Vücut tipine göre çorap seçimi - Yaşam Cafe

Vücut tipine göre çorap seçimi


Çorap, bir kadının en önemli aksesuarlarından biridir şüphesiz. Farklı tür ve modeldeki pek çok çorap, yepyeni kombin fırsatları sunduğu gibi risk almanıza da neden olur. Peki kusursuz bacaklar için nasıl çoraplar tercih etmelisiniz?

Çok beğendiğiniz ama vücut tipinize ve bacaklarınızın yapısına uygun olmayan bir çorap sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Doğru çorap seçimi ile size uyan ve bacaklarınızı daha güzel bir görünüme ulaştıracak çoraplara kavuşmak mümkün. İşte kusursuz bacaklar için Dore Çorap'ın önerileri...

Bacaklarda İnce Görünüm İçin Boyuna Çizgili Modeller…

Bacaklarınızın kalın olduğunu düşünüyorsanız boyuna çizgili çorap modelleri tam size göre. Ayrıca bu tarz çoraplar bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlıyor.
Desensiz koyu renk çoraplar da bacakları daha ince gösteren modellerden...
Bacaklarınızı daha düz göstermek için ise simetrik desenli çorapları tercih edebilirsiniz.

Toparlayıcı Modeller ile Bacaklarınızı Sıkılaştırın…

Sıkı bir modelde örülmüş file çoraplar, sarkma yapan ve selülit problemi olan bacakları toparlıyor. bu çoraplar ayrıca vücudu saran yapıları ile bacaklardaki sarkma problemi ile savaşıyor.

Uzun Bacaklarda Leopar Desen ve Bileği Desenli Taytlar

Vücudunuza göre bacaklarınız size fazla uzun geliyorsa düz bir ayakkabı ile hayvan desenli çorapları ve bileği desenli taytları tercih edebilirsiniz. Bu tarz ürünleri düz yerine topuklu ayakkabı ve kısa bir elbise ya da tunikle kombinlerseniz bacaklarınızı daha uzun gösterebilirsiniz.


✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar