ŞEREF MESELESİ ve GALA DETAYLARI - Yaşam Cafe

ŞEREF MESELESİ ve GALA DETAYLARI

Geçtiğimiz gün, Kanal D’nin yeni projesi ‘’Şeref Meselesi ’’nin galasına katıldım.  Diziyi herkesten önce dizi ekibi ve oyuncularıyla birlikte seyretme şansını yakaladığımız geceye dair detayları Hayat Müzik okurları ile paylaşmak istedim.

Hayata ‘’müzik’’ penceresinden bakan biri için her şeyden önce bir filmin, dizinin müziği ilgimi çeker. Müzik öyle bir tılsım yaratır ki, projenin bütün gidişatını, çoşkusunu , heyecanını belirler. Nitekim ‘’Şeref Meselesi’’nde de durum tam olarak böyle oldu. Başarılı müzik adamı Yıldıray Gürgen, Salvatore Riccardi İle birlikte  sihirli parmaklarını konuşturmuş. Herkesi etkileyen, soluksuz bırakan sahneleri harika notalarla birleştirmiş. (Kanal D’nin dizi müziklerini incelediğimiz yazıya buradan ulaşabilirsiniz.)

Müzikler bizi ilk saniyeden etki altına aldığına göre dizimiz hakkında diğer detaylara geçebiliriz. Bir dizinin başarıya ulaşmasında en önemli kriterlerin başında senaryo ile birlikte cast seçimi gelir şüphesiz. Karakterlerin doğru castla izleyici ile buluşması bana göre projenin gidişatını gösteren hayati bir önem taşıyor. Bu dizideki cast seçimi bu anlamda çok doğru seçilmiş. Bu da senaryoya ve karakterlere inanmanıza ve hikayenin içine kolaylıkla girmenizi sağlıyor.

Kerem Bürsin ( Yiğit Kılıç ), Şükrü Özyıldız (Emir Kılıç ), Yasemin Allen ( Sibel ), Şükran Ovalı (Derya), Burcu Biricik ( Kübra ), Alma Terziç ( Gül ), Taner Turan ( Sadullah ), Uğur Uzunel ( Selim ), Baki Çiftçi (Ender ), Kağan Uluca ( Nihat ), Sezin Bozacı ( Neriman ), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer ( Fatma ), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan), Şerif Erol (Hasan) ve Tilbe Saran (Zeliha ) karaktlerine hayat vermiş.

Dizinin heyecanını ve büyüsünü bozmadan konu ve karakterler hakkında kısa bilgiler paylaşmak istiyoruz. Ana karakterlerimizden Kerem Bürsin, ailenin asi ruhlu erkek çocuğu, Şükrü Özyıldız ise ( ki kendisi oyunculuğunu ciddi anlamda geliştirmiş ve bu dizide gerçek performansını sergilemiş) ailenin Hukuk öğrencisi ideal çocuğu.  Dört kişilik Kılıç ailesinin İstanbul’a taşınma serüveni ve ailenin başına gelenleri izleyeceğiz Şeref Meselesi’nde.   Şeref Meselesi’nin henüz  ilk bölümünü izlememe rağmen, konusu beni sardı ve karakterleri şimdiden benimsedim. Bu bakımdan her bir oyuncu gerçekten çok büyük bir emek harcamış ve karakterlerini yansıtmış.

Bu yıl ekranlarda sinema filmi tadında bir proje yoktu. Pek çok insanın da tv dizilerinden beklentisi bu yönde diye düşünüyorum.

Yayın günü merakla beklenecek, bu hafta neler olacak diye kulisini yapabileceğiniz bir dizi arıyorsanız 23 Kasım Pazar günü 20:00 ‘ı ajandanıza şimdiden ekleyin!

İyi seyirler!

Bu içerik http://www.hayatmuzik.com/ tarafından hazırlanmıştır.
Bir boomads advertorial içeriğidir.


✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe