Orgazm sağlık habercisi - Yaşam Cafe

Orgazm sağlık habercisi

Yatak odasında başarılı olan kadınlar, diğer hemcinslerine göre çok daha avantajlı

Araştırmalar gösteriyor ki, cinsel hayatlarında tatminsizlik sorunu yaşayan ve orgazm olamayan kadınlar, hasta olmaya daha meyilli.

Yatak odasında başarılı olan kadınlar, diğer hemcinslerine göre çok daha avantajlı, özellikle de sağlık konusunda. Mutlu bir seks hayatının kadınları hastalıklara karşı daha dirençli yaptığı ortaya çıktı.

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, seks hayatlarını canlı tutan kadınların, ayda iki defa birliktelik yaşayanlara göre doktora gitme oranı daha az. Hastalıklar karşısında kullandıkları ilaçlar bile iki taraf arasında büyük bir farklılık ortaya koyuyor.

Avustralya'daki Kadın Sağlığı programından bir ekibin, yaşları 20 ile 65 arasında değişen 300 kadın üzerinde yaptıkları ankette, cinsel birleşim sırasında orgazmı sonuna kadar yaşayanların, bu konuda sıkıntı çekenlere göre daha enerjik olduğu tespit edildi.

Ayrıca araştırma, çok seks yapmanın önemli olmadığını, asıl önemli olanın seksin kalitesi olduğunu vurguluyor.

Bir seks uzmanı konuyla ilgili olarak şu öğüdü veriyor: "Eğer partneriz çok yorgunsa veya başı ağrıyorsa, ona yapmanız gereken tek şeyin seks olduğunu söylemelisiniz."

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe