Ankara Kır Düğünü Yerleri - Yaşam Cafe

Ankara Kır Düğünü Yerleri

Ankara Kır Düğünü Yerleri

En popüler Ankara kır düğünü yerleri listesinde hangi mekanlar yer alıyor? Ankara’nın Gölbaşı, Yenimahalle, Altındağ, Çubuk ilçelerindeki kır düğünü yerleri nelerdir ve sundukları hizmet yelpazesi nelerden oluşuyor? Ankara kır düğünü fiyatları hangi fiyat aralıklarında bulunuyor? Sizler için kapsamlı bir şekilde Gölbaşı, İncek, Batıkent, Eryaman semtlerindeki kır düğünü mekanlarını inceledik.


DüğünBuketi.com, Ankara’da kır düğünü yapacak çiftler için hazırladığı mekan listesiyle düğün planlama sürecinde yanı başınızda yer alıyor. Düğün hazırlıklarınızı hızlandıracak önerilerimiz için Ankara kır düğünü mekanları ve fiyatları hakkında detaylı bilgilendirme yazımızı okuyabilirsiniz!


Ankara Kır Düğünü Mekan Fiyatları

Ankara kır düğünü mekan fiyatları, sunulan hizmet yelpazesine, davetli kapasitesine ve düğün tarihine göre değişiklik göstermektedir. Hafta sonu yapılacak düğün organizasyonlarında fiyat artışı olabilmektedir.


Ankara kır düğünü mekanları denildiğinde Gölbaşı,  Altındağ, Yenimahalle, Çubuk, Etimesgut ilçelerinde yer alan mekanlar ön plana çıkıyor.  Bununla birlikte İncek ve Altınpark semtlerinde de çok sayıda kır düğünü mekanı bulunuyor.


Ankara’nın popüler kır düğünü lokasyonu için Gölbaşı kır düğünü mekanları fiyatları 10.000 – 60.000 TL aralığında.  Altındağ için 20.000-55.000, Yenimahalle için 30.000 – 60.000 TL aralığında Ankara kır düğünü mekan fiyatları belirleniyor.


DüğünBuketi.com sitesini ziyaret ederek Ankara kır düğünü mekanları fiyatları hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.


Ankara Kır Düğünü Organizasyonu Seçenekleri

Ankara kır düğünü organizasyonu seçeneklerinde kır bahçesi olan mekanlarla birlikte havuzlu kır düğünü mekan alternatifleri yer alıyor. Life Park Havuzbaşı Kır Düğünü mekanı geniş bir havuza ve yemyeşil ağaçlarla çevrili kır bahçesi alanına sahip.


Kır bahçesi alanının şehir manzarasına da ev sahipliği yaptığı Ankara Konağı, kır düğünü organizasyonu için şık bir kır bahçesi isteyen çiftler için benzersiz bir konumda yer alıyor.


Ankara Kır Düğünü Yerleri ve Fiyatları

Kır düğünü organizasyonu için davetlilerinize kokteyl menüleri ikram etmek isterseniz Ankara kır düğünü kokteyl yerleri listemizi inceleyebilirsiniz.  Keçiören’deki Ihlamur Kasrı, Gölbaşı’ndaki Botanik Gardens ve Yenimahalle’deki Kırda 312 Wedding  kır düğünü kokteyl yerleri listesinde yer alıyor.


Kır düğünü kokteyl fiyatları Ihlamur Kasrı için kokteyl fiyatları 90 TL’den, Botanik Gardens için 50 TL’den ve Kırda 312 Wedding için 35 TL’den başlangıç gösteriyor.


Ankara Kır Düğünü Yerleri

Gölbaşı Kır Düğünü Mekanları

Ankara kır düğünü yerleri arasında Gölbaşı’ndaki mekanlar ön plana çıkıyor. Life Park Havuzbaşı Kır Düğünü, Şirin Bahçe, Risus Wedding, Mubu Wedding, Botanik Gardens, Mogan Park Maya, Göl Evi Kır Düğünü, Atılım Park, Nüve Park ve daha birçok kır düğünü mekanı yer alıyor.


Minimum 100, maksimum 2000 kapasiteye sahip kır düğünü mekanları, yemekli, yemeksiz ve kokteyl menüleriyle davetlilerinize lezzet şöleni yaratıyor.  100-250 kişi kapasitesindeki Şirin Bahçe, yeşilin binbir tonunu barındırıyor. Şirin Bahçe kır düğünü fiyatları kişi başı hafta içi 30 TL’den, hafta sonu 50 TL’den başlangıç göstermektedir.


İncek’teki Kır Düğünü Salonları

Gölbaşı ilçesinin İncek semtindeki  İncek Çınar Kasrı, İncek Apple Garden, İncek Hasbahçe, Pia Sera, Anka Koru kır düğünü mekanları  hayallerinizi süsleyen kır düğünü atmosferini sizler için hazırlıyor. Beyaz dokularla bezeli mekan süslemeleriyle saray bahçesini andıran İncek Çınar Kasrı, rengarenk çiçeklere yuva olan hem kır bahçesi hem de kapalı alan seçenekleri ile davetleriniz için sizleri bekliyor.


İncek Çınar Kasrı kişi başı fiyatları 170 TL’den, İncek Apple Garden kişi başı fiyatları 130 TL’den ve Pia Sera kır düğünü fiyatları kişi başı 50 TL’den başlıyor. Fiyatlar düğün tarihine ve hizmet içeriklerine göre değişiklik gösterebilmektedir.


Altındağ’daki En İyi Kır Düğünü Mekanları Listesi

Ankara Altındağ’daki en iyi kır düğünü mekanları listesinde Altın Koru Kır Düğünü ve Botanik Kır Bahçesi Hüseyingazi kır düğünü mekanları yer alıyor. Hem kır bahçesi alanı hem havuz başı alanı bulunan Altın Koru Kır Düğünü fiyatları hafta içi kişi başı 50 TL’den, hafta sonu 100 TL’den başlıyor.


Sonsuzluğa uzanan havuz manzarasını huzurlu kış bahçesi  alanına taşıyan Botanik Kır Bahçesi Hüseyingazi için kır düğünü fiyatları 70 TL’den başlıyor.


Ankara Kır Düğünü Yerleri

Altınpark Kır Düğünü Mekanları

Altınpark Düğün Salonu, kır bahçesi alanının tam ortasında yer alan kalp şeklindeki havuzuyla düğün gününüze esprili bir dokunuş katıyor.


Altınpark kır düğünü mekanları listesinde öne çıkan Altınpark Düğün Salonu kır düğünü fiyatları hafta içi 50 TL’den , hafta sonu 100 TL’den başlıyor. Kokteyl fiyatları hafta içi 30 TL’den, hafta sonu 50 TL’den başlıyor.


Yenimahalle Kır Düğünü Yerleri

Yenimahalle ilçesinde çok sayıda ve benzersiz konseptlerde kır düğünü yerleri bulunuyor. Kır bahçesinde şehir manzarasına kucak açan Ankara Konağı kır düğünü alanı, botanik dokuların sade ve şık aurasına sahip Ankara Demirspor Sosyal Tesisleri kır düğünü alanı, Şehri Sima kır düğünü alanı unutulmaz bir kır düğünü deneyimi yaşatıyor.


Ankara Konağı kır düğünü fiyatları 80 TL’den,  Ankara Demirspor Sosyal Tesisleri kır düğünü fiyatları 50 TL’den ve Şehri Sima kır düğünü fiyatları 50 TL’den başlangıç gösteriyor.


Çubuk’taki Kır Düğünü Salonları

Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Sakalar Kır Sofrası, Meva Garden, Saklıgöl, Yeşil Vadi Kır Düğünü Salonu, Gizemli Bahçe Kır Düğünü, Göl Seyir Düğün Salonu, Trend Saray Kır Bahçesi, Park Saray Düğün&Davet kır düğünü salonları hem huzur hem de enerji veren kır bahçeleri, hem de üstün kalitedeki hizmet anlayışıyla Çubuk kır düğünü salonları listesinde dikkat çeken mekanlar arasında yer alıyor.


Sakalar Kır Sofrası kır düğünü fiyatları hafta içi 30 TL’den, hafta sonu 40 TL’den başlıyor. Göz kamaştırıcı göl ve doğa manzarasına sahip Saklıgöl, hem yemekli hem de kokteylli davetlere hizmet veriyor. Saklıgöl kır düğünü fiyatları yemekli menülerde hafta içi kişi başı 50 TL’den, hafta sonu 80 TL’den başlıyor. Kır düğünü kokteyl fiyatları hafta içi 30 TL ve hafta sonu 80 TL’den başlamaktadır.


Etimesgut’taki Kır Düğünü Yerleri

DüğünBuketi.com’ daki Etimesgut kır düğünü yerleri listesinde Sakalar Wip Garden, Bahçeli Konak Bağlıca, Aquapark Bağlıca Ankara, Hayalinn Kır Bahçesi, Göl Düğün Bahçesi kır düğünü organizasyonlarınız için cezbedici fırsatlar sunuyor.


Palmiye ağaçlarının gölgesinde, tropikal esintili bir kır düğünü için Sakalar Wip Garden, uçsuz bucaksız çim alanına sahip Bahçeli Konak Bağlıca, kır bahçesinde romantizm dokunuşlarının olduğu Hayalinn Kır Bahçesi Etimesgut kır düğünü yerleri listesinde yer alıyor. 


Hayalinn Kır Bahçesi 500 kişi kapasiteli kır bahçesi alanına sahip. Mekanın yemekli kır düğünü fiyatları hafta içi kişi başı 50 TL’den, hafta sonu 100 TL’den başlangıç gösteriyor. Kokteyl fiyatları hafta içi kişi başı 50 TL’den, hafta sonu 80 TL’den başlamaktadır.


Keçiören Kır Düğünü Mekan Önerileri

Ankara kır düğünü mekanları listesinde Keçiören kır düğünü mekanları merkezi konumu ve göz alıcı kır bahçesi alanlarıyla kır düğünü mekanı arayan çiftler için ideal bir seçenek oluyor.  Keçiören ilçesinde Park Aden Düğün Balo Kokteyl Salonları ve Özbek At Çiftliği kır düğünü mekanları bulunuyor.


Çiftlik düğünü temasıyla inşa edilen, kır düğünü mekanları için yeni bir bakış açısı yaratan Özbek At Çiftliği için kır düğünü fiyatları yemekli ve kokteyli menülerde değişiklik göstermektedir. Yemekli menü fiyatları hafta içi kişi başı 50 TL’den, hafta sonu 80 TL’den başlamaktadır. Kokteyl fiyatları hafta içi kişi başı 30 TL’den, hafta sonu 50 TL’den başlangıç göstermektedir.


Nişan Töreni Mekanları

Kır düğünü, havuz başı alanı, kapalı salonlar vb. çok sayıda mekana sahip olan Ankara, nişan töreni için de şık ve elit tasarımdaki mekanlarıyla çiftlerin ilgisini çekiyor.  Gölbaşı, İncek, Altındağ, Yenimahalle ve daha birçok ilçe ve semtte nişan organizasyonu yapma imkanınız bulunmaktadır.


Hayalinn Kır Bahçesi, Meva Garden, Altın Koru Kır Düğünü mekanları nişan töreni etkinliğiniz için cezbedici içerikler sunuyor. DüğünBuketi.com sayfasını ziyaret ederek Ankara’daki nişan töreni mekanlarını, sundukları hizmetleri ve fiyat aralığını takip edebilirsiniz.


Sünnet Düğünü Mekanları

Ankara kır düğünü mekanları, aynı zamanda sünnet düğünü organizasyonları için de cazip fırsatlar sunuyor. Keçiören, Etimesgut, Çubuk, Yenimahalle vb. birçok lokasyonda kır bahçesi konseptinde sünnet düğünleri gerçekleştirebilirsiniz.  Gölbaşı Hakimevi, Vivaldi Garden Events, Hilton Garden Inn vb. sünnet düğünü mekanları ile rüya gibi bir düğün ortamı yaratabilirsiniz.


Siz de mutlu anılarla hatırlayacağınız bir kır düğünü için DüğünBuketi.com sitesini ziyaret edebilir ve düğün planlama sürecini hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz.


✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar