Ofis Mobilyalarında 2019 Modası - Yaşam Cafe

Ofis Mobilyalarında 2019 Modası

Ofis dekorasyonları ve ofis mobilyaları, hem yöneticiler hem de çalışanlar için oldukça önemli bir konudur. Gününün çok büyük bir bölümünü ofislerde geçiren çalışanlar, ferah ve rahat bir ofiste çalışmak istemektedir. Bu ferah ve rahat ofisler çalışanların verimliliğini de olumlu bir şekilde etkilemektedir. Çünkü kişiler kendilerini iyi hissettikleri ve mutlu oldukları ortamda daha iyi performans göstermektedir. Günümüzde dekorasyonuna çok fazla önem verdiğimiz ofis mobilyaları için pek çok trend oluşmaktadır. Her yılın modası ve trendine göre şekillenen ofis dekorasyonlarında 2019 modasını gelin birlikte inceleyelim.

En Çok Ön Plana Çıkan: Doğallık

Artık ofis dekorasyonu ve ofis mobilyalarında da ilk aranan kriter doğallık olmaktadır. Kişiler nasıl ki ev dekorasyonlarında doğal ve abartıdan uzak bir dekorasyon benimsiyorsa ofis dekorasyonlarında da aynı doğallığı görmek istiyor. Ahşap masalar, kütükten aksesuarlar, ahşap dolaplar ofisinize doğal bir atmosfer kazandırmak için size yardımcı olabilir. Ayrıca ofislerinizde bulunan buzdolabı gibi evde kullanılan ürünlerin kullanılması da kişilere kendilerini evlerinde hissettirebilir ve işlerini benimsemelerini sağlar. Televizyon, playstation gibi dinlenmeye ve iş yükünden uzaklaşmaya yarayacak olan eşyaların bulunduğu bir oda ile çalışanlarınızın iş verimliliğini de artırabilirsiniz. Ofis dekorasyonunuzda böyle bir alana yer vererek çalışanlarınızın ofisi ve işini benimsemesini sağlayabilirsiniz.

Canlı Renkler
Canlı renkler, ofis çalışanlarınızın çalışırken motive olmasını ve ferahlamasını sağlamaktadır. Ofis duvarlarınızın açık renklerde olması ofislerinizin aydınlık bir havaya sahip olmasını sağlar. 2019 yılında sarı, yeşil, kırmızı, mor gibi canlı renkler ofis dekorasyonlarında sıklıkla tercih edilecek renklerdir. Bu renklerin insan üzerinde yarattığı olumlu etki ile ofis çalışanlarının iş verimliliğini artırmak da mümkündür. Bu renkleri, ofisinizin büyük bir bölümünün dekorunda kullanmasanız da küçük aksesuarlarınızda mutlaka kullanmalısınız. Perdeler ofisin ferahlığında büyük rol oynamaktadır. Koyu renklerde tercih edeceğiniz perdeler ofislerinizin karanlık olmasına, açık renklerde tercih edeceğiniz perdelerde ofislerinizin aydınlık olmasına yardımcı olur. Eğer bu canlı renkler ofis dekorasyonunuzun ana rengi olacaksa perdelerinizde açık tonları kullanarak aydınlık bir görüntü yaratabilirsiniz.

Tuğla Duvarlar

Tuğla duvarlar bulunduğu mekâna sıcaklık ve doğallık katmaktadır. 2019 yılında ofis dekorasyonlarında doğallığın ön plana çıkacağını düşünürsek tuğla duvarlar ofisler için çok doğru bir tercih olacaktır. Özellikle metal mobilyalar ile çok hoş bir şekilde kombinlenebilen tuğla duvarlar çalışanlarınıza ev ortamını arattırmayacak bir dekorasyon sunmaktadır. Metal eşya ve tuğla konsepti ile ofiste huzurlu ve rahat bir ortam yaratabilmek mümkündür. Ayrıca duvarlarınızda tuğla duvar kâğıda da kullanabilirsiniz. Böylelikle tuğla duvarlar için ekstra iş yüküne ihtiyacınız kalmaz.

Doğanın Ön Plana Çıktığı Duvar Kâğıtları

Duvar kâğıtları son birkaç yıldır hem ev dekorasyonlarında hem de ofis dekorasyonlarında oldukça moda. Çiçek, yaprak, ağaç gibi doğayı simgeleyen şeyleri duvar kâğıdı olarak kullanarak doğal bir ofis yaratabilirsiniz. Yeşilin ve doğanın insan üzerinde yarattığı olumlu etki ile çalışanlarınızın rahat bir ortamda çalışmasını sağlayabilirsiniz.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar