Kahve Sevenlerin Dikkatine: Frink Artık Hep Yanımızda - Yaşam Cafe

Kahve Sevenlerin Dikkatine: Frink Artık Hep Yanımızda

Kahve Sevenlerin Dikkatine: Frink Artık Hep Yanımızda

Kahve tutkunlarını sevindirecek bir Frink'imiz var! Kuşkusuz, sosyal hayatın yoğun temposunda, iş hayatında ve evde kahve bizim için en güzel yol arkadaşı. Hem bizi dinlendiren hem de tadına doyum olmayan kahveler meşgul hayatımızda bizim için keyifli bir kaçış noktası oldu. Bazen yorgunluğumuzu alan bazen keyfimize keyif katan kahveye Frink ile ulaşmak artık çok daha kolay! Özellikle kalabalık şehirler için büyük bir ayrıcalık olan Frink uygulaması ile kahveniz istediğiniz an istediğiniz yerde hazır! Artık mağazada siz kahveyi değil, hazır olan kahveniz sizi beklesin!  

Frink Nedir?

Metropol şehirlerinde en önemli ihtiyaçlarımızdan biri uzaktaki yerlere en kısa yoldan ulaşmak. Frink, telefonlarınıza indirerek girebileceğiniz bir kahve üyelik uygulamasıdır ve sizi kahveye en kısa yoldan ulaştırır. Dilediğiniz kahveyi istediğiniz mağazadan seçerek sipariş oluşturabilirsiniz. Ayrıca birçok kahve mağazasını bir çatı altında toplayan ilk uygulamadır. Bol seçenekli olan bu uygulamada kahve zevkinize göre bir yer seçebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Örneğin canınız işe giderken sıcak bir kahve istedi ama kahvenin hazırlanmasını bekleyecek zamanınız yok. Hemen Frink'e girerek uzaktan sipariş verebilirsiniz. Böylece kahveniz oraya gittiğinizde hazır olacak ve siz hiç zaman kaybetmeyeceksiniz!

Nasıl Kullanılır?

Bu kahve zevkini doya doya çıkarmak için Frink uygulamasını kullanmaya karar verdiniz. Peki nasıl kullanacaksınız? Oldukça pratik olan kullanımıyla gönlünüzü fethedecek. Hadi gelin, yapmanız gerekenleri hemen inceleyelim! 

Öncelikle cihazınızda bulunan Apple Store veya Google Play Store uygulamasına giriş yapın. Ardından arama kısmına Frink yazın ve çıkan uygulamayı cihazınıza, telefonunuza indirin. İndirdikten sonra GSM numaranızla giriş yapıp, bir üyelik paketi seçmelisiniz. Bu üyelik paketleri, şuan için aylık ve yıllık filtre kahve paketi olarak sunulmaktadır. Aylık üyelik 30 gün, yıllık üyelik 365 gün geçerlidir. Üyelik döneminiz sona erdiğinde üzülmeyin! Çünkü iptal etmediğiniz sürece üyeliğiniz devam eder. Ardından kartınızla ödeme yapıp, üyeliğinizi başlatarak kahve seçimine geçebilirsiniz. İster mağazada ister uzaktan sipariş etme seçeneği mevcut. Sıcacık, taze kahvenizi QR kodunuz ile alabilirsiniz.
 
İşte bu kadar basit. Önemli noktalardan biri her kahve üyeliği sistemi kişiye özeldir ve bu yüzden fotoğraf koymanız istenilir. Kişiye özel bu sistem, kahveyi doruklarda hissetmeniz için tasarlandı. Frink, size hem kolaylık sağlarken hem de kahve saatlerinizi neşelendirecek. Keyfinize keyif katacak bu uygulamada şimdiden 180'den fazla Frink noktası var. 

Kahve Keyfinize, Keyif Katsın

Frink ile kahve üyelik sisteminizde sipariş edebileceğiniz birçok mağaza mevcut. Kalabalık şehirlerde kahve keyfimizin bitmesi hiç hoşumuza gitmez. Kahvelerimizi, taze bir şekilde hep yanımızda isteriz. Örneğin çok yoğun çalışıyorsunuz ve işten çıkmanıza sadece yirmi dakika var. İşten çıktığınızda yakındaki mağazadan kahvenizi hemen teslim almak istiyorsunuz. O halde yapacağınız şey çok basit. Öncelikle Frink hesabınıza girecek ve uzaktan kahve siparişinizi 20 dakika sonra olarak ilgili mağazaya vereceksiniz. Yirmi dakika sonra mağazaya gittiğinizde sıcacık kahveniz sizi bekliyor olacak. Size de hiç sıra beklemeden ve cüzdanınızı çıkarmadan özgürce kahvenizi yudumlamak kalacak.

Yorgunluğunuzu alacak olan kahvenizi, istediğiniz zaman istediğiniz yerde Frink ile kolaylıkla alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yemeğe çıktığınızı düşünelim. Yemekten sonra yapacağınız kahve keyfi yüksek kalitede olsun istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Arkadaşlarınızla hep kahve içtiğiniz mağazadan, cüzdanınızı çıkarmadan kolaylıkla siparişinizi oluşturabilir, mağazaya giderek aradığınız kahve tadına Frink ile ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız ücret öderken sizin Frink ile kahvenizi almanız ekibin en cool üyesi olmanızı sağlayacaktır. Üye olurken tanımladığınız kartınız Masterpass güvencesiyle korunmaktadır ve Frink’te kart bilgileriniz saklanmamaktadır. Üyelik sisteminin iptali de mevcut ve taahhütsüz. Uzun süre kahve içmemeniz gerekiyor ve üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız Frink mobil uygulaması üzerinden üyeliğim kategorisine tıklayarak iptal edebilirsiniz. Hatta üyeliğiniz yenilendikten sonraki 14 gün içinde hiç kullanım yapmadıysanız cayma yapıp üyelik ücretinizi geri alabilirsiniz. Ayrıca son siparişler sekmesinden tadına doyamadığınız siparişlerinizi kontrol edebilir, dilerseniz 1 saat sonra tekrar sipariş verebilirsiniz. Frink noktaları gün geçtikçe daha da fazlalaşıyor. Çeşit ve kalite bakımından istediğiniz kahveyi sipariş etmeniz işte bu kadar kolay. Hemen mobil cihazına Frink uygulamasını indirerek, size uygun paketi seçip, özgürce kahvenizi içmeye başlayın! Sen de Frink ile bitmeyen kahve keyfinize keyif katın!

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar