Diş Hekimi Hasta Takip Programı - Yaşam Cafe

Diş Hekimi Hasta Takip Programı

Diş Hekimi Hasta Takip Programı

Herhangi bir bilgi gereksinimi gerektirmeyen ve çok kolay bir şekilde kullanıma sahip olan diş hekimi hasta takip programı sayesinde hastalarınızın takibini ve yönetimini yapabilmektesiniz. Kullanıcı dostu ara yüzüne sahiptir, ayrıca ihtiyaçlarınıza özel olarak düzenlemeler yapılabilir. 

Sağlık sektörüne özel olarak geliştirilen hasta takip programı sayesinde işlerinizi ve hastalarınızı çok kolay bir şekilde kayıt altında tutup yönetimini daha düzenli bir şekilde yapabilirsiniz. Hasta takibi konusunda kullanımı her geçen gün artan Hekimz diş hekimi hasta takip programı, kullanım kolaylığı ile sağlık sektörü için en çok tercih edilen uygulamalar arasında yer almaktadır. Hasta takip programı ile hastalarınızın randevularını alabilirsiniz, hastanızın kaydını yapabilirsiniz veyahut diğer bir özelliği olarak hastalarınızın devam eden kontrol süreçlerini takip edebilirsiniz. Saymış olduğumuz tüm özellikler ile hem hastalarınıza hem de kendi iş yeriniz adına ayrı bir profesyonel destek ile profesyonel görünüm elde etmiş olursunuz. Hasta takip programının sizlere sunmuş olduğu bu avantajlar ile iş süreciniz de daha hızlı bir şekilde akacağından işlerinizde daha hızlı olabilmenize olanak sağlamaktadır. 

Diş Hekimi Hasta Takip Programı

Polikliniğinize ait tüm işlemleri tek bir yerden çevrimiçi olarak kontrol edebilir ve düzenleyebilirsiniz. Her yerden kontrol etme imkanı sunan hasta takip programı polikliniklerin muhteşem bir düzen sağlayıcısı, muhteşem bir sorun gidericisi olmaktadır. Sadece tek bir kullanıcı ile sınırlandırılmayan bu program aynı zamanda bir çok kullanıcıyı da sunulabilir. Yani kliniğinizde çalışan personeller var ise onlarda bu programa dahil edilerek kullanım yapabilirler. 

Gelecek ve geçmişe ait hasta kayıtlarınızı görüntüleyebilir hastalarınızın çok kolay bir şekilde yönetimini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda kliniğinize gelen hastaların da tedavi süreci hakkında notlar girebilir, tedavi sürecini takip edebilirsiniz. Hastanız ile aranızdaki iletişimi kuvvetlendirebilecek olan bu hasta takip programı randevu sistemini de içerisinde barındırmaktadır. Hastalarınıza yeni randevular oluşturabilir veya var olan randevuları düzenleyebilirsiniz. Ödemeler için stok yardımı özelliği bulunmaktadır. Ürünlerinizin stok durumunu gösterebilir, sizlerde stoklarınızı güncelleyebilir veya düzenleyebilirsiniz. Hasta takip programı daha bir çok özellik ile sizlerin oluyor.

Kullanmaya başlamak ve daha fazla bilgi almak isterseniz hekimz.net’i ziyaret edebilirsiniz. Hekimz için tıklayınız.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar