Kullananlardan Beddo Bambu Ortopedik Mindere Tam Not - Yaşam Cafe

Kullananlardan Beddo Bambu Ortopedik Mindere Tam Not


Beddo Ortopedik Ürünler AR-GE bölümü başkanı Berra Hanım, yeni geliştirdikleri Beddo Bambu Ortopedik Minder ürününde başarıya ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Uzman terapistlerden tam not alan Beddo Minderin, kullanıcılarının da gönlünü kazanmış olması, zamanımızı ve emeğimizi ne kadar doğru bir ürün üzerine harcadığımız gösteriyor diyen Berra Yılmaz'a Beddo Bambu Ortopedik Minderin başarısının sırrını sorduk;

"Oturmak omurganın alt bölümünü oluşturan kuyruk sokumu kemiğinin ve bel omurga disklerinin bir numaralı düşmanı. Çünkü oturur pozisyonda iken bel kemikleri ve kuyruk sokumu kemiğine, ayakta olduğumuzdan çok daha fazla yük biner. Ayaktayken bacaklarla paylaşılan vücudun üst tarafının ağırlığı, otururken tamamen kalça, kuyruk sokumu ve bel kemiğinde yoğunlaşır. Bu yoğun baskı kuyruk sokumu ve bel kemiğini adeta erozyona uğratarak hassaslaşmasına ve incinmesine neden olur. Nasıl, aynı zamanda bir kemik olan diş minesi, yıprandığında diş hassasiyeti oluşuyor ve ağız tadı ile bir şeyler yemek mümkün olmuyorsa, kuyruk sokumu ve bel kemiğinde de hassasiyet oluşunca, ağrılar nedeni ile konforlu ve rahat oturmak mümkün olmaz. Hasar önce hafif bel ağrılarına neden olurken sonrasın da bel fıtığı ve disk kayması gibi ağrıları kat kat artıran omurga hastalıklarına yol açar.

Peki otururken vücudun üst tarafının uyguladığı baskının bu kadar kötü sonuçlar doğurmasının asıl nedeni ne? Asıl nedeni çok konforlu sanılan sandalye ve koltuklar. Çünkü Türkiyedeki ve hatta dünyadaki tüm sandalyeler ve koltuklar , bel kemiğimizi ve kuyruk sokumu kemiğimizi bu baskıdan korumak için şart olan ortopedik tasarımdan yoksundur. Elbette bu sandalye ve koltukların zararlı etkisi bir gecede ortaya çıkmıyor. Yıllar boyu her gün bu sağlıksız sandalye ve koltukta oturmak aslında, büyük acılar verecek olan bel ağrısı, bel fıtığı, siyatik, kalça ağrısı, boyun ağrısı ve bacak ağrısı gibi omurga hastalıklarına farkında olmadan davetiye çıkarıyor. Ve gün gelip bu hastalıklar kapıyı çaldığında "Neden ben?" diye sormanın pek bir anlamı kalmıyor.

İşte Beddo Bambu Ortopedik Minderin kullanım amacı omurgayı sağlıksız sandalye ve koltukların verdiği hasardan korumak. Beddo Bambu Ortopedik Minder" bir minderden öte bir çeşit "YÜZEY DÖNÜŞTÜRÜCÜ". Bir klima nasıl odanın havasını rahat edeceğin ısıya dönüştürüyorsa, Beddo'da sağlıksız sandalye veya koltukları sadece bir saniyede senin için rahat ve sağlıklı oturma yüzeylerine dönüştürüyor. Böylece ; otururken artan kalça ağrılarını gidermeye yardımcı oluyor. Bel ağrılarını dindirmeye yardımcı oluyor. Kuyruk sokumu ağrılarını gidermeye yardımcı oluyor. Otururken dik durmaya yardımcı olarak omurganın eğilmesini engelliyor. Sandalyede veya koltukta saatlerce rahat ve konforlu oturmana yardımcı oluyor."

Sosyal medyada kullanıcıların Beddo hakkında yaptığı olumlu yorumlar Berra Hanım'ın haklılığını kanıtlıyor. Beddo Bambu Ortopedik Minderin aslında bir kaç kullanım amacı var. Beddo Minder bel ağrısı ve de bel fıtığı olan hastalar için bir çeşit yardımcı. Çünkü otururken bel kemiğine destek olarak bel kemiği üzerindeki baskıyı sıfırlıyor ve iyileşme süreçlerini hızlandırıyor. Buna ek olarak Beddo Minder aynı zamanda omurga sağlığını koruyan bir destekleyici ürün. Otururken Beddo Minder ile oturma alışkanlığı kazanmak başta bel ağrısı ve bel fıtığı olmak üzere bir çok omurga hastalığına karşı bir koruyucu önlem. Beddo Minder aynı zamanda rahat oturmayı ve konforu sağlıyor. Bambu kumaşı sayesinde saatlerce oturulsa da ısıyı dağıtıyor ve sıcaklama hissi oluşmuyor. Ayrıca özel bir formüle sahip süngeri sayesinde hem vücuda destek olacak kadar sıkı ve yoğun hem de saatlerce konforla oturmayı sağlayacak kadar yumuşak. Beddo Bambu Ortopedik Minderin hayranları hızlı artacağa benziyor çünkü çok yüksek bir müşteri memnuniyeti ile çalışıyorlar. Biz de kendilerine başarılar diliyor ve omurga sağlığını korumaya yönelik yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe