Enterprise Rent A Car'da Siz Aracınızı Değil Aracınız Sizi Bekler! - Yaşam Cafe

Enterprise Rent A Car'da Siz Aracınızı Değil Aracınız Sizi Bekler!

Tatil ya da iş amacıyla farklı bir şehre, ülkeye gittiğinizde toplu taşıma ya da taksi kullanmanın farklı dezavantajlarını yaşayabilirsiniz. Kalabalık ve konfordan uzak araçlar ile gezmek cazip gelmeyebilir. Taksi ile de yüksek ücretler ödeyerek yolculuk için ayırdığınız parayı hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz. Çeşitli sebeplerden dolayı Enterprise 85 ülkede açtığı yaklaşık 9 bin ofisi ile müşterilerine internet üzerinden rahatlıkla destek olur. Türkiye'nin birçok şehrinde 52 ofisi ile konforu ayağınıza getiren bir rent a car şirketi olan Enterprise'dan, seyahatlerinizde günler öncesinden ya da son anda istediğiniz aracı kiralayabilirsiniz. Yolculuğunuz bittiğinde, aracınız hazır bir şekilde yeni seyahatleriniz için sizi bekler.

Günlük Araç Kiralama Hizmetinde Enterprise İle Büyük Rahatlık

Amerika Birleşik Devletleri'nde, 1957 yılında kurulan Enterprise rent a car, memnuniyetinizi ön planda tutarak size en uygun paketleri ayağınıza getirir. Dünyanın hemen hemen her yerinde bulunan ofisleri ile kolay ulaşılabilir olduğunu kanıtlayan rent a car firması, turistik gezilerinizde ya da iş seyahatlerinizde yanınızdadır. İnternet sitesi üzerinden uygun tarih aralığına dilediğiniz marka ve model bulunan araçlardan birini seçerek, havalimanı ya da kent merkezlerinde yer alan aracı teslim alabilir, keyifli ve konforlu yolculuğunuza ilk adımı atabilirsiniz.

Enterprise'da Günlük Araba Nasıl Kiralanır?

Enterprise rent a car ofislerinden ya da internet üzerinden araba kiralama hizmet sunduğu için kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Kiralamak istediğiniz araca göre 1, 2 ya da 3 yıl ehliyet şartı aranır. Minimum 24 saat kiralayacağınız arabanın kullanım süresini seyahatinize göre uzatabilir ya da kısaltabilirsiniz. Aracın modeline göre günlük ya da aylık kilometre sınırı bulunduğu için kilometre başına aşım ücreti ödersiniz. Aracı kiraladığınız ofis yerine bulunduğunuz şehirdeki Enterprise ofisine teslim edebilirsiniz.

Oto Kiralama Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

İş ya da turistik seyahatlerinizin sorunsuz geçmesi için oto kiralama şirket seçiminiz oldukça önemlidir. Güvenilir bir şirket seçmek, indirim ve kampanyaları takip etmek bütçenizin sarsılmasını önler. Aracınızı kiralarken sigorta dikkat etmeniz gereken kriterlerin başında gelir. Rent a car firmasının aracınızı kiralarken yaptığı sigortanın neleri kapsadığı olası kötü olaylara karşı önemlidir. Sözleşme maddelerini tek tek okuyarak kuralları ve sınırları öğrenmeniz firma ile karşılıklı memnuniyetinizi artırır. Seçeceğiniz aracın özelliklerinin ihtiyaçlarınıza tam olarak cevap vermesi gerekir. Bagaj hacmi, yakıt tüketimi ve boyutu gibi pek çok özellik oto kiralama sürecinde belirleyici rol oynar. Yurt dışında yer alan rent a car firması ile anlaşacağınız zaman ise öncelikle, o ülkenin trafik kurallarını ve yasalarını öğrenmelisiniz. Gittiğiniz ülke ile aranızdaki saat farkına dikkat ederek rent a car firmasının aracınızı hazırlayacağı zamanın göz önünde bulundurmalısınız.

Aracınız Sizi Bekliyor!

Rent a car firmalarından araç kiralamak, genellikle kısıtlı zamanda konforlu bir yolculuk ile çok yer görmek isteyenlerin tercihidir. Araç kiraladığınız yere vardığınızda, aracınız hazır değilse, rent a car firması size sunduğu tüm avantajı kaybedebilir. Bu yüzden, internet üzerinden araç kiralamak ve sizin aracınızı değil, aracınızın sizi beklemesi büyük bir avantajdır. Tarzınıza, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun aracı internet üzerinden tüm detayları ile inceleyip kiralamak, seyahatinize hızlı ve kolay bir şekilde başlamanızı sağlar. Böylece, sürekli yenilenen araç filosundan ve güncelenen fiyatlardan yararlanarak, işlerinizi kısa yoldan rahat bir şekilde halledebilirsiniz.

Hemen Enterprise ile internet ya da ofis üzerinden iletişime geçin ve geniş araç seçenekleri arasından bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun otomobili kiralayarak seyahatinize geç kalmadan başlayın!

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar