Modern Saksıda Son Nokta - Yaşam Cafe

Modern Saksıda Son Nokta


Dayanıklı Yapı

Betonun çiçeklere hayat verdiği saksılar ile mekanlar güzel ve daha renkli görünmektedir. Hediyelik anlamında başarılı bir seçim olan beton saksı ürünleri yıllarca aynı formda kullanılabilecek kapasitede özel ürünlerdir. Bu ürünlerin solan saksıların yerine kullanılacak olması görsel anlamda bir yeniliktir. Ürünlerin soğuya ya da sıcağa maruz kalma durumlarında esnemeyen yapıları ile kırılmayan sürekli mevcut şeklini koruyabilen ürünler olması nedeni ile bahçelerde ve balkonlarda olduğu kadar teraslarda da yer edinen görsel bir başarıdır.

Farklı Yapılar ile Bütünlük Sağlamak Mümkün

Kaktüs saksısı olarak da kullanılabilen betondan yapılma bu ürünler küçük alanlı ya da büyük alanlı toprak haznelerine sahiptir. Seçim yaparken hangi ürünün ne için kullanılacağına dair notlar site üzerinde yer alır. Yirmi dört saat boyunca alışveriş yapmanın mümkün olduğu sitede saksı altları da değişik ve zarif yapıları ile önemli birer ayrıntıdır. Üçgen, kare ya da oval saksı altları ile mekanlara su sızması önlenebilir ve böylece temiz bir görünüm oluşturulmuş olur.

Saksı Dışında Farklı Ürünler de Yer Alıyor.

Beton masa seti ile sadece dış mekanlarda değil ofislerde ve evlerde de bu saksılara yer verilebileceği görülür. Sukulent saksısı ile üçlü olarak ya da ikili ve tekli seçenekleri kullanım kombinasyonları veren bu ürün hediye alternatifleri arasında yer alan başarılı bir çalışmadır. Bu ürün yanında arzu eden kullanıcılar beton bardak altlığı ile de farklı bir hediye yaratıcılıklarını gösterebilirler. Merdiven görünümlü saksı ile şık bir dekorasyon ürünü elde edilmiş olur. Gri standart beton rengi ile uyumlu olan beyaz çakıl taşlarının yanı sıra çiçeklerin altına konulan renkli çakıl taşları da görseli zenginleştirmek için tercih edilebilir. Yapılarına göre oldukça uygun ücretler ile sunulan bu dayanıklı ürünleri site üzerinden temin etmek mümkün.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar