1 ayda 10 kilo vermenin formülü - Yaşam Cafe

1 ayda 10 kilo vermenin formülü

Obezite ile mücadele eden bir bilim adamı tarafından uygulanan diyet tekniği literatüre 1 ayda 10 kilo verdiren diyet olarak geçti.

Yaptığı 138 ameliyatla obezite hastalarını 5 bin 162 kg zayıflatan Prof. Güner Öğünç "20 yıldır aynı kilodayım. Formülümü uygulayarak 1 ayda 10 kilo verebilirsiniz" dedi.

Antalya'da yaptığı 138 ameliyatla obezite hastalarını 5 bin 162 kilogram zayıflatan Prof. Dr. Güner Öğünç, 20 yıldır aynı kiloda kalmanın sırlarını anlattı.

Akdeniz Üniversitesi Genel Cerrahi Bölümü'nde görevli Prof. Dr. Güner Öğünç, kendisine başvuran 138 obezite hastasını yaptığı mide kelepçesi, tüp mide, mide by-pass, Vertical bantlı gastro plastik ve jejino ileostomi yöntemleriyle 5 bin 162 kilogram zayıflattı.

Unvanı "Zayıflatan Hoca"

1987 yılından beri 68 kilo olduğunu söyleyen ve formda kalmasının sırlarını anlatan Prof.Dr. Öğünç, "Herkes beni zayıflatan hoca olarak tanıyor. Şu ana kadar 138 hastamı manken gibi yaptım" dedi. Kişinin beslenme şekli, obezite derecesi ve yaşam tarzına göre 5 farklı ameliyat yaptıklarını anlatan Öğünç, şöyle konuştu: "İnsanın zayıflaması için önce psikolojik olarak kendisini hazırlaması gerekiyor. Benim onlara önerdiğim diyetle ayda 10 kilo verebilirler. Aslında bu bir diyet değil yaşam tarzı "dedi.

1 ayda 10 kilo verdiren teknik tıp literatüründe

Kendisine ait "Öğünç Tekniği" hakkında da bilgi veren Prof. Dr. Güner Öğünç, sözlerini şöyle tamamladı:

"Böbrek yetmezliği çeken hastalar için katedrolin takılmasında yaptığım yöntem kendi adımla üniversitelerde ders olarak okutulmaya başlandı. Bu yöntemle hastanın karnına bir ucu dışarıda tüp takılır. Buradan belli aralıklarla özel sıvı karın içine verilir. Bir süre karın içinde kaldıktan sonra sıvı dışarıya çıkarılır. Bu şekilde karın böbreğin yaptığı işlevi yerine getirir. Daha önceki yöntemlerde takılan katedrol sıkça tıkanmakta ve karın içinde yer değiştirmekte ve sızıntı olmaktaydı. Hasta bu tür ameliyatlarda çok ağrı çekiyordu. Bu yöntem bütün bu olumsuzlukları ortadan kaldırdı. Uygulanması biraz zor olan yöntemim Türkiye'de kullanılmaya başlandı. Yakında yurt dışında da bu yöntemin kullanılacağını düşünüyorum."

1 ayda 10 kilo vermenin formülü

Prof. Öğünç yaşam biçimi haline getirdiği beslenme sistemini ve uygulandığı takdirde bir ayda 10 kilo verdirecek formülünü aktardı:

1. Her sabah 05:00′de kalkıp yarım saat egzersiz yapıyorum.
2. Yaz-kış dinlenmeden bir saat yüzüyorum.
3. Kahvaltıda yarım litre yağsız süt içiyor, birkaç zeytinle yağsız peynir yiyorum.
4. Öğle yemeğinde haşlanmış sebze, yağsız yoğurt yiyorum.
5. Akşamları buharda pişmiş sebze, bir bardak taze sıkılmış meyve suyu.
6. Haftada bir kere buharda pişmiş balık yiyorum.
7. Zayıflamak isteyenler kesinlikle gazlı içeceklerden uzak dursun.
8. Yaptığım tek yaramazlık kalbe iyi geldiği ve mutluluk verdiği için her gün bir adet çikolata yemek

Bu şekilde beslenen kilolu insanlar 1 ayda 10 kilo verebilir."

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe