Doctor B Ürünleri - Yaşam Cafe

Doctor B Ürünleri


Doğal cilt bakım ürünlerini alanında uzman hekim Bülent Cihantimur 'un tasarladığı ve evde yapılacak örümcek ağı maskesi olarak piyasaya sürülen dermatolojik ürünlerdir. Örümcek ağı kremi ödüllü bitkisel kök hücreden üretilerek yaşlılık karşıtı tamamen doğal cilt bakım ürünü özelliğini taşımaktadır.

Bu ürün sayesinde yıllara meydan okumanız ve cildin yıpranma ve kırışıklıklara karşı korunmasını sağlayan cilt bakım ürününü elde etmek mümkün olmaktadır. Ayrıca pancar özünden imal edilen doğal dokusu sayesinde tam 24 saat kesintisiz olarak cildinizin nemli kalmasını sağlar, cildin doyması gereken günlük nem ihtiyacını karşılayarak multi vitamin içeriği sayesinde her anlamda cildin kurumasını engellemektedir.

24 Saat Kesintisiz Nemlendirir

Örümcek ağı maskesinin kişisel bakım ürünlerinden birçok farkı bulunmaktadır. Kozmetik ürünleri genellikle yapay olarak kimyevi ortamlarda hazırlanmakta ve vücudu belirli şartlanmalara götürmektedirler. Yani ürünü ne kadar kullanırsanız o kadar etkili olurlar. Oysa ürünün kullanılmadığı zamanlar yeniden cildinizin çeşitli yıpranma sorunlarıyla karşı karşıya kalması son derece mümkün olacaktır. Bunun için 24 saat boyunca kesintisiz cildi nemlendirme özelliğine sahip örümcek ağı maskesi sayesinde ciltteki tüm kırışıklıkların ortadan kaldırılması olanaklı hale gelecektir. Ayrıca bunun yanı sıra söz konusu ürünle birlikte cildin günlük alması gereken nem miktarını da alması pancar özlü doğal özütü ile mümkün kılınarak her anlamda yıllara meydan okuyan cilt görünümü oluşturulmaktadır.

Yaşlanma Karşıtı Doğal Cilt Bakım Ürünü

Ayrıca doğal cilt bakım ürünü Doctor B ürünleri olarak yaşlanma karşıtı multi vitamin özelliği sayesinde hem yıllara meydan okur hem de tamamen doğal bir ürün özelliği gösterir. Bunun yanı sıra ciltte çeşitli nedenlerle meydana gelmiş olan tüm kırışıklıkların da önüne geçerek karşı karşıya kalınacak sorunların çok kısa bir zamanda ortadan kalkmasına imkan tanımaktadır. Bütünüyle bu özellikleri doğrultusunda düşünülerek her anlamda tamamen etkili cilt dostu doğal ürün olduğunu belirtmek gerekmektedir.

Doctor B ürünleri adıyla uzman hekim Bülent Cihantimur tarafından hazırlanmış olan doğal cilt bakım ürünü tüm dermatolojik sorunların ortadan kaldırılmasına imkan tanıyan sıra dışı yapısı sayesinde uzun süre doğal görünümle sağlıklı ciltlerin oluşturulmasına imkan tanımaktadır.

https://www.dermoeczanem.com/doctorb

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar