Yataş Çarşaflar ile Huzurun Keyfini Çıkarın - Yaşam Cafe

Yataş Çarşaflar ile Huzurun Keyfini Çıkarın

Yataş Çarşaflar ile Huzurun Keyfini Çıkarın
Günün neredeyse üçte biri yatakta geçmektedir. Çarşafların sık sık değiştirilmesi gereklidir. Tertemiz çarşaflar uyku kalitenizi arttırmada yardımcı olacaktır. Hijyenin yanı sıra tercih ettiğiniz ürünün kalitesi, uyku kalitenizi de artıracaktır. Cildinizle dost Yataş modellerine yatırım yaparak sağlıklı bir uykunun kapısını da arayabilirsiniz. 

Çarşaf Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Çarşaf seçerken, ürünün içeriğine, iş parçacığı sayısına, yatağın ebadına ve tabii odanızın renk ve stiline göre seçim yapmalısınız... İşte ayrıntılar...

Lif İçeriğine Dikkat

Öncelikle ürün etiketinde yazan lif içeriklerini okumalısınız. Tercihleriniz doğrultusunda bir seçim yapmak doğru ürünü bulmanızı sağlayacaktır. % 100 pamuk her zaman mükemmel bir seçimdir çünkü yumuşaktır ve rahat bir uyku çekmenize daha çok yardımcı olabilmektedir. Ayrıca pamuk-polyester karışımlarını da tercih edebilirsiniz. Kumaş biraz sentetik bir his verse de, polyester daha dayanıklı ve kırışmaya daha az eğilimli kılıyor. Yani Pamuk-polyester karışımı tabakalar kırışıklığa dayanıklıdır, dayanıklıdır (polyester pamuktan daha uzun ömürlüdür) ve nispeten ucuzdur (tam pamukluların maliyetinin yarısına kadar). 

Ancak o serin, yumuşak hissi arıyorsanız, hiçbir şey yüzde 100 pamuğu yenemez. Lif cildinizden nemi uzaklaştırdığı için pamuk çarşaflarda hemen hemen hiç nemli uyanmazsınız. Ve pamuk çarşafların polyester karışımlarına göre lekelenme olasılığı daha düşüktür; Su seven bir elyaf olan pamuk, ıslandığında kolayca kiri salar. Yataş'ta hem kaliteli ürünü bulabilmeniz kolay olup hem de yapımında kullanılan malzemelerin güvenliği Yataş Bedding markasının güvencesi altındadır. Üretiminde etikette yazılı olan malzemeler, kullanıldığı oranlar olduğu gibi yazıldığından emin olabilirsiniz.

Kalite için İş Parçacığı Sayısına Bakın

Geçmişte, kalite ölçüsü olarak iplik sayısı kullanılırdı - iplik sayısı ne kadar yüksekse, kalite o kadar iyi olurdu. Ancak bu artık doğru değil. Yüksek iplik sayıları daha iyi ürünler ortaya çıkarabilir ancak önemli olan ipliktir. Aslında, daha düşük iplik sayısına sahip daha kaliteli bir elyaf tabakası, daha yüksek iplik sayısına sahip daha düşük kaliteli bir elyaf tabakasına göre daha yumuşak ve yıkamaya daha fazla dayanıklı olacaktır. Yataş çarşaf modelleri test aşamalarından geçerek kullanıcıları ile buluşturulur. Bu yüzden Yataş alırken içiniz her zaman rahat olabilir.

Örgüler Arasındaki Farkın Önemi

Seçenekleriniz percale, saten dokuma gibi ürünlerden yana olabilir. Percale dokuma, hafif ve net bir his veren temel, ızgara benzeri bir örgüdür. Saten dokuma ipeksi pürüzsüzlükte bir üründür. Yataş Liya Percale modeli bu noktada öne çıkar. 

Yatağınızın Ebatını Doğru Hesaplayın

Yatağınızı ebatını doğru bir şekilde hesaplamanız doğru ebattaki çarşaf almanızı sağlar. Yatak koruyucuları ya da yatak altına ya da üstüne ekstradan bir şey örtmeniz kullanacağınız çarşafın ebatını etkiler. Yataş'ta tek kişilik çarşaflardan tutun, çift kişilik çarşaflara, ara ölçülerde üretilen modellere, lastikli basic modellere kadar aradığınız her ürün mevcut. Geniş seçeneklerle Yataş modelleri arasında her ebattaki yatağınız için bir çarşaf bulabilirsiniz. 

Yataş Çarşaflar ile Huzurun Keyfini Çıkarın

Farklı Tarzlara Özel Yataş Bedding Çarşaf Modelleri

Basic Lastikli Çarşaf: Ekstra kavrama için köşelerde dikey lastikleri olan modelin materyali %100 pamuklu kumaştır. Günlük kullanımınız için idealdir. Mavi, taş, gri, ekru, pembe renkleri mevcut olup 6 ayrı yatak ölçüsü için üretilmiştir.

Aria Lastikli Çarşaf: 4 adet farklı renk seçeneği ile Tek kişilik- Çift kişilik 9 ayrı ebatı olup günlük kullanıma uygundur. Aria yastık kılıflarıyla kombin yapmanız mümkündür. Üretiminde %100 pamuk kullanılmıştır. Lastikli yapısıyla yatağınızı sımsıkı kavrayarak kayma yapmaz.

Noah Lastikli Çarşaf: 13 adet renk, 9 farklı ebat seçenekleri ile Yataş'ın bu yeni serisi kullanıcısına geniş renk yelpaze seçeneğiyle alternatifler sunar. Lastik özelliği sayesinde kullanışı pratik olup kayma gibi sorun oluşturmaz. Diğer ürünleri gibi bu üründe de %100 pamuk kullanılmıştır.

Yataş Bedding markalı, bütçenize uyum sağlayacak yatak çarşaf fiyatları ve çok daha fazlası için Yataş mağazalarını ya da internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Avantajlı fiyatlarıyla zevkinize uygun her ürünü bulabileceğiniz Yataş markasıyla huzuru ve güveni evinize taşıyabilirsiniz. 

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar