Yaz ile Birlikte Makyaj Çantamız da Şenlendi - Yaşam Cafe

Yaz ile Birlikte Makyaj Çantamız da Şenlendi

Yaz ile Birlikte Makyaj Çantamız da Şenlendi

Yaz sıcakları bastırdı, makyaj çantalarımızdaki malzemeler azalırken cildimizi güneşten korumak için kullandığımız bakım ürünlerinin sayısı arttı. Her mevsim geçişi ile makyaj çantamız yenilenirken, biraz yaz havası alıp biraz da en doğru makyaj malzemelerine göz atmaya ne dersiniz?

Makyaj malzemeleri yüz şekline, cilt tipine ve tonuna uygun şekilde seçilerek kullanılması gereken ürünlerdir. Örneğin, yazın en iyi makyaj malzemeleri sıcak havayla yüzümüzden akıp gitmeyecek ruj, far veya rimel olmalıdır. Aynı şekilde, kışın yorgun ciltlerimizin yardımına fondöten koşarken, yazın makyaj çantasında onun yerini cc krem ve bb krem alır.

Yaza Özel Makyaj Malzemeleri

Yazın belki de en güzel yanı, en hafif ve doğal makyaj tekniklerinden tutun da en çılgın olanlarına kadar pek çok ilginç tarz ve trendin göz önünde olması! Hele yaz akşamları daha sosyal bir hayatımız olduğu düşünülürse, buluşmalar, konserler ve partiler için hazırlanırken çantanızdaki makyaj malzemeleri de size bu hareketli mevsimde yarı yolda bırakmayacak türden olmalı. Her mevsim başlangıcında sıkça rastladığımız kampanyalardan yararlanarak indirimli makyaj malzemelerinden satın alabilir, cildinizi sıcak havalara hazırlayabilirsiniz.

Yaz ile Birlikte Makyaj Çantamız da Şenlendi

Örneğin, tatile gitme fırsatınız yoksa bronzlaştırıcı bir pudra yardımınıza koşabilir. Yanak oyuklarınıza, şakak bölgesine ve çene çizgisine uyguladığınız takdirde o tatlı güneş ışıltısını yakalamak elinizde. Parlak ve ışıltılı bir görünüm elde etmek için aydınlatıcınızı elmacık kemiklerinin üst kısmına, kaşlarınızın altına, dudak üstündeki kıvrıma ve burun üst kemiğine uygulayarak da harika bir bitiş elde edebilirsiniz.

Yazın yanınızdan ayırmayacağınız diğer makyaj malzemelerinin başında ise elbette parlatıcılar geliyor. Yine pastel tonlardaki parlatıcılar ile dudaklarınıza daha dolgun bir görünüm kazandırmak elinizde. Ruj kullanmayı tercih ediyorsanız, açık tonlara yönelmenizi tavsiye ediyoruz.

Hacimli Kirpikler Pastel Bir Göz Makyajı ile Buluşuyor

Bu yaz kirpikler maskaralar ile neredeyse tek tek ayrılarak hacimli bir görüntü elde ediyor. Ve bu hacimli kirpiklere aklınıza gelebilecek en sıcak ve tatlı pastel tonlar eşlik ediyor. Sarı, turuncu, şeftali, toz pembe ve lila özellikle en çok tercih edilen far renklerinin başında. Ojelerde de yine yazın enerjisi ile tırnaklar renkleniyor. Ama soluk renklerden hoşlanıyorsanız, onlar da oldukça revaçta. Tırnaklarda asimetrik desenler ve simler de sıkça karşımıza çıkacak.

Doğal makyaj popülerliğini sürdürmeye devam ederken, az makyaj malzemesi ile sade ve canlı bir cilt görünümüne sahip olmak için elbette en önemlisi cildinizin nem dengesini kaybetmemesi. Güneş öncesi ve sonrası doğru cilt bakım ürünlerini kullanarak kuruyan cildinizin nefes almasını ve nemlenmesini ihmal etmemelisiniz. Çünkü hangi makyaj malzemelerini kullanırsanız kullanın, önemli olan temiz ve sağlıklı bir cilde makyaj yapmak. Böylece daha kalıcı ve canlı bir sonuç elde edebilirsiniz. Sıcak havalarda makyajınızın gün boyunca sabit ve taze kalmasını istiyorsanız, hafif yapılı bir makyaj sabitleyici de kullanabilirsiniz. İyi bir makyaj sabitleyici spreyin cildinizi kurutmaması ve nemini koruması gerekir.

Yaz ile Birlikte Makyaj Çantamız da Şenlendi

Golden Rose Makyaj Malzemeleri ile Yaz Daha Keyifli

En yeni ve trend makyaj malzemeleri ile her mevsim cildinizi ve sizi düşünen Golden Rose, bu yaz da ışıl ışıl ve canlı ciltlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. GR Nude Look Radiant Tinted Moisturiser - Renkli Nemlendirici ile cildinize hafif tonlarda bir renk ve sağlıklı bir ışıltı kazandıran yapısı sayesinde cilt renginizi eşitler, canlı ve aydınlık bir görünüm sağlar. Yer kaplamayan pratik makyaj malzemelerinden hoşlanıyorsanız, GR Nude Look Baked Trio Face Powder - Terracotta Üçlü Pudra tam size göre. Bronzer ve allık ile yüz hatlarınızı şekillendirirken, Aydınlatıcı ile doğal ışıltınızı ortaya çıkarır. GR Nude Look Full Volume Definitive Mascara – Maskara ise fiber fırçası ve geliştirilmiş formülü sayesinde kirpiklerinize daha hacimli, uzun ve belirgin bir görünüm sağlar. Golden Rose en trend makyaj malzemeleri ve cilt bakım ürünleri ile bu yaz da vazgeçilmeziniz olmaya devam ediyor!

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar