Alışverişte Bez Çanta Dönemi - Yaşam Cafe

Alışverişte Bez Çanta Dönemi

Bez çantalar gün geçtikçe hayatımızda daha çok yer edinmeye başladı. Annelerimiz anneannelerimiz döneminden tanıdığımız bez alışveriş çantaları modern baskıları ve birçok farklı kumaş türü ve farklı boyutları ile yeniden hayatımıza girdi. Marketlerde uygulamaya konulan plastik poşetlerin ücretli olarak satışı birçok tüketiciyi bez alışveriş çantalarına yönlendirdi.

Bez çanta sadece alışverişte değil günlük hayatımızda da oldukça pratik ve ekonomik bir seçenek. Doğal kumaşlardan üretilen bez çantalar yıkanabilir ve uzun ömürlü olmaları sayesinde plastik poşet veya deri çanta yerine çok daha kullanışlı ve ekonomik bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Alışveriş merkezlerinde de markaların ürünlerini müşteriye sundukları plastik poşetlerin de ücret karşılığı satılması tüketicileri bu tür alışverişlerde de bez çanta kullanımına itiyor. Bazı markalar hem çevreye karşı duyarlılık, hem de uzun süreli bir reklam alanı olarak gördükleri bez çantaları markalarının logolarını veya sloganlarını bastırarak müşterilerine ürünleri ile beraber ücretsiz olarak sunmaya başladı.


Markaların bez veya tela çanta kullanımı uzun zamandır sürüyordu ancak bu tür çantaları daha çok tanıtım ve etkinliklerde tercih ediyorlardı. Çevre bilinci ve uzun süreli kullanımını misyonlarına dahil eden markalar ürün kategorilerine göre keten, kanvas, ham bez, jüt gibi kumaşlardan üretilen logolu bez çantalara geçtiler. Bildiğimiz uluslarası birçok fashion markanın da logolu bez çantaları koleksiyonlarına dahil ettiklerini görüyoruz. Sizde günlük kullanım için birkaç farklı boy birkaç farklı renkte bez çanta edinebilir hem kişisel eşyalarınızı hem de alışverişte aldığınız ürünleri taşıyabilirsiniz.

Bez çantalar yıkanabilir olmaları sayesinde yıllarca kullanılabilir, poşetlere göre daha dayanıklıdır. Sadece taşıma için değil gıdalarınızı saklama ve depolama için de kullanılabilir. Bakliyatlar ve patates soğan gibi gıdaları plastik poşet yerine bez torbalarda muhafaza ederek daha uzun süre dayanmasını sağlayabilirsiniz. Ayakkabı ve çanta gibi hassas yüzeye sahip deri ürünlerinizi saklamak için de kullanabileceğiniz bez torba veya bez çantalar ürünlerinizin hava almasını sağlar nem gibi olumsuz etkenlerden korunmasını sağlayabilirsiniz.

Yaz mevsimi için oldukça uygun olan bez çantalar birbirinden eğlenceli baskıları ile günlük çanta, alışveriş çantası hatta plaj çantası olarak kullanılabilir. Baskılı bez çantaları BURADAN inceleyebilirsiniz.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe