Saç Maşasıyla Yapabileceğiniz İlgi Çekici Saç Modelleri - Yaşam Cafe

Saç Maşasıyla Yapabileceğiniz İlgi Çekici Saç Modelleri

Saç Maşasıyla Yapabileceğiniz İlgi Çekici Saç Modelleri


Özel günlerinizde çevrenizdekileri saç modeliniz ile etkilemek ister misiniz? Saç maşası ile kıyafetinize uygun yapabileceğiniz model, kombininizin şık bir tamamlayıcısı olacaktır. Saçlarınızın maşa ile yıpranacağını düşünüyorsanız; maşayı kullanmadan önce ısıya karşı koruyucu bir ürün kullanıp saçlarınızın yıpranmasını önleyebilirsiniz. Sonrasında içe ya da dışa kıvırarak saçlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Peki yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz saç modellerine göz atmaya ne dersiniz?

 

Büyüleyici Sık Dalgalı Saçlar

 

Saç maşası ile uzun ya da kısa fark etmeksizin açık ve dalgalı saçlara sahip olabilirsiniz. Sık ve dar bukleler elde edebilmek için saçlarınızı maşaya yukarıdan aşağıya doğru sararak bir süre bekletmeniz gerekir. Kıvırcık ve kabarık saçlarınızla isterseniz özel bir geceye isterseniz de arkadaşlarınızla buluşmaya gidebilirsiniz. Saçlarınızın sade ve doğal gözükmesini ister misiniz? O zaman, saçlarınızı kalın tutamlar halinde maşaya sarmalı ve yavaş bir şekilde açmalısınız. Rüzgarın esintisi ile dans eden iri dalgalarınız hazır!

 


Enerjinizi Değiştiren Yarı Toplu Saç Modelleri

 

Saçlarınızın tamamını saç maşası ile dalgalandırdıktan sonra yarısını da örüp tel tokayla toplayabilirsiniz. Böylece, hem hacimli hem de havalı görünen saçlara sahip olabilirsiniz. Spor ve şık bir görünüm sergileyen saçlar ile isterseniz özel bir davete katılabilir isterseniz de aileniz ile birlikte gezebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Saçlarınızı inci, papatya, kır çiçeği ya da sade tel tokalar ile süsleyerek gelinliğinizi dahi tamamlayabilir ya da en yakın arkadaşınızın düğününe katılabilirsiniz.

 

Havalı Bir At Kuyruğu ile Ortamın Havasını Değiştirebilirsiniz

 

Saçlarınız hem dalgalı hem de toplu olsun ister misiniz? Saçınızın diplerini düzleştirip lastik bir toka yardımıyla at kuyruğu şeklinde toplayabilirsiniz. Topladığınız at kuyruğunun ucunu ikiye ayırıp ucunu saç maşası ile dalgalandırarak hacimli saçlara sahip olabilirsiniz. Model ile sade ve güzel bir görünüm yakalayabilirsiniz. Saçınızı ikiye ayırıp çevirerek düğüm attıktan sonra dağınık bir at kuyruğu yapabilirsiniz. Tel tokalar ile desteklediğiniz saçınız salaş bir görünüm oluştururken özen gösterdiğinizin de kanıtı olur. Günlük ya da özel fark etmeksizin hemen hemen her stile uyum sağlayan maşalı at kuyruğu modeli ile dikkat çekici bir görünüm yakalayabilirsiniz.

 

Saç Maşası ile Doğal Topuzlar

 

Özel günlerinizin olmazsa olmazı dağınık topuzlar, her tarz kıyafetin kurtarıcısı olur. Saç maşasının yardımıyla yaptığınız model ile gecenin yıldızı olmak ister misiniz? Öncelikle saçlarınızı ikiye ayırıp altta kalan tutam ile de sıkı bir topuz yaparak hazırlanmaya başlayabilirsiniz. Ardından, üstte kalan saçların tamamına saç maşası ile şekil verip topuzun çevresine dağınık bir şekilde dolayarak tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz önden ince tutamlar bırakıp maşa ile kıvırabilir dilerseniz de topuzun çevresindeki saçları tel tel ayırabilirsiniz. Topuzu tarz ve zevkinize göre farklı tokalar ile süslemek, saç modelinize dinamizm katar. Örgü, topuz ve dalgayı birleştirerek kendinize özel bir saç modeli yaratabilirsiniz. Yarım topladığınız saçı yukarıdan ister topuz ister örgü yapabilir, altta kalan tutamı da saç maşası ile dalgalandırabilirsiniz.


Saç Modelinize Göre Saç Maşası Seçimi ve Püf Noktaları

 

Saçınızın kalın ya da ince olması maşa seçiminde önemli bir rol oynar. İyon teknolojisine sahip saç maşası modelleri ile saçlarınızın elektriklenmesinin önüne geçebilir ve pürüzsüz bir model oluşturabilirsiniz. Kalın ve gür saçlara sahipseniz, 19 mm saç maşası ile dilediğiniz modeli yapabilirsiniz. 25 mm kalınlıkta olan modeller ile elinizi maşa yapmaya alıştırabilir ve doğal buklelere sahip olabilirsiniz. 13 mm'lik ince uçlu saç maşası, kıvırcık saçlıların sık dalgalar oluşturmasına yardımcı olur. 32 ve 38 mm kalınlıkta uçlara sahip olan ürünler, saçlarınıza günlük bir model yapmanızı sağlar. Arnica saç maşası modelleri arasından bütçenize ve saç yapınıza uygun en doğru seçimi yapabilir ve hazırlanmaya başlayabilirsiniz.



✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar