Bacaklardaki orantısızlık böyle çözümlenebiliyor - Yaşam Cafe

Bacaklardaki orantısızlık böyle çözümlenebiliyor


Bacak estetiği ile bacaklardaki mevcut çarpıklık, yağ dağılımı orantısızlığı gibi sorunlar yağ transferi ile çözümlenebiliyor

"Bacaklar estetik bir duruş için son derece önemli organlar ve eğer bu alanlarda, incelik, kalınlık ve hatta çarpıklık gibi sorunlar varsa, insanlar bu problemleri kıyafet seçimleriyle kamufle etmeye çabalıyorlar. Yaz mevsimi ise tam bir kabusa dönüşebiliyor.

Oysaki uyguladığımız yağ transferi tekniği, bacaklara estetik bir görüntü kazandırmayı sağlayan son derece pratik bir uygulama" diyen Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, yağ transferi uygulamasının ayrıca bacak estetiğinde en sağlıklı seçim olduğunun da altını çizdi.

Bacak estetiğinde en önemli nokta

"Alt bacak ve üst bacaktaki yağ dağılımı bacak estetiğinde en önemli noktadır. Söz gelimi hastanın bacaklarının alt kısmı ince ise, üst bacaktan makul oranlarda yağ alımı yapıp, alt bacaklara transfer ederiz. Her ikisi arasında bir uyumun yakalanması gerekir. Kullandığımız dolgu malzemesi, hastanın kendi yağı kısaca var olan yerden yağı alıp, ihtiyacı olan alana transfer ediyoruz. Yapay, sentetik bir dolgu kullanmaktansa, hastanın kendi bedeninden alınan, dokusuna uyumlu yağ dolgusu kullanmak, her açıdan hastaya avantaj sağlar.

Şekillendirilmesi kolaydır, uzun ömürlüdür ve herhangi bir risk içermez. Dolayısıyla bu da doğallığı beraberinde getirir, transfer edilen yağ, mevcut alanda yaşamına devam eder, yok olmaz" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, yağ transferi uygulamasında kendi geliştirdiği ve literatürde soyadıyla anılan Cihantimur Yağ Transferi tekniğini kullandıklarını söyledi.

Çarpık bacaklara en doğal çözüm

"Çarpık bacaklarda ise hastanın bacak yapısına göre hareket edilir. Mevcut yağ fazlalığı neresinde varsa, o bölgeden yağ alınır ve çarpıklığın düzeltilmesi için, bacaklara şekil verilerek enjeksiyon gerçekleştirilir. Minimal, noktasal girişlerle uygulama yapılır. Geniş bir kesi izi söz konusu değildir.

Bacaklarında çarpıklık olanlar, alt bacağında ya da üst bacağındaki yağ dağılımından rahatsız olanlar, ayak bileklerini kalın ya da çok ince bulanlar, bu operasyonu yaptırabilirler" diyen Cihantimur bacak estetiğinde kullanılan Cihantimur Yağ Transferi tekniği ile çekilen yağın kök hücreden zengin bir halde, hücreler yaşayarak transfer edilmesini sağladığından, yapılan işlemin ömrünün de uzadığını söyledi ve ekledi: "Bu şekilde ömür boyu konforlu bir deneyim yaşanabilir".

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe