Esmer Tenliler için Giyim İpuçları - Yaşam Cafe

Esmer Tenliler için Giyim İpuçları

Esmer Tenliler için Giyim İpuçları

Sizlere bu yazımızda esmer tenliler için 5 farklı giyim püf noktası vereceğim, esmer tenliler için giyimde en önemli konu renk seçimidir. Renk seçimini doğru yapar ve doğru parçaları kombin ederseniz, ortaya güzel bir tarz çıkarabilirsiniz. Esmer tenliler için giyim rehberi hazırlarken özellikle nelere dikkat edilmeli ve ne tarz parçalar giyilmeli konusunu ele alıp sizlere 5 farklı görsel verdim. Özellikle ten renginiz ile doğru rengi kullanmak çok önem taşımaktadır. Yazımızda nasıl yapacağınıza dair kısa bilgiler sunacağız, umarım size faydası olacaktır.

Esmerler için Kullanışlı Giyim Tavsiyeleri

Gardırobunuzu açtığınıza giyecek bir şey bulamıyorsanız, her seferinde ne giysem diye düşünüyorsanız o zaman doğru yerdesiniz. Öncelikle ne giymemeliyim konusundan başlayalım.


Sarı Rengi Hayatınızdan Çıkartın

Yakışan mutlaka vardır ama genel anlamda sarı renk esmer kadınlara yakışmıyor, rengin armonisi ile esmer ten rengi uyuşmuyor. O sebeple sizlere ilk ve en önemli tavsiyem sarı rengi hayatınızdan çıkarın. Sarı tonların sizi sönük göstereceğini söyleyebilirim, tabi ki genelleme yapmakta yanlış olur. Ayrıca gri tonlarını da hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye edebilirim, yine gri renk tonları da sizi sönük gösterecektir.


Kırmızı Rengi Hayatınıza Dahil Edin

Sarı renk tonu için söylediğim her şeyin tersini kırmızı tonlar için söyleyebilirim. Her esmerin dolabında kırmızı parçalar bulunması gerekir, kırmızı tonları ile kombin oluşturmak eğer ten renginiz esmerse daha kolaydır.     
Kırmızı renk tonu gösterişin ve zarafetin rengidir, iddalıdır, ten renginizi daha güzel yansıtacaktır.

 

Siyah ve Bej Renkler ile Kombin Oluşturun

Genelde esmerler için siyah renk tavsiyesinde bulunmaz çünkü ten renginizi daha da kapattığı yönünde klişe bir görüş vardır. Fakat bej rengi ve siyah rengin uyumu için bu geçerli değildir, bu ikiliyi kullanıp bir kombin uygularsanız, ortaya şık bir tarz çıkarabilirsiniz.

Esmer Tenliler için Renk Kombinasyonları

  Yukarıda ki çizelgede kaçınmanız gereken renkler ve kombin oluştururken kullanmanız gereken renkler detaylı olarak verilmiştir, inceleyebilrisiniz.


Parlak Renk Kumaş Tercihi

Esmerlere parlak renk abiye ve elbiseler çok yakışmaktadır. Parlak kumaş tercihinde bulunabilirsiniz, esmerlere parlak kumaşlar daha çok yakışmaktadır. Son olarak aşağıda vermiş olduğumuz sitemizden moda, makyaj, tesettür giyim, kombin kategorilerinin yanı sıra diyet, tarif, sağlık kategorilerinde yüzlerce içeriğe ulaşabilirsiniz. https://www.tesetturgiyim.org/    

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar