Beyaz Yaka ameliyatsız estetiği tercih ediyor - Yaşam Cafe

Beyaz Yaka ameliyatsız estetiği tercih ediyor


Ne dersiniz, iş hayatında her zaman iyi, genç görünen mi kazanıyor?

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur:" 1960'larda yaşının daha ilerisinde gözükmek "ustalığı" çağrıştırırken, 21. yüzyıl "genç ustalığı" ve "genç görüneni" kabul ediyor. İnanın bana her zaman genç görünen kazanıyor" ifadesinde bulundu.

Genç görünmek seksi bir kavram

Gençliğin ve genç görünmenin pek çok avantajının olduğunu söyleyen Cihantimur:" Hayat devam ediyor ve yaş alıyoruz. İşte bu noktada eyvallah dediğiniz an kaybetmeye başlıyorsunuz. Gençleri takip etmediğiniz, onları eskisi gibi dışladığınız ve fikirlerine önem vermediğiniz anda bilin ki, hızlı bir düşüş yaşayacaksınız. Genç görünüp bir de onları anlamayı başardığınız an, bayrak sizin elinize geçiyor. Genç görünmek mümkün. Bunu kıyafetlerinizle yaparsanız komik duruma düşebilirsiniz. Bunu sosyal yaşantınıza taşırsanız, gerçekten yorucu olabilir. Bu noktada estetik cerrahi veya medikal uygulamalar size bazı avantajlar sunabilir. En azından yaşıtlarınıza göre çok daha iyi görünebilirsiniz ve bunu hissettirmeden, komik durumlara düşmeden başarabilirsiniz. Kısaca, dinamik ve genç gözükmek, yaşının iyisi ve bakımlı olmak özellikle iş dünyasında sizi en üst seviyelere çıkaracaktır. Ayrıca genç gözükmek seksi bir kavram, bunu da kabul edelim lütfen" dedi.

İş dünyasındaki avantajları çok fazla

Genç görünmenin iş dünyasındaki avantajlarına değinen Op. Dr. Bülent Cihantimur:" Bunu kavramış ve olayın farkına varmış pek çok hastam var. Düzenli aralıklarla gelirler ve kapıdan omuzları çok daha dikleşmiş şekilde çıkarlar. Sadece ben söylemiyorum bunu; yapılan araştırmalara göre de daha iyi görünen daha genç görünen iş dünyasında da bir takım avantajlar elde ediyor. Günümüz iş dünyasında muazzam bir rekabet var, herkes başarılı, herkes eğitimli ve bir adım daha öne çıkabilmenin yolu ise, genç kalabilmek, dinamik ve bakımlı olmaktan geçiyor" ifadesinde bulundu.

Neler yapılabilir?

Bedenin fit gözükmesi çoğu zaman sadece spor yaparak ve sağlıklı beslenerek elde edilemeyebiliyor" diyen Cihantimur ayrıca şunları söyledi: "Bölgesel yağlanma inatçı bir sorun. Dengeli bir yağ dağılımı, orantılı bir kontür hattı, çekici ve fit bir insan bedeni için temel unsurların arasında yer alır. Liposuction, liposculpture gibi uygulamalarla mevcut hatlarınız şekilli bir forma sokulabilir, bölgesel yağlama ortadan kaldırılabilir. Erkekler ise son derece pratik bir şeklide uygulanan karın kası estetiğinden faydalanıyorlar. Yine erkeklerin en büyük sorunu olan kelleşme ve saç seyrekleşmesi fit ve genç görüntüyü engelleyen bir durum. Burada da yine bir ilk olan Organik Saç Ekimi uygulamasıyla, hem kellik sorununu ortadan kaldırıyoruz, hem de ekim sonrasında çok daha sağlıklı ve gür saçlara kavuşulmasını sağlıyoruz".

Beyaz yakanın tercihi Örümcek Ağı

Kadın erkek fark etmeksizin, beyaz yakalının en fazla talep ettiği uygulama Örümcek Ağı Estetiği diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur bu tercihin sebebini açıkladı: "Çünkü özellikle zamanla yarışan iş dünyası için çok fazla avantajlar sunuyor. Sayısız kere anlattım belki ama bir kez daha söylemekte fayda var: Örümcek Ağı Estetiği, ameliyatsız bir uygulama, cilt yıpranma derecesine göre belirlenen adette ip, anestezik kremle uyuşturulmuş cilde tatbik ediliyor. Cilt altında azalmaya başlayan kolajen doku canlanmaya ve tekrar üretilmeye başlıyor. Örümcek Ağı Estetiği yaptıranlar işlem sonrası makyajlarını tazeleyerek, tekrar kaldıkları yerden hayatlarına devam edebiliyorlar. İş dünyasında öğle arasında ya da ilk molalarında gelip işlemi yaptıranların sayısı çok fazla. Günden güne bir tazelenme ve kırışıklıklarda, form kayıplarında azalma görülüyor. Aynı zamanda ifade kaybının yaşanmıyor olması, yüzün küçülerek form kazanması, özellikle yüze doğal bir şekilde canlılığın kazandırılması, Örümcek Ağı Estetiğini iş dünyası için de favori bir uygulama yapılıyor".

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe