Sağlıklı Cinsel Yaşamın Sırları - Yaşam Cafe

Sağlıklı Cinsel Yaşamın Sırları

Fiziksel ve ruhsal sağlık iyi bir cinsel yaşam için ön koşul. Bu nedenle de özellikle uyku düzeni ve beslenme cinsel yaşam için çok önemli.... Sağlıklı cinsel yaşamın sırları bu yazımızda...

İşte Cenk Kiper'den iyi bir cinselliğin sırları:

Spor yapın: Cinsel çekicilik hem kendiniz için hem de karşı taraf için önemlidir. Düzenli spor fiziksel kondisyonunuzu arttıracağı gibi düzenli vücut hatları sağlayıp karşı tarafın ilgisini çekip cinsel arzu uyandıracaktır. Ayrıca cinsel arzunuz olsa da nefes nefese kalıp bunu tam yaşayamadıktan sonra neye yarar ki?

İçkinin etkisi: Alkol kullanımı beyinde sinirler üzerinde gösterdiği uyuşturma etkisi ile bazı psikolojik baskıları geçici olarak ortadan kaldırarak verdiği rahatlama ile cinsel isteği arttırmaktadır. Fakat alkolün bu etkisine rağmen hem kısa dönemde hem uzun dönemde cinsel arzuyu artırmasına rağmen cinsel gücü azalttığı da bilinmelidir. İçki kontrolsüzlük getirir kontrolsüz davranışların bedeli ise ağır olmaktadır bunu da unutmamak gerekir.

Stresten uzak durmak: Başarılı olmak demek stresle başa çıkmayı bilmektir. Sorun yokken herkes yönetici olur, başarılı yönetici sorun varken çözebilen krizi atlatabilendir. Hayatın her koşulunda yaşamayı öğrenmek gerekiyor. Bunu kendi başınıza başaramıyorsanız psikolojik destek alabilirsiniz. Terapi, danışmanlık veya koçluk gibi birçok alandan faydalanabilirsiniz.

Uyumlu partner: Gün boyu didiştiğiniz, birbirinize saygı duymadığınız birini yatakta arzulamak ve cinsel performansınızın iyi olmasını beklemekte pek yerinde olmaz.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe