Keyifli Canlı Sohbetler - Yaşam Cafe

Keyifli Canlı Sohbetler

Keyifli Canlı Sohbetler

TamChat.Net web sitesinde verilen hizmet sayesinde internet ortamında yeni kişilerle tanışmak, görüntülü ve sesli sohbetlerde hoş paylaşımlar yapmak mümkündür. Bilgisayar üzerindeki tüm tarayıcılardan siteye ve sohbet odalarına girmek mümkün hale getirilmiştir. 

Sitenin mobil uygulaması da yapılmıştır. Mobil uygulama ile her ortamdan sohbet odalarına girmek de mümkündür. Her saatte ve her ortamda yeni dostluklar kurulabilir. Tanışılan ve dostluk, yakınlık kurulan kişilerle tekrar buluşmak da mümkündür.

Sesli sohbet odalarında kamera ve mikrofon açılabileceği gibi müzik de açılabilir. Sohbetin iki tarafı aynı anda aynı şarkıyı dinleyebilir.

Sohbet odalarında botlarla konuşmak da mümkündür. Ayrıca yarışmalara katılarak rekorlar kırılabilir ve gösterilen başarı diğer katılımcılarla paylaşılabilir.

Kurallar Çerçevesinde Özgürce Hareket Edilebilir

Sesli sohbet sitesinde yöneticiler tarafından konulan bazı kurallar vardır. Bu kurallar kullanıcıları ve siteyi yasal çerçeve içinde hareket etmeye teşvik eder. Mesela hakaret ve küfür gibi hareketler kabul edilmez. Başka kullanıcılara rahatsızlık verecek davranışlardan da kaçınılmalıdır. Bu kurallara ve Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması kaydıyla kullanıcılar özgürce hareket edebilir, yeni dostluklar kurup hoş sohbetlere katılabilir.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar