Liposuction tahtını bu tekniğe bırakacak - Yaşam Cafe

Liposuction tahtını bu tekniğe bırakacak


Yağlı dokunun alınarak düzeltilmesi, estetik açıdan şekil verilmesi manasına gelen estetik liposculpture operasyonu sırt, bel, göbek, bacak içi, basenler, diz iç kısımları, çene altı gibi farklı vücut bölgelerinden vakum yardımıyla yağ alınması sonrasında, vücuda şekil verilmesini sağlıyor. Bu teknikle Liposuction devri kapanıyor

Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, kliniklerinde kullandıkları liposculpture metodu ile ilgili bilgiler verdi: "Bölgesel yağlanma büyük bir sorun, uygulanan zayıflama diyetlerine ya da sporla bile üstesinden gelinemeyebilir. Bu tarz vakalarda özellikle vücut kontürüne şekil kazandırmak ve bölgesel yağdan kurtulmak isteyen hastalarımıza liposculpture operasyonunu öneriyoruz."

Liposuctiona göre daha fazla avantajı var
"Liposuctiondan farklı olarak, mikro kanüllerle vücudun belirlenen bölgelerine uygulama yapılmaktadır. Bu kanüller normalde liposuction tekniğinde kullanılan kanüllerden çok daha incedir ve dolayısıyla cerrahın yağ hücreleri üzerine çok daha fazla hakim olmasını sağlar. FDA tarafından vücut ve yağ şekillendirici olarak onay alan Nutational Infrasonic Liposculpture yöntemi, aynı anda yağ toplama da yaptığı için, cerraha kontrol gücü sağlar. Bunun sonucunda pürüzsüz bir vücut şekillendirilmesi oluşur ve iyileşme süreci son derece kısalır" diyen Cihantimur, liposculpture tekniğinin dünyadaki saygın merkezlerin de tercih ettiğini işaret ederken bilimsel onay almış, güvenilir bir uygulama olduğunun da altını çizdi.

Daha çok yağ alımı yapılabiliyoruz
"Liposculpture sunduğu avantajlarla, pek çok olumsuz yan etkiyi de ortadan kaldırıyor. Yüksek titreşim, bir seansta daha çok yağ alınmasını sağlarken, operasyon sonrası ağrıyı minimalize eder, oluşabilecek morarma ve şişmeyi azaltır. Bölgesel yağ fazlalığı olanlara, kısaca liposuction yapılabilecek her bölgeye uygulanabilir. Hastalarımızın iyileşme döneminde yaşadıkları sıkıntıları aza indirgemek için, özellikle bu tekniği kullanıyoruz" diyen Op.Dr. Bülent Cihantimur, liposculpture operasyonu geçiren hastalarından, son derece iyi geri dönüşler aldıklarının da altını çizdi.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe