Yoksa sizinle ilgilenmiyor mu? - Yaşam Cafe

Yoksa sizinle ilgilenmiyor mu?

Kadınların hayatlarının bir dönemlerinde hepimiz ne yaşadıklarını çok iyi biliriz. Bu öyle bir duygudur ki boğazınız düğümlenir veya karnınızda ağrılar yaşarsınız. Küçük düşme tüm bu duyguların tek bir kelimede anlatımıdır. Bunu onun sizinle ilgilenmediğini anladığınızda hissedersiniz. 

Hanımlar bu sevgili oyununda kendimize dürüst davranmalıyız. Hepimizin insan olduğunu ve öğrenme sürecinin zorlu olduğunu anlamamız gerekir. Vereceğimiz tavsiyerle hayatınıza bir ışık tutumuş olacağız. “Nerede yanlış yapıyorum?”, “Yeterince güzel değil miyim?”, “Onunla yatmalı mıyım?”, “Beni neden beğenmiyor?” gibi sorular hepimizin kafasını yeterince yoruyordur. Bunlardan herhangi birini ya da hepsini kendinize soruyorsanız merak etmeyin yalnız değilsiniz.

Hanımlar kaçınız bir adam için yanıp tutuştunzu? Kalkan elleri görür gibiyim. Ama mutlaka binlerce erkek arasından onun olmasının nedeni onda sizi çeken birden çok şeyin olmasıdır. Kaçımız hayalimizdeki adamla yaklaşmaya çalışırken ona cadı gibi gözüktüğünü hissetti? Bu tamamen kötü bir kız gibi davranmadığınızdan yani onun istediği zaman gidebileceğini hissettirmediğinizden, aranızda hiçbir bağ ve aşk yokmuş gibi davranmadığınızdan başımıza gelioyor. Size verdiği işaretlerden emin değilseniz sizinle ilgilendiğini anlayabileceğiniz 10 işaret hakkında ipuçlarını okumanızı tavsiye ederiz.

1- Sizi aramıyor
Sizinle ilgilenmediğinin en iyi işaretlerinden biri de sizi aramamasıdır. Bir diğeri ise sizin yaptıklarınızla ilgilenmemesi olacaktır. Siz onun planına dahil olursunuz ama sadece zaman geçirdiklerinden biri olursunuz. Üzgünüz hanımlar ama en iyi kızlar gecesi yapıp yeni uğraşlar bulmanın zamanı geldi, anlaşılan o ki siz onun uğraşı değilsiniz.

2- Sizi hiçbirşeye davet etmiyor. 
Eğer sizi yaptığı hiçbir plana dahil etmiyorsa sizinle herhangi bir ilişki istemiyordur. Bir erkek sizden hoşlandığında genellikle bunu  yemeğe çıkmak veya sizinle zaman geçirmek  gibi bazı yollarla belli eder.

3- Sizinle zaman geçirmiyor
Konu sizinle vakit geçirmeye geldiğinde hep meşgulse aslında mesaj gayet açık “Hayatımda sana yer yok ve seni tanımak gayet güzeldi” demek istiyor. Onu daha fazla aramayın.

4- Hiçbir iltifata ilgi göstermez 
Sizin söylediğiniz güzel şeylere hiçbir tepki göstermiyorsa, üzgünüz zamanınızı boşa harcamayın. İlgi gösteren kadının neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz. İlgi göstermekte bir yere kadar olduğundan, daha sonra ilgi gösterme de bittikten sonra konu siz, o ve hisleriniz olduğunda ne olacak?

5- Her yaptığınıza hata buluyor 
Sizin görüntünüze dahi dayanamıyorsa, yaptığını herşeyde bir hata buluyorsa, sürekli tartışma yaratıyorsa hemen yanından çekilerek özür dileyin.

6- Telefonlarınıza cevap vermiyorsa 
Sizi aramıyor ve siz aramaya kalktığınızda telefonlarınızı açmıyorsa sizinle konuşmak istemediği çok açık.

7-Size yalan söylüyor 
Eğer size yalan söylüyorsa, sizin ne düşündüğünüzşe ilgilenmiyordur. Size herşeyi tamda olduğu gibi anlatarak ondan iğrenip hayatından çıkmanızı istiyor olabilir. Apaçık yalancı olan bir adamı artık sorgulamayın.

8- Sizinle ilgilenmediğini açık açık söylüyorsa 
Çok rahatsız edici gelebilir ama aslında işi dolandırmadan yapılabilecek en iyi hareket budur. Size yalanlar söyleyip, oyalamasındansa açık sözlü olması her zaman sizi daha iyi hissettirmeli. Eğer sevdiğiniz adam size bunu söylüyorsa, gururlu bir şekilde oradan ayrılın. Herkes herkesi sevmek zorunda da değil zaten.

9- Size karşı fiziksel bir ilerleme yoksa
Size sarılmaya, sizi öpmeye çalışmıyorsa ve hatta artık konuşmayı bile kestiyse artık şans denen şey sizin için ortadan kalkmıştır. Erkekler kendilerini en çok fiziksel olarak ifade etmeyi severler.

10- Sizi açık açık görmezden geliyorsa 
Sizinle artık ilgilenmiyor dahası artık siz yokmuş gibi davranıyorsa veya söylediklerinizi tepki göstermiyorsa çok açık olarak görmezden geliyor.  Hanımlar onu daha fazla sorularınızla sıkıştırmayın. Kendinize olan saygınızı sağlayın ve hayatınıza devam edin.

Kaynak: HTHayat
✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe