Artık bittiğini nasıl anlarsın? - Yaşam Cafe

Artık bittiğini nasıl anlarsın?

Yöntem basit, haberimize göz atmalısınız...

Partneriniz, isteklerinize eskisinden daha fazla mı önem veriyor? Bu, suçluluk duygusunu bastırmak için yaptığı bir davranış olabilir.

Partnerinizin size sürekli sürpriz yaparak hediyeler almasıda aldatılma şüphelerini destekler niteliktedir. Sizin kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayarak, aldatma olayını biraz daha sevimli hale getirmeye çalışıyor olabilir.

Normalde alışkanlıklarını değiştirmekten hiç de hoşlanmayan erkek arkadaşınız, birden farklı hobiler edinmeye başladıysa, siz de şüphelenmeye başlayabilirsiniz.
Partneriniz olur olmaz nedenlerle kavga çıkarmaya başlayabilir. Çünkü aldatan kişilerin yüzde 90'ının duygusal karışıklık yaşadığı ve tepkilerine hakim olamadığı gözlenmiştir. 

Bazı çiftler, "Bir gün ilişkimiz biterse" gibi konuları konuşmaya bayılırlar. Eğer partneriniz bu konulardan konuşmaya başladıysa, büyük olasılıkla ayrılık sonrasında ne gibi tepkiler vereceğinizi ölçüyordur. Eğer çok basit bir cevapla geçiştirdiyseniz, olası bir aldatmada kapı dışarı edileceğinizi unutmayın.

Partneriniz sürekli depresif görünüyor olabilir. Özellikle bunu siz yakınlarındayken yapar, ancak siz ortalarda yokken arkadaşlarıyla gezip eğlenir. Bu, uzun dönemde ilişkinizi baltalayacağından ayrılmanız ya da aldatılmanız kaçınılmazdır.

İlişkinizde konuşmalar ve aktiviteler azaldığında, ilginizi yitirmişsiniz demektir.

Müzik alışkanlıklarını değiştiren partnerinizin tavırlarını takip edin. "Nefret ederim" dediği müzikleri dinlemeye başladıysa, büyük olasılıkla yeni bir ilişki kapıdadır. Çünkü elde etmeye çalıştığı insan bu tür müziğin yakın takipçisidir.

Partneriniz birden kendini beğenmeye başladı. Bu yeni bir ilişkiye başladığını değil, sizin ona yetmediğinizi gösterir! Kendini aşırı beğenen ve sizi aşağılamaya başlayan partneriniz, isteklerini karşılayacak kişiyi bulduğunda hemen ortadan kaybolacaktır!
✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar