Türkiye’deki ilk ve tek Spirulina içeren kolejen desteği - Yaşam Cafe

Türkiye’deki ilk ve tek Spirulina içeren kolejen desteği

Türkiye’deki ilk ve tek Spirulina içeren kolejen desteği

Cosvia Collagen hidrolize peptid saşe 14x10 Gr

•Yaş ilerledikçe cildimiz; canlılığını, elastikiyetini ve sıkılığını kaybeder. Yaşlanırken güzelleşmenin sırrı, cildimize yatırım yapmaktır. Vücuda kolajen yüklemesi yaparak kolajen üretimini desteklemek ve cildi yıpratan hücresel faktörleri içeriden onarmak gerekir. 

•Cildinizi gençleştirecek kolajen desteği, Türkiyede ilk defa astronot besini olan spirulina ile birlikte. Cosvia Collagen, 5000 mg hidrolize kolajen peptid, hyaluronik asit, spirulina ve koenzim Q10 içerir. Formülünde ayrıca C vitamini, E vitamini, çinko, biotin, folik asit ve selenyum bulunur.

Cosvia Collagen, yüksek kolajen içeriği ile kaybedilen kolajeni takviye ederken hyaluronik asit desteği ile cilde derinlemesine nemlilik kazandırır. İçeriğindeki antioksidanlar, serbest radikallerin cilde verdiği hücresel hasarı onarır. Cildin yenilenmesini sağlayan tüm vitamin, mineral ve bitkisel özlerini içeren Cosvia Collagen, hidrolize edilmiş kolajen peptidleri sayesinde kolajenin daha hızlı emilim göstermesini ve cilde daha etkili nüfuz etmesini sağlar.

•Cosvia Collagen; toz şase formundaki her servisinde klinik araştırması yapılmış 5000 mg Alman menşeili Tip 1 ve Tip 3 kolajen peptid içerir. Molekül ağırlığı 2000 daltondur. Helal sertifikalı sığır kolajenidir.

Cosvia Collagen, 14 adet günlük kür halinde hazırlanmış tek kullanımlık 10 gr. paketlerden oluşur. Günde 1 adet bir bardak su ile karıştırılarak 4- 8 hafta kullanılması önerilir. 

Türkiye’deki ilk ve tek Spirulina içeren kolejen desteği


Not: BU BİR İLAÇ DEĞİLDİR. HASTALIKLARIN TEDAVİSİNDE KULLANILAMAZ. SADECE GIDA TAKVİYESİDİR.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe