Sevgiliniz sizinle eğleniyor mu yoksa ciddi mi? - Yaşam Cafe

Sevgiliniz sizinle eğleniyor mu yoksa ciddi mi?

Bir erkeğin sizin hakkınızda ciddi olup olmadığını bilmenin yollarını bulduk ve sizinle paylaşıyoruz.

Bazen şefkat, tutku ve verilen sözlerin sonsuza dek süreceğini hissederiz. Bazen de bunların hepsi uzak bir düşten ibarettir. Şefkat gerçek görünmez, tutku var olmayan bir şeye dönüşür ve sözler sanki hiç verilmemiştir. Böyle zamanlarda ilişkinin temeli sorgulanır. Düşünmeye başlar ve uzun süre devam ederiz. "Benim hakkımda ciddi mi düşünüyor?", "Acaba ilişkimiz hakkında ciddi mi?", "Verdiği sözlerde ciddi mi?" Tüm bu sorular cevapsız kalır.

Evet, Bir erkeğin sizin hakkınızda ciddi olup olmadığını bilebilirsiniz. Fakat, ilerlemeden önce anlamanız gereken bir şey var. Erkekler basittir. Eğer ciddi olduklarını söylüyorlarsa, ciddilerdir. Eğer değillerse, bunu asla açıkça dile getirmezler. Size gerçekten aşık olup olmadığını bilmek istiyorsanız, ona sormanız yeterli. Size söyleyecektir. Burada bir seçenek de, ona neden sizin hakkınızda o şekilde hissetmediğini ve bunu düzeltmek için ne yapmanız gerektiğini sormak. Ama bir şeyler sizi engelliyorsa, bu ipuçları size bir erkeğin sizin hakkınızda ciddi olup olmadığını söyleyecektir.

Sizi umursuyor mu?
Erkeğin ciddi olup olmadığını öğrenmenin ilk adımı sizi umursayıp umursamadığını öğrenmek. Umursayıp umursamadığını sizinle ilgili olaylarda harcadığı küçük eforlarda görebilirsiniz. Eğer gerçekten umursuyorsa ihtiyacınız olduğunda gelip size yardım eden ilk insan olacaktır. Omzu daima göz yaşlarınız akarken yaslanmak için orada olacaktır. Hayatınızdaki tüm hüznü silmek için elinden geleni yapacaktır. Beş dakikada bir iyi olup olmadığınızı kontrol edecektir.

Düşüncelerinize değer veriyor mu?
Fikirlerinize ve kararlarınıza değer veriyor mu? Hisleriniz diğer şeylerden önemli mi? Bir öneriniz varsa, bu öneri başkalarının önerilerinden önce mi değerlendiriliyor? Direkt ya da dolaylı olarak ikiniz için verilen kararlarda size danışıyor mu? İkinizi ilgilendiren konularda onayınız eş değerde mi? Eğer evet ise, partneriniz sizi hayatındaki en önemli insanlardan biri olarak görüyor.

Sizi ağlarken görüyor mu?
Herkesin ağladığı ya da herhangi bir konu hakkında üzgün olduğu olur. Böyle zamanlarda ne yapıyor? Sizi teselli ediyor ya da neşelendirmeye çalışıyor mu? Her şeyi düzeltmek için elinden geleni yapıyor mu? Eğer sizin ağlamayı bırakmanızı ve gülmeye başlamanızı sağladığından emin olana kadar çabalıyorsa, bu adam ciddi. Eğer sizi ağlatacağını bildiği bir şey varsa, size asla bunu yaşatmamak için elinden geleni yapacaktır.

Gelecek hakkında konuşuyor mu?
Sizinle gelecek hakkında konuşuyor mu? Pekiyi bu geleceğin bir parçası mısınız? Hayat hakkında konuştuğunda, sizin daima birlikte olacağınızı düşünerek mi konuşuyor? Gelecek hakkında planlar yaparken sizin fikrinizi ve önerilerinizi alıyor mu? Size hiç hayatını nasıl planladığını ya da geleceğe dair neler düşündüğünü anlattı mı? Bu gelecek hayalinde siz olmadan bir şeylerin hep eksik olacağından hiç bahsetti mi? Eğer bu sorulara cevabınız hayır ise, ona sizin hakkınızda tam olarak ne düşündüğünü sorma vaktiniz gelmiş demektir.

Duygusal olarak size güveniyor mu?
Morali bozuk olduğunda hemen koştuğu kişi siz misiniz? Daima onun destek ünitesi misiniz? Bir sorun olduğunda danışacağı ilk kişi siz misiniz? Yalnız olduğunda ilk aradığı kişi siz misiniz? Her şeyi kolaylıkla sizinle paylaşabiliyor mu? Eğer evet ise sizinle ilgili düşünceleri gerçekten de ciddi. Çünkü erkekler duygusal olarak bağlanmakta zorlanır, ve bağlandığı kişi siz iseniz, aranızda gerçek bir şeyler olmalı. Şimdi bir erkeğin sizi sevip sevmediğini anlayabilirsiniz değil mi?

Bunlar bir erkeğin size karşı ciddi olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak ipuçlarıydı. Daha önce söylediğimiz gibi, bunu öğrenmenin en iyi yolu doğru zaman geldiğinde bunu ona açıkça sormaktır. Sessiz sakin bir ortamda ona neler düşündüğünüzü açın. Dünyada iki insanın konuşamayacağı hiçbir şey yoktur. Umarız aradığınız tüm cevapları bulmuşsunuzdur.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe