Hayalinizdeki Dekorasyon için Koltuk Takımı Önerileri - Yaşam Cafe

Hayalinizdeki Dekorasyon için Koltuk Takımı Önerileri

Hayalinizdeki Dekorasyon için Koltuk Takımı Önerileri

Vaktinizin büyük kısmını geçirdiğiniz evlerde keyifli anlar yaşamak ve mutlu hissetmek için kişiliğinizi ve stilinizi yansıtan bir dekorasyona sahip olmak gerekir. Evin en çok vakit geçirilen ve konuklarınızı ağırladığınız yer olduğu için dekorasyonunu herkesle paylaştığınız alanlar oturma odalarıdır. Oturma odalarının bütünlüğü sağlayan ve tarzını belirleyen olmazsa olmaz mobilyalar ise koltuk takımlarıdır. Mobilya sektörünün önde gelen markalarından İder Mobilya, yıllardan beri dekorasyonda fark yaratan tasarımlarını sizlerle buluşturmaya devam ediyor. İder Mobilya'nın konforlu koltuk takımlarıyla evinizin en büyük sosyalleşme alanı olan oturma odalarını baştan yaratmanız mümkün. Doğru dekorasyon kurallarını uygulayın yeter! Örneğin, tüm odanın havasını bir anda değiştiren mobilyalar olan koltuk takımlarında ağırlıklı olarak koyu renkleri kullanmak ortamı her zaman olduğundan daha modern, elegan ve sofistike gösterecektir. Açık renkleri daha çok kullanmanız ise odanızı ferah ve geniş gösterecektir. Dekorasyonda açık renkleri tercih etmek ise odadaki diğer renkleri ve dokuları ön plana çıkartarak mekanın stil sahibi gözükmesini sağlar.

Hayalinizdeki Dekorasyon için Koltuk Takımı Önerileri


Ferah ve Kullanışlı Oturma Odaları için Dekorasyon Fikirleri

Yaşam alanlarınızdan biri olan oturma odalarına stil sahibi dokunuşlar ekleyerek daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilirsiniz. Küçük ve dar oturma odalarınızın daha ferah görünmesini sağlamak ve fonksiyonel çözümler üretmek için dekorasyondaki renk ağırlığına dikkat etmeli ve işlevsel özelliklere sahip mobilyaları tercih etmelisiniz. Açık renk koltuk takımı modelleri ve duvarlar bir mekânı olduğundan daha geniş gösterir. L koltuk takımı gibi istediğinizde birleştirebileceğiniz istediğinizde de ayrı kullanabileceğiniz modüler tasarımları da küçük odalarda tercih edebilirsiniz. Depolama alanı bulunan sandıklı koltuk takımı ve evinize gelen yatılı misafirleriniz için istenildiği zaman yatak olabilen koltuk takımı, dar ve küçük alana sahip evler için biçilmez kaftandır. İder Mobilya köşe koltuk takımlarını tercih ederseniz dar alanlarda dahi kalabalık davetlere imza atabilir ve oturma odalarınıza şıklık katabilirsiniz.

Farklı Renkleri Bir Arada Kullanmaktan Kaçınmayın

Her rengin bir anlamı vardır. Örneğin; gri renk dengeli ve alçak gönüllü olmayı temsil ederken mavi renk ise huzuru ve sakinliğin sembolüdür. Dekorasyonda birbiriyle uyumlu renk kombinasyonları kullanmak, renklerin ruh halinizi etkileyen farklı özelliklerini harmanlayarak ortamın enerjisinin dengelenmesini sağlar. Koltuk takımlarında ikili ve üçlü koltukları aynı renk, berjer renklerini ise farklı renkte kullanmak havalı ve sıkıcı olmayan bir dekorasyon stiline sahip olmanızı sağlar.

Oturma Odalarında Zamansız Tasarımlar Başrolde

Koltuk takımlarınız oturma odaların başlıca mobilyaları olabilir fakat dekorasyonu tamamlayıcı mobilyaları da unutmamak gerekir. Depolama alanı olarak kullanılan kapaklı dolaplara sahip televizyon üniteleri, kitaplarınızı ve dekoratif eşyalarınızı sergileyebileceğiniz kitaplıklar hem işlevsel hem de şık orta sehpalar, ortamın daha ferah ve geniş gözükmesini sağlayacak aydınlatmalar hem modern koltuk takımı hem de klasik mobilyaları tamamlayıcıdırlar. Duvarlarınızı kanvas tablolarla renklendirerek oturma odanıza sanatsal bir dokunuş kondurabilirsiniz. Yeşil salon bitkilerini kullanarak kendinize huzur veren bir ortam yaratabilirsiniz.

Hayalinizdeki Dekorasyon için Koltuk Takımı Önerileri

Koltuk Takımlarında İşlevsel ve Konforlu Şıklık Bir Arada

Ailenizle yapacağınız keyifli sohbetlerin merkezi, yemek yeme alanınız ve aynı zamanda dinlenme alanınız olan, konuklarınıza unutulmaz davetler verdiğiniz oturma odalarınızın şıklığında önemli rol oynayan koltuk takımları, birbirinden güzel ve farklı tasarımlarıyla İder Mobilya’da sizi bekliyor. İder Mobilya, zaman zaman sunduğu koltuk takımı kampanyaları ile ödeme kolaylığı sağlayarak şıklığı, konforu ve işlevselliği bir arada sunan mobilyalara ulaşılabilirliği kolaylaştırır. Koltuk takımı fiyatları konusunda size zorluk yaşamadan alışveriş yapma imkanı sunan İder Mobilya’ya hemen şimdi göz atarak birbirinden şık koltuk takımı modelleri ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe