Artık moda minimalist estetik - Yaşam Cafe

Artık moda minimalist estetik

Estetik cerrahide son moda sade ama basit olmayan, yalın ama yavan olmayan bir güzellik anlayışı

"Artık birbirine benzeyen, radikal değişim yaşamış, oldukça büyütülmüş veya küçültülmüş uzuvlar yok.

İnsanların tek istediği sadelik, doğallık, yalınlık" diyen Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, estetik cerrahinin geçmişinde sıkça rastlanan hatalı müdahaleleri günümüzde görmediğimizi ve bunun nedeninin ise, gelişen teknoloji ve estetik cerrahi konusunda yapılan araştırmalar olduğunu söyledi ve ekledi:" Estetik cerrahi ayrıca sanatsal bir bakış açısıyla yapılması gereken bir bilim.

Bu sebeple bir cerrah el becerisini bilimle ve sanatla harmanladığında ortaya çıkan sonuç son derece iyi oluyor. Hastanın istediği zaten minimal bir değişim, başka birisi olmak istemiyor. Bu minimalist doğal yaklaşımı ise bize az evvel saydığım teknoloji, el becerisi, sanatsal bakış açısı sağlayabiliyor"

Ameliyatsız estetik bu yüzden seviliyor

"Ameliyatsız estetik müdahaleler hastaya cerrahinin olası komplikasyonlarını yaşatmaz. Ve eğer siz yaşlanma belirtilerini fark eder etmez önlemler almaya başlarsanız, cerrahiye de ihtiyaç duymazsınız. Ameliyatsız estetik aynı zamanda iyileşme döneminde konforludur, hayatınıza ara vermek zorunda kalmazsınız. Zaten geliştirdiğim Örümcek Ağı estetiğinin de bu denli sevilmesinin ve favori uygulamalar arasında gösterilmesinin de yegane sebebi bu aslında.

Örümcek Ağı estetiği aynı zamanda minimalist bir estetik yaklaşımdır. Radikal bir değişim yerine doğal, gençleştirme yapar. Hasta başka birisine benzemez, gençliğine döner" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, Örümcek Ağı estetiğinin hacimsel olarak yüzü küçülttüğünü de vurguladı.

Kendi kök hücreleriniz baş tacı

"Minimalist estetik yaklaşımının bir diğer önemli ayağı kök hücreler, yağ transferi uygulamaları. Artık bu işlemleri noktasal girişlerle minimal izlerle yapabiliyoruz. Söz gelimi hastanın kendi bölgesel yağını, ihtiyacı olan bir başka bölgesine transfer ettiğimizde, mutlaka kök hücreden zengin kısmının avantajlarını kullanıyoruz. Özellikle yüz bölgesinde yaşanan yağ kayıpları, sarkmalar, cildin canlılığını kaybetmesi, kırışıklıklar,

Örümcek Ağı estetiği ve yağ transferi ile çözümlenebiliyor. Yüz 15 yaş öncesine gidiyor, değişim geriye doğru, farklı bir yüz değil" diyen Cihantimur, yağ transferi uygulamasında Cihantimur Yağ transferi tekniğini kullandığını ve bu şekilde kök hücrelerin nakledildikleri yerde tamına yakının yaşatıldığını söyledi.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe