Aşkta Zafere Giden Yol Mutfaktan Geçer - Yaşam Cafe

Aşkta Zafere Giden Yol Mutfaktan Geçer


14 Şubat sevgililer günü yaklaşırken sevgiliye, eşe ya da nişanlıya nasıl bir hediye alacağını düşünen binlerce insan internetten ilginç hediye fikirleri araştırıyor. 

Bazıları pahada hafif duyguda ağır bazıları da hem duygulandıran hem de gönül alan hediyeler üzerinde düşünüyor. Tartışmaya gerek yok ki, hediye almak, hediye vermek bir nesnenin somutluğunda aşkı nesneleştirmek güzel ve hatırlatıcı bir haz veriyor. Ancak bazen sevdiğinizin ihtiyaç duyduğu bir eşyayı, giysiyi ona hediye etmek, geniş takı koleksiyonuna bir yenisini eklemek sıkıcı bir rutine dönüşebiliyor. Özellikle bir birini uzun süredir tanıyan ve yıllardır birlikte olan çiftler için hediye almak ya da vermek tekrarlanan ve esprisini yitirmiş bir aktivite halini alabilir. İşte böyle durumlarda aşkınızı ifade etmenin en naif ve en romantik yollarından biri sevgilinize onun sevdiği yemekleri içeren bir menüyü ellerinizle hazırlamak olabilir.

Aşkta zafere giden yol mutfaktan geçer diyen Fransızlara inanarak sevgilinizi etkilemek üzere ona enfes bir ziyafet hazırlayabilirsiniz. Size yemekleri hazırlarken yol gösterecek bir rehber arıyorsanız kolayyemektarifleri.org yemek bloğunda yer alan lezzetli ve kolay yemek tariflerinden yararlanabilirsiniz. Mozaik pasta gibi kışkırtıcı tatlar, pırasa sarması gibi farklı lezzetler, mercimek köftesi gibi hemen herkesin seveceği mezeler, kolay pizza gibi pratik öneriler ya da havuçlu kek gibi aşkın simgesi tatlılar hazırlamak için kolayyemektarifleri.org size yeter.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe