Cennetten bir köşe Adrasan - Yaşam Cafe

Cennetten bir köşe Adrasan

Adrasan Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı sakin ve doğal kalmış nadir tatil beldeleri arasında yer alıyor.

El değmemiş doğası ve tertemiz deniziyle dikkatleri üstüne çeken Adrasan adeta cennetten bir köşeyi ziyaretçilere sunuyor. Antalya’ya gezi amaçlı yolu düşen çoğu ziyaretçi doğal güzellikleri gördükten sonra kısa bir tatil yapmaya karar veriyor.

Tatil boyunca konaklayacağınız otelin gezeceğiniz bölgeye yakın olmasını istiyorsanız Adrasan otelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Adrasan’ın üç tarafı denizlerle çevrelenmiş yeşilli maviyi buluşturan doğasını görenler bölgeye tekrar tekrar tatile gelmeyi tercih ediyor.

Akdeniz havasını iliklerinize kadar hissedeceğiniz Adrasan’ın güneyinde bütün yılın yorgunluğunu atarken zamanı durdurmak isteyebilirsiniz. İnce kumlu Adrasan Plajı oldukça sığ yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Metrelerce açılsanız dahi ayaklarınızı saran suyun ne kadar sığ olduğunu görebiliyorsunuz. Özellikle çocuklu aileler Adrasan Plajı’nda tatil yapıp denize girmeyi tercih ediyor.

Bunun başlıca nedeni çocuklarıyla endişe duymadan denize girebilmeleri. Dalgaları çok nadir gördüğünüz sakin yapısı ile ziyaretçilere huzurun kapısını aralıyor. Bölgeye denize girmek için gelenler de bu sakinliğe ayak uydurarak sessizliğin tadını çıkarıyor. Adrasan’ın kuzey kısmı ise güneyin tam aksine oldukça taşlı bir kumsala sahip. Burada suyun derinliği aniden arttığı için çocuklu aileler pek tercih etmiyor. Adrasan ve otelleri hakkında ihtiyaç duyacağınız birçok konuda Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal.com’dan daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe