Hastalıkların olmadığı bir dünya düşünün - Yaşam Cafe

Hastalıkların olmadığı bir dünya düşünün

Yapılan bilimsel çalışmalar gösteriyor ki hasta olmamızın en büyük sebebi bağışıklık sistemimizin zayıflaması. Probiyotikler ile bağışıklık sisteminizi koruyun, kendinizi koruyun…

Kış geldi, havalar daha da soğuyacak. Hasta olmamak için sıkı giyinip kendinize çok dikkat ediyorsunuz ama yine de hastalıktan kurtulamıyorsunuz... Bilimsel çalışmalar gösteriyor ki hasta olmamızın en büyük sebebi bağışıklık sistemimizin zayıflaması. Özellikle kış aylarında yeterli havalandırma yapılmadığı için kapalı alanların tamamı sağlığımızı tehdit ediyor. Toplu taşıma araçları, iş yerleri, kafeler, sinemalar hatta evler bile… Hastalık yapıcı mikroorganizmalar, bu yerlerde insanlar arasında sürekli hareket ediyor. Kendimizi korumanın bir yolu var: Probiyotikler!

Probiyotikler,doğumla birlikte bağırsaklarımıza yerleşerek genel bağışıklık sistemimizi olumlu yönde etkileyen canlı mikroorganizmalardır. Sağlığımıza dost bu canlılar, zamanla kötü hava koşulları, çevre kirliliği, dengesiz beslenme gibi sebepler yüzünden azalır. Probiyotiklerin vücutta azalması, hastalığa davetiye çıkarır. Bu yüzden vücudumuza düzenli olarak probiyotik desteği yapmak hastalık ihtimalini azaltır. Probiyotikler, düzenli kullanımlarda vücudunuzun bağışıklık sistemini destekler. Vücudumuzu hastalık yapıcı zararlı mikroorganizmalara karşı hazırlar.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar