Anne estetiği ile form kazanın - Yaşam Cafe

Anne estetiği ile form kazanın


Annelik kadınlara bahşedilmiş en kutsal görev fakat doğum sürecinde alınan kilolar, çatlayan ve formunu kaybeden karın bölgesi, emzirme döneminden sonra sönen göğüsler ise modern kadını en çok düşündüren sorunlar arasında yer alıyor.

Doğum sonrası estetiği olarak da geçen annelere özel yapılan bu uygulama ile oluşan tüm bu problemler ortadan kaldırılabiliyor. Konu hakkında bilgi veren Op. Dr. Bülent Cihantimur şunları söyledi:" Doğum yapmak, anne olmak dünyanın en kutsal görevlerinden bir tanesi ama kadınların çoğu doğum sonrasında bedenlerinde oluşacak deformasyon için son derece fazla düşünüyor ve bunu problem haline getiriyorlar. Kadın bedeni için doğum bir travma olabilir, bunu olabildiğince rahat atlatabilmek için öncelikle kilo alımına dikkat edilmesini öneriyorum. Sonrasında anne estetiği dediğimiz uygulama ile bedenlerini tekrar toparlamak mümkün".

Mummy make over, anne estetiği
"Anne estetiği- mommy makeover içerisinde birkaç estetik müdahalenin olduğu, adı üzerinde annelere yönelik, doğum sonrası deformasyonunu kapsayan bir uygulamadır. Doğumdan sonra karındaki çatlakların giderilmesinde en etkili çare olan ve karın bölgesini forma sokan karın estetiği, göğüs estetiği ve bir takım genital sorunlar bu uygulama içerisinde çözümlenir. Kadınlar artık bu tarz uygulamalara sıcak bakıyorlar çünkü artık herkes bedeninin kıymetini çok iyi biliyor ve doğumdan sonra hayatlarına kaldıkları yerden daha da form kazanarak devam etmek istiyorlar" ifadesinde bulunan Op. Dr. Bülent Cihantimur, anne estetiğinde kişiye özel cerrahi planlama yapıldığını da söyledi.

İyileşme dönemi daha çabuk
"Annelerin bebeklerini emzirmeleri ortalama 2 sene kadar sürüyor ve bedenin kendini toparlaması ise 1 seneyi buluyor çünkü 9 ayda şişen, gerginleşen karın yapısı anca yine 9 ayda toparlanır. Sonrasında anne estetiği düşünülebilir. Emzirme döneminiz 2 seneden az sürerse, 1. senin sonunda da anne estetiğini düşünebilirsiniz. Teknolojinin gelişmesi ve kullandığımız teknik ve materyaller artık eskiye nazaran çok daha çabuk bir şekilde iyileşme döneminin geçmesini ve toparlanılmasını sağlıyor" diyen Cihantimur, işlemin genel anestezi altında yapıldığını söyledi.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe