Hoşlandığınızı beden diliyle anlatın - Yaşam Cafe

Hoşlandığınızı beden diliyle anlatın

Biriyle flört etmek ve onun üzerinde etki sağlamak istiyorsanız, beden dilinizi devreye sokun. 

Saçınızla oynayarak ya da bileğinizi göstererekona olumlu sinyaller gönderebilirsiniz.. Kur yapma esnasında vücut dili çok önemlidir. Çünkü hareketlerimiz, ne kadar çekici, seksi, istekli veya ümitsiz olduğumuzu sıkça belli eder.

Kur yaparken bazı sinyalleri bilerek ve isteyerek veririz ama bazılarını tamamen farkında olmadan karşımızdakine yollarız. Bu sinyalleri nasıl öğrendiğimiz hala kesinleşmiş değil ancak araştırmalar doğuştan olabileceğini gösteriyor. Bir kadının bakışları rakipleri karşısında avantaj sağlayabilir fakat erkekler daha çok onun ilişki yaşamaya uygun olup olmadığına dair verdiği sinyallerle ilgilenirler. Dikkatleri üzerinize çekebilmek için aşağıdaki önerilere kulak verin…

Saçınızı düzelterek başınızı arkaya atın
Bir kadının, hoşlandığı bir erkeğin karşısında farkında olmadan yapacağı ilk harekettir. Başınızı geriye doğru atarken bir yandan yüzünüze düşen saçlarınızı düzeltmek, ona nasıl göründüğünüzü önemsediğinizi gösterir. Aynı zamanda da, koltuk altınızın görünmesi, feromon hormonunun salgılanmasını sağlayacaktır.

İfadenizi sertleştirin ve dudaklarınızı ıslatın
Erkekler etli ve kalın dudaklardan çok hoşlanırlar ve gülmediğiniz zaman dudaklarınız daha da belirginleşir. Kadınlar cinsel olarak uyarıldıkları zaman; dudakları, göğüs uçları ve cinsel organları kan basıncından kızarır. İşte bu yüzden, erkekler kırmızı rujdan hoşlanırlar. Kadının dudakları kırmızı olduğunda, onu kendilerinin tahrik ettiklerini düşünür ve mutlu olurlar. (Cosmopolitan dergisi)

Omzunuzun üzerinden gülümseyin
Kalkmış bir omuz, kadın vücudunun yuvarlaklığını vurgular. Ona omzunuzun üzerinden bakın. Göz göze gelince, iki üç saniye bakmaya devam edin ve gözlerinizi kaçırın. Onunla ilgilendiğinizi göstermek için bu hareket yeterli olacaktır. Dikkatini çektiğinizdenemin olduğunuzda ise kaşlarınızı kaldırıp, bellibelirsiz gözlerinizi açarak gülümseyin ve verdiğiniz sinyallerin onun için olduğunu belli edin.

Belinizi bükün, kalçanızı çıkarın
Yapılan bilimsel araştırmalara göre, doğurgan kadınların beli, kalçalarının yüzde 70′ikadar oluyor. Bu klasik kum saati şeklinin, kadın vücudunun en çok dikkat çeken özelliğiolduğu tarih boyunca kanıtlandı. Eğer sizin vücut ölçüleriniz buna uygun değilse, siz de ayakta dururken; belinizi yana kırıp, kalçanızı çıkararak aynı görsel etkiyi yakalayabilirsiniz.

Yürürken kırıtın
Kadınların kalçaları erkeklerden daha geniş ve bacak araları daha açık olduğu için, yürürken yanlara doğru hareket eder ve kalçalarını daha çok vurgularlar. Erkekler böyle yürüyemezler ve dolayısıyla kırıtmayı da, kadın olmanın bir sembolü olarak görürler. Tabii bunu abartmayın. Aksi takdirde basit görünürsünüz.

Merak uyandırın
Erkekler, çantasını, kadının kişisel bir parçası olarak görür. Dolayısıyla, çantanızı onun yakınına koymak, onunla ilgilendiğinizi gösterecektir. Çantanızı bilerek onun önüne koyup, ona dokunmasını sağladığınız zaman ondan hoşlandığınızı, ancak çantanızı ondan uzaklaştırdığınızda da hoşlanmadığınızı düşünecektir.

Bileğinizi gösterin
İlgili bir kadın farkında olmadan bileğinin pürüzsüz olan iç kısmını karşısındaki erkeğe yavaş yavaş gösterirken, ilgisi arttıkça da iyice göstermeye başlayacaktır. Bu bölgedeki deri çok yumuşak ve pürüzsüz olduğu için, kadın vücudunun en erotik bölgesi olarak görülmüştür her zaman.

Usulca kendinize ve ona dokunun
Beynimiz, tutkularımızı belli edecek hareketleri farkında olmadan yapmamızı sağlar. Kadınların sinir uçları erkeklere göre daha güçlü olduğundan, dokunmaya karşı çok duyarlıdırlar. Eğer bir kadın ensesine, boynuna veya kalçalarına dokunuyorsa, karşısındaki erkeğe, onun da dokunabileceğini göstermeye çalışıyordur. Erkekler, bir kadının kendilerine yaklaşmasını, el, kol, omuz veya sırtlarına dokunulmasını çok seksi bulurlar.

Kadın ayakkabısını çıkarırsa…
Hoşlandığı erkekle flört etmek isteyen kadın, bu niyetini, gönderdiği sinyallerle belli eder. Örneğin karşılıklı otururken, ayakkabısını topuğundan çıkarıp sallamaya başlaması, 'Seninle çok rahatım' anlamına gelir.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe