Sevgiliniz yok diye üzülmeyin - Yaşam Cafe

Sevgiliniz yok diye üzülmeyin

Yalnızlıktan sıkılıyor ve sevgiliniz yok diye üzülüyorsanız tüm bunları bir kenara bırakın ve bekarlığın keyfini çıkartın.

Arkadaşlarınız eşleri ve sevgilileri ile mutluluk tabloları çiziyor, her yere beraber gidiyor ve siz kendinizi onların yanında çok yalnız hissediyorsunuz. Sevdiğiniz kişiden ayrılalı çok uzun zaman oldu ve artık hayatınızda birisinin olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Sabahları onunla uyanmak, beraber televizyon izlemek...

İşte size bu düşüncelerden uzaklaşıp yalnızlığınızın değerini anlamanız ve kendinizi daha  iyi hissetmeniz için öneriler

Uzun zamandır yalnızsınız. İstediğiniz zaman istediğiniz yere hesap vermeden, sorun yaşamadan gidiyorsunuz. Eğer hayatınıza birisi girerse bu özgürlüğünüz elinizden alınacak. Kız - kıza buluşmalarınız bir süre sonra hayatınızdaki kişinin gözüne batmaya başlayacak ve siz ya arkadaşlarınızdan ya da sevgilinizden uzaklaşmak zorunda kalacaksınız.

Sevgiliniz varsa sabah uyandığınızda yanınızda bir çift göz sizi izliyor olacak. Saçınız dağılmış, gözleriniz şiş ve hatta ağzınız kokuyor olabilir.  Bu durumu sevgilinizin görmesi size kendinizi nasıl hissettirir?

Bekarlık dönemi boyunca çok yakın erkek arkadaşlar edindiniz. Onların yanında içip dağıttınız, kollarında ağladınız, yanında bornozunuzla gezdiniz, hatta belki sarılıp uyudunuz. Aranızda asla seks gibi birbirinizi çeken duygular oluşmadı. Ama hayatınıza birisi girdiği an erkek dostlarınızla aranıza mesafe koymanız gerekecek.

Sarımsak ve soğan yemeyi çok seviyorsunuz. Mümkün olsa her öğün bol soğanlı lahmacun, mis gibi kayseri mantısı yiyeceksiniz. Ama hayatınıza biri girdiği zaman bu lüksünüzden mahrum kalmak zorunda olacaksınız. Öpüştüğünüz adama kokmak istemezsiniz değil mi?

Kafaya takacaksınız. İş stresi yetmiyormuş gibi birde 'beni neden aramadı, acaba o kızla aralarında ne var, benim hakkımda ne düşünüyor, beni seviyor mu?' gibi fikirlerle zihninizi meşgul edecek ve mutsuz olacaksınız.

Harcamalarınız artacak. Buluşacağınız yerlere gidebilmek için ekstra masraf yapacaksınız, sürekli buluşup vakit geçireceğiniz için ayakkabıya verebileceğiniz parayı bu buluşmalarda harcayacaksınız.

Hayatınıza farklı insanlar katmak durumunda olacaksınız. Sevgilinizin çevresiyle tanışacak, onlarla arkadaş olmak zorunda kalacaksınız. Gülümsemek, konuşmak, evinizde ağırlamak, ikramlamak... Ve sevgiliniz gittiği an onlarda gidecek...

Sevgilinizin çamaşırlarını yıkamak ve ütülemek, yemek yapmak, kahvaltı hazırlamak sizin görevleriniz olacak.

kafanıza göre tatil planları yapamayacaksınız ve hatta kız arkadaşlarınızla düşündüğünüz Mikanos tatilini iptal etmek zorunda kalacaksınız.

Özel günlerin telaşına kapılacaksınız. Bayramlara bile önem vermeyen siz, doğum günleri, yıl dönümleri, başarıların kutlanması gibi durumlara kapılacak ve ihmal edilirse hüsrana uğrayacaksınız. Tabi bunların ekstra masraflarını söylememize gerek yok.

En mutlu olduğunuz, içinizin en huzurlu olduğu anda sevgilinizin gerginliği sizin moralinizi bozacak. Durup dururken bir stres içine gireceksiniz.

Sevgiliniz yoksa sürekli aramak ve hesap vermek zorunda olduğunuz birisi yoktur. En güzeli kimse size küsmeyecek sizde bunun rahatlığıyla bulunduğunuz ortamın tadını çıkaracaksınız.

Küçük küçük flörtlerle hayatınızı renklendirip, erkeklerin ilgisiyle gönlünüzü hoş tutabilirsiniz..

Pembe dizileri ağlaya ağlaya izleyebilirsiniz. Bunun için kimseye açıklama yapmak zorunda kalmazsınız.

İç çamaşırlarınızı, kirli kıyafetlerinizi, çoraplarınızı saklamanıza gerek yok. Her şeyinizi evin herhangi bir köşesinde çıkartabilirsiniz.

Kimseye hesap vermeden dilediğinizce alışveriş yapabilirsiniz.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe