Tüp bebek merkezi seçiminde maliyet - Yaşam Cafe

Tüp bebek merkezi seçiminde maliyet

Çiftler tüp bebek merkezi araştırması yaparken maliyette çok önemlidir. Ülkemizde yurt dışına kıyasla tüp bebek tedavi masrafları daha düşüktür. Yinede masraflı bir tedavidir.

Op. Dr. Serdar Koç tüp bebek merkezi ve tedavi maliyeti hakkında bilgi vermekte.

Çiftler tüp bebek merkezi araştırması yaparken maliyette çok önemlidir. Ülkemizde yurt dışına kıyasla tüp bebek tedavi masrafları daha düşüktür. Yinede masraflı bir tedavidir. Net bir fiyat verilemese de tüp bebek uygulaması 4000 tl olarak yapılabilmektedir. İlaç maliyetleri ise anne adaylarına göre değişim göstermektedir. Anne adayının yumurtaları zayıf ise ilaç kullanımı artar dolayısıyla maliyette artar. Anne adayı genç ve yumurta sayısı fazlaysa maliyet daha düşük olabilmektedir.

Tüp bebek merkezlerindeki başarı şansı nasıl belirlenir?

Tüp bebek Merkezleri başarı kalitelerini arttırmak için hasta tercihi de yapabiliyorlar şansı yüksek genç hastaları kabul edip şansları düşük ileri yaştaki hastaları geri çevrilebiliyor. Yinede seçilen merkezin başarı oranını anlayabilmek için araştırmalarınızda rol oynayabilecek en iyi etken güvenilir kaynakların tavsiyeleridir.

Aşağıdaki yazıda tüp bebek merkezi ve seçimi hakkında geniş bilgi bulabilirsiniz

http://www.serdarkoc.net/tup-bebek-merkezi-nasil-secilir

Tüp bebekte çoğul gebelik başarısızlık mı?

Tüp bebek tedavisinin asıl amacı sağlıklı ve tek bebektir. Bazı durumlarda şansı arttırmak için ikiz bebekte düşünülebilir. Fakat çoğul gebelikler tamamen tehlikelidir. Bu durum anne ve bebeklerin sağlıklarını muhtemelen olumsuz etkiler. Bu tehlikeler göz ardı edilemeyeceği için transfer edilecek embriyo sayısı özenle seçilip dikkat edilmeli. Tüp bebek merkezi araştırmalarında çoğul gebelik riski de sorulmalıdır.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe