Fazla kilolarınızdan kısa sürede kurtulun - Yaşam Cafe

Fazla kilolarınızdan kısa sürede kurtulun


Bağımlılıklardan kurtulma konusunda dünya çapında tanınan, enerjiye dayalı doğal arınma yöntemi "Abrahamson Metodu" ile gluten ve şeker bağımlılığından arınmak mümkün!

Son dönemde birçok kişi sindirilmesi zor bir tür protein olan gluteni hayatından tamamen çıkarıyor. Hollywood'da birçok ünlü artık glutensiz ürünlerle beslenmeye özen gösteriyor. Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham ve Rachel Weisz glutensiz beslenme ile sağlığını koruyan ve bu yöntemle kilo kontrolü sağlayan ünlülerden sadece birkaçı.

İstanbul'da "Be Positive" çatısı altında, "Abrahamson Metodu" terapistleri tarafından verilen hizmet, şeker ve gluten gibi bağımlılıklardan arınma konusunda tek seansta yüzde seksenin üzerinde başarı sağlıyor.

Abrahamson Sistemi ile tek seansta şeker ve glüten yeme isteğini azaltır, tatlı yeme ihtiyacına kayıtsız kalmayı sağlar! Arınma sürecini takip eden kişiler şeker / gluten bağımlılıklarından arındıkları gibi birkaç gün içinde metabolizma üzerindeki olumlu etkileri gözlemlerler. Şeker, gluten bağımlığından arınan kişiler, daha odaklı, daha canlı olduklarını, daha az uykuya ihtiyaç duyduklarını ve genelde kendilerini daha iyi hissettiklerini ve daha neşeli olduklarını bildirirler.

Abrahamson Arınma Programı dünya çapında; sigara, şeker ve glüten gibi kötü alışkanlıkların yanı sıra; alkol, tırnak yeme, saç yolma (trikotillomani), deri yolma (dermatilomanı-CSP), kumar ve daha ağır ve karmaşık bağımlılıklardan kurtulmak için de kullanılıyor.


✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe