Gözaltı morluğuna ve torbalanmalarına son - Yaşam Cafe

Gözaltı morluğuna ve torbalanmalarına son

Yaşlanma belirtilerinin ilk olarak gözlemlendiği göz çevresini, gözaltı ışık dolgusuyla tazelemek mümkün

Gözaltı torbaları, gözaltı morluğu ve göz çevresinde beliren ince çizgiler, bireyleri olduğundan daha yaşlı ve yorgun gösteriyor.

Estetik International Sağlık grubu, tüm bu sorunların pratik bir uygulama olan gözaltı ışık dolgusuyla çözümlenebileceğini söyledi:" Göz çevresi hassas ve özel bir tabaka ile çevrilidir. Zamanla bu yapı zedelenir ve yaşa bağlı olarak da bölgedeki kemik yapısında incelmeler oluşur. Öne doğru hareket eden mevcut yağ tabakası ise, hem gözaltlarında torbalanmalarını, hem de damarların yüzeye yaklaşması sebebiyle gözaltı morluklarını tetikler.

Kliniklerimizde kullandığımız, göz çevresinin gözaltı ışık dolgusuyla yeniden yapılandırılması işlemi ise yeniden tazelenmiş bakışların, genç ve estetik bir görüntünün kazanılmasına fayda sağlıyor".

Cildin su tutma kapasitesini artırıyor

"Gözaltı ışık dolgusunun içeriğinde hyalüronik asit bulunuyor. Hyalünorik asit zaten cildimizde var olan ve cildin kendisi tarafından üretilebilen bir maddedir ancak yaş ile birlikte bu üretim gittikçe azalır. Bu nedenle ciltte azalan hyalunorik asit dışarıdan bu medikal dolgularla takviye edilebilir. Hyalunorik asit içerikli gözaltı ışık dolgusu cildin su tutma kapasitesini arttırarak daha genç ve ışıldayan çöz çevresine, ayrıca gözaltı morluğu ve gözaltı torbalanması gibi problemlerin ortadan kaldırılmasına fayda sağlıyor"

1 yılı aşkın kalıcılığı var

"Hyalüronik aside ek olarak amino asit, vitamin ve mineral içeriği de bulunan gözaltı ışık dolgusunun 12-18 ay arasında bir kalıcılık gösteren etkinliği var. Bu medikal dolgu malzemesi ayrıca, cildin güçlenmesini ve ilerleyen zamanlarda oluşabilecek kırışıklık gibi problemlerin de önüne geçilmesini kolaylaştırıyor".

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe