Hayalinizdeki görünümü sunan popüler 5 estetik operasyon - Yaşam Cafe

Hayalinizdeki görünümü sunan popüler 5 estetik operasyon

Güzel ve sağlıklı bir vücut herkesin hayalidir. Ancak bazen genel görünümümüzden memnun olmuyor ya da var olan görüntüyü daha da güzelleştirmek istiyoruz. 

İşe bu anlarda imdadımıza estetik operasyonlar yetişiyor. Liposuction, meme büyütme, burun (rinoplasti), karın estetiği ve saç ekimi en çok tercih edilen estetik uygulamalarının başında geliyor.

LIPOSUCTION
Spora ve diyete rağmen ya da yoğun tempo nedeniyle kurtulamadığımızbölgesel yağların en büyük düşmanı Liposuction yöntemi. Bir devrim niteliğinde olan Liposuction yöntemi şimdi mirokanüller sayesinde daha etkili hale geldi. Bu minik kanullerin izleri dikişe bile gerek kalmadan iyileşiyor ve kanüllerher alana rahatça girebildiği için işlemin sonucu daha da etkili oluyor. Kanüllerin genişliği sadece 1-2 mm.

MEME BÜYÜTME ESTETİĞİ
Meme şekillendirme ameliyatları arasında en çok tercih edileni meme büyütmedir. Meme büyütme estetiğinde başarıyı, meme operasyonun kişinin isteklerine ve meme dokusunun yapısına özel olarak yapılması sağlar. Operasyonda; doğal görünümlü, uzun yıllar şeklini koruyabilen, hemen hemen hiçbir zaman ek bir işlem gerektirmeyen silikonların kullanılması önemlidir.

BURUN ESTETİĞİ
Burun, yüzümüze anlam katan en önemli estetik değerlerden biridir. Bu nedenle kişi, bu görünümden herhangi bir rahatsızlık duyduğunda kendisinin isteklerini dikkatle alacak ve ona yüzüne en çok yakışacak burun görünümü öneren bir doktora gitmelidir. Son zamanlarda burun estetiğinde kullanılan tekniklerin gelişmesi, kullanılan cerrahi alet ve tamponların daha konforlu hale gelmesiyle bu operasyon daha çok tercih edilmeye başlandı.

KARIN GERME
Gebelik veya aşırı kilo alıp vermeler sonrası büyük ölçüde genişleyebilen karın cildi, asla tam toparlanıp doğum öncesi haline dönemez ve az ya da çok bir deri fazlalığı deri katı her hamilelikte geride kalır. Düz bir karına sahip olmanın yolu bir karın germeden geçer. Karın germede karın bölgesinde yerleşmiş yağlı deri katları altlarındaki yağlarla beraber alınmaktadır. Karın germe ( Karın Estetiği )ameliyatlarında fazla deri alınırken karın ön duvarında yer alan, beli ve karnı biçimlendiren karın kasları da normal yerlerine alınmakta ve bu şekilde bel yeniden oluşturulup, vücut genişliği de daraltılmaktadır.

SAÇ EKİMİ
Günümüzde saç ekimi, kullanılan tekniklerin geliştirilmesi ve operasyonun daha konforlu hale gelmesiyle artık daha çok tercih edilmeye başlanmıştır. Özellikle FUE yönteminde cerrahi bir kesi olmadığı için iyileşme hızlı olmakta ve saç ekimi sonrası süreç daha konforlu geçmektedir. Saç ekiminden yaklaşık 3 ay sonra yeni saçlar görülmeye başlanır ve 1 yılsonunda arzulanan görünüm elde edilmiş olur. ✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar