Saksılarda Son Trendler - Yaşam Cafe

Saksılarda Son Trendler

Çiçeklerin ve bitkilerin özel bir şekilde yetiştirilmesini sağlayan saksılar, bahçe ve ev dekorasyonun da en önemli parçasıdır. Dış mekanlara özel tasarlanan saksılar, mükemmel çevre düzenlemesi için en çok tercih edilen seçeneklerdir. Bitki, çiçek ve küçük ağaçların yetiştirildiği saksılar, evde veya bahçede çiçek yetiştirmek isteyenler için pratik bir çözümdür. Taşıma problemi olmayan ve her mekan için özel tasarlanan bu saksılar, çiçek severlerin en çok tercih ettiği ürünlerdir.

Açık Havada Beton Saksılar Kullanışlı

Bahçede kullanılan beton saksılar, olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı olduğu tercih edilmektedir. Firmamız, ayaklı, ayaksız, burgulu ve özel tasarımlı beton saksıları adresinize gönderiyor. Düz, desenli ve renkli özelliklere sahip estetik beton saksı ürünleri, evinize ve bahçenize güzellik katacaktır. Dekorasyon çalışmalarında, özellikle bahçe dekorasyonunda ön plana çıkan özel tasarımlı saksılar, birinci sınıf özelliklere sahiptir.

Beton saksı ürünlerinde kullanılan betona özel bir madde karıştırılmaktadır. Bu madde sayesinde beton saksılar, yağmur, kar ve nemli havadan etkilenmemektedir. Sıcak ve soğuk havanın meydana getirdiği kırılmalara karşı dayanıklı olan ürünümüz, yuvarlak veya köşegen modellere sahiptir.

Profesyonel saksı tasarımı konusunda uzman firmamız, kaktüslere özel saksıları uygun fiyat seçenekleriyle satışa çıkarıyor. Sitemizde yer alan ürün seçeneklerini dakikalar içerisinde inceleyebilirsiniz.

Sukulent ve Kaktüs Saksıları

Kaktüslere özel saksılar, çiçekçiler için özel üretilmiştir. Kaktüs dünyasında sukulentler, kısa boylu olur ve bodur kalırlar. Uzun süre suyu içerisinde tuttuğu için susuzluk problemi yaşamaz. Bu bitkiler için özel tasarlanan sukulent saksı ürünleri de firmamız tarafından satışa sunulmaktadır. Kaktüs bitkisinin genel yapısına uygun tasarlanan bu ürün, estetik özelliği ile dekorasyon çalışmalarında tercih edilmektedir.

Kare, dikdörtgen veya daire şeklindeki ürünler, online sipariş edilebilir. Siparişler kargoyla adresinize gelmektedir. Kare, daire, dikdörtgen, ve çokgen özelliğe sahip kaktüs saksıları, bitkinin kök yapısına uygun derinliğe sahiptir.

Tasarım harikası kaktüs saksısı, bitkinin genetik ve biyolojik yapısına uygun şekilde tasarlanmıştır. Çok su istemeyen ve fazla boy vermeyen kaktüsler, bulundukları odanın havasını temizler. Bu bitkiler için özel tasarlanan saksılar, evinizin veya bahçenizin özel dekor yapısı ile uyum sağlayacaktır.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar