Tutkunuzu Artıracak 5 İpucu - Yaşam Cafe

Tutkunuzu Artıracak 5 İpucu

Hamileliğinizin sonlarına doğru yavaşlayan cinsel hayatınıza doğumdan sonra kaldığınız yerden devam etmek istiyorsunuz. İşte size renkli ipuçları...

Tutkunuzu Artıracak 5 İpucu


1. Kısa bir süre için ev süpürmeyi, toz almayı unutun .

Eşinizle kendinize özel zamanlar ayırın. Annenizden, kayınvalidenizden ya da arkadaşlarınızdan bebeğe bakmaları için yardım isteyin. Böylece eşinizle doya doya vakit geçirebilirsiniz.

2. Eğer kendinizi gerçekten seks için bitkin hissederseniz, eşinizle ufak dokunuşlarla eğlenmeye başlayın!

Kendinizi rahatlamış ve tekrar sekse hazır hissedene kadar devam edin. Daha sonra moda girip, her şeyi yeniden keşfettiğinizde siz bile şaşıracaksınız.

3. Cinsellik hakkında konuşurken kendinizi rahatsız hissederseniz bir süre konuşmayın.

Yoksa bunun bir görev olduğunu düşünmeye başlarsınız. Oysa eşiniz aranızdaki aşkı da hissetmek ister. Ne istediğinizi konuştuğunuz sürece minik öpücüklerin, kucaklamaların sadece sekse yönelmek olmadığını da kabullenir. Kendinizi rahat hissedene kadar eşinizle neye ihtiyacınız olduğu hakkında ara sıra konuşun.

4. Vücudunuzla gurur duyun!

Son kez seks yaptığınız zamandan daha farklı olmasına rağmen eşinizin sizdeki değişikliklerden rahatsız olmayacağını unutmayın! Vücudunuzdaki çatlaklar ya da kilo problemleriniz eşinizi rahatsız etmez. Hatta beğendiğini belirttiğinde de gerçekten öyledir. Vücudunuzla barışık olun!

5. Biraz da ön sevişmeye odaklanın!

Seks hakkında konuşmak birbirinize yakınlaşmanızın tek yolu değil. Arzunuzu, isteğinizi ön sevişme için kullanın. Dokunuşlar, okşamalar, birlikte alınan bir duş ya da bebeğiniz uyurken rahatlamak için birbirinize yaptığınız masajlar size iyi gelecektir. Masaj yaparken afrodizyak etkisi gösteren yağları kullanın. Sandal ağacı ya da ylang ylang gibi bitkiler tutkunuzu artırır.

Peki, ya eşleriniz ne düşünüyor?


Vücudunuzdaki çatlaklara ve değişen kilonuza rağmen hala sizi beğeniyor mu? Sözleriyle düşünceleri aslında birbirinden farklı mı? O zaman bakın gerçekten ne düşünüyorlar.

Ne zaman seviştikten sonra eşinize "Sevgilim ne düşünüyorsun?" diye sorsanız karşınızda belirsiz, korku ve panikle bakan bir yüz ifadesi gördünüz. Tabii ki erkekler seksi sever ama çoğu ondan bahsetmekten nefret eder. Özellikle de eşleriyle...

Eşinizin yani diğer yarınızın aklından geçenleri düşünmek sizi şaşkına çevirir. Hele ki doğumdan sonra hormonlarınız takla atarken ve duygularınız sürekli değişirken bunları düşünmek sizin için can sıkıcı olabilir.

Artık bir annesiniz ve kafanızı karıştıran sorular var. Ya eşiniz bir daha sizinle sevişmek istemezse? Ya da bir "seks manyağına" dönüşürse! Doğumdan sonra vücudunuzdaki değişikliklere tuhaf tepkiler verirse? Bebeğiniz olduğu için seks hayatınız da değişir mi? Doğumdan sonra kadınların kendilerine olan güvenlerinin gitmesi sık rastlanan bir durum.

Doğum çatlaklarınız ve aldığınız kilolar, ağrılarınız ve yorgun oluşunuz sizi endişelendirir. Ama birçok erkeğin aşk ışığı altında bunları görmezden gelebildiğini hepimiz biliyoruz. Ayrıca onların emin olduğu bir şey var ki siz artık çocuğunun annesisiniz. Siz kendinizi ve vücudunuzu sevdiğiniz sürece bir sorun çıkmayacaktır.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe