Sadece '60 Dakikada' yaza hazır olun! - Yaşam Cafe

Sadece '60 Dakikada' yaza hazır olun!


Yaz aylarının yaklaşıyor olmasıyla birlikte birçoğumuzun ortak derdi olan fazlalıkları, aylarca uğraşmaya gerek kalmadan yok etmek mümkün! 

Derma Clean Polikliniği sahibi Uzman Estetisyen Arzu İnal, yağ hücresinin yoğunluğuna göre tek seansta ortalama 4-12 cm arasında incelme sağlayan Soğuk Lipoliz uygulamasının detaylarını paylaştı. İşte o seanstan ilk ipuçları…

Yaşam şeklimizdeki yoğun iş temposu, hareketsizlik, düzensiz beslenme, hormonal faktörler, ilaç kullanımları, stres ve genetik faktörler sonucunda oluşan istenmeyen kilolar çoğu kişinin en büyük problemleri arasında yer alıyor. Yağ hücrelerinin hacminde oluşan artış, kişiyi hem görsel hem de sağlık yönünden olumsuz etkiliyor. İncelmek için her yolu deneyen ama bir türlü istediği etkiyi yakalayamayanlar için Soğuk Lipoliz uygulaması tam bir kurtarıcı!

Tek seansta müthiş sonuç!

Merkezi Bakırköy'de olan Derma Clean Polikliniği sahibi Uzman Estetisyen Arzu İnal, 60 dakikalık seansla mucize sonuçlar veren "Soğuk Lipoliz" hakkında ipuçları verdi. "Güzellik Aşılıyoruz"sloganıyla tanınan ve 9 yıldır sektöre yön veren İnal, uygulama süreci hakkında şu bilgileri paylaştı:

"Vücutta problemli noktaları belirledikten sonra -alt-üst karın, basen, kollar, sırt, baldır, bel- tespit edilen bölgenin kilo ve ölçüm analizini yapıyoruz. Bölgeye özel hazırlanmış epidermisi -derinin dış yüzeyi - koruyan mendillerden koyup vakum özellikli led başlığı bölgeye yerleştiriyoruz. Cryoterapi sayesinde de yaklaşık 60 dakika, ortalama -5/-10 derecede dondurarak yağ hücre yıkımını gerçekleştiriyoruz. Kristalleşen yağlar, işlem sonrası vücuttan ter ve idrar yoluyla kristalleşerek atılıyor. Uygulama esnasında herhangi bir acı hissi yaşanmıyor, aksine incelmenin yanı sıra ciltte sıkılaşma ve selülitli bölgede iyileşme sağlanıyor."

Genellikle danışanlarımızda tek seansta müthiş sonuçlar alıyoruz. Soğuk Lipoliz, hem acısız hem de kolay bir uygulama olması nedeniyle yüksek talep alan bir uygulama. Danışan kişinin, işlem sonrası beslenmesine, su tüketimine ve yaşam şekline dikkat ettiği sürece kalıcı bir yöntem olan Soğuk Lipoliz, 60 dakikada bikiniye hazır hale gelmenizi sağlıyor."

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe