Bazalar ile Yatak Odalarınızda Ekstra Alanlar Yaratın - Yaşam Cafe

Bazalar ile Yatak Odalarınızda Ekstra Alanlar Yaratın

Bazalar ile Yatak Odalarınızda Ekstra Alanlar Yaratın

Yatak odalarınızda artan yer ihtiyacını karşılamak için tercihinizi baza modellerinden yana yapabilirsiniz. Bana yalnızca sıradan bir baza yetmez, aynı zamanda şık, dayanıklı, yıllara meydan okuyan bir model isterim; derseniz, İder Mobilya tüm taleplerinize yanıt verebilir. Çift kişilik ve tek kişilik baza modelleri ile farklı beğenilere ve tarzlara hitap eden İder Mobilya, baza modellerinde kalite ve işlevselliği ön plana alır. Tek ya da çift kişilik konseptlerinde özellikle geniş iç hacmi, yerden daha yüksek yapısı ve farklı uzunluk oranları ile çeşitliliği ön plana çıkarır. Siz de işlevselliğin yanında, şıklık konusunda da iddialı iseniz, İder Mobilya'nın baza modellerini incelemelisiniz. 

Neden Baza Tercih Edilmeli, Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Yatak odalarında bütünlüğü sağlayan ve tarzı belirleyen temel unsur bazalardır. Farklı ebat ve stillerdeki ürünleri kullanarak odanıza ister klasik isterseniz de modern bir görünüm vermek mümkündür. Ayrıca geniş iç hacimleri ile kışlık kıyafetlerinizi ve kitaplığınızdaki fazla kitapları yerleştirip saklayabileceğiniz fiziki ortamı sunar. Özellikle mevsimsel olarak kullanılan yorgan, battaniye ve örtülerinizi kolayca saklayabilirsiniz. Ayrıca kolay kurulumu ve montajlanması ile taşınma gibi işlemlerde ve ev içinde eşyalarınızın yerini değiştirirken size büyük kolaylıklar sağlar.  Daha az kirlenebilir ve daha kolay temizlenebilir maddelerden üretilmesi ise hem sağlık hem de temizlik yaparken zaman açısından tasarruf sağlar.

Bazalar ile Yatak Odalarınızda Ekstra Alanlar Yaratın

Kullanışlı Bir Bazadan Beklentiler Nelerdir?

Öncelikle bir bazayı size göre kullanışlı yapan fonksiyonlar nelerdir? Bu soruya rengi, büyüklüğü ve rahatlığı şeklinde cevap verebilirsiniz. İder Mobilya size bu konforları sağlamanın yanı sıra sağlam ve çizdirmez ayakları, yatağınızı destekler pozisyondaki başlığı ve sağlığınıza zarar vermeyecek malzemelerden yapılan içerikleriyle beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Bunun yanı sıra günün yorgunluğundan kurtulmak için kahvenizi yudumlayıp kitap okuyabilmeniz için baza başlıkları sırtınızı destekleyecek ergonomik rahatlığı sizlere sunmaktadır.

Temizlik ve Kullanımda Nelere Dikkat Edilmelidir?

Öncelikle emniyet açısından çocuklara açma ve kapama gibi eylemler yaptırılmamalıdır. Sürüklenerek taşınmamalı( ayakları kırılabilir) ve sandık kısmına gereğinden fazla yük konulmamalıdır. Ürünlerinizin kumaş kısımları renksiz bezle, ılık su ve sabun kullanarak silinmelidir. Renk solmasının önüne geçmek için sert bir şekilde ve sık sık silinmemesi tavsiye olunur. Taşınma gibi durumlarda bazanızı montajda belirtilen hususlara ve kullanım kılavuzunda belirtilen yöntemlerle yapı- söküm işlemine tabi tutunuz.

İder Mobilya ile Şıklığı ve Konforu Bir Arada Yaşayın

Günümüzde daha fazla artan alan ihtiyacı ve özellikle büyükşehirlerde inşa edilen küçük yapılı evler düşünülerek tasarlanan İder Mobilya ürünleri hem şıklığından hem de rahatından ödün vermek istemeyen insanların ilk tercihi olmaktadır. Geniş iç hacmi ve şık tasarımı ile tek kişilik baza modelleri kuş tüyü yatakları kıskandıracak cinsten rahatlık sunmaktadır. Günümüzde özellikle tek yaşayanlar, öğrenciler ve ev arkadaşlarıyla yaşayan insanların tercih ettiği tek kişilik bazalar artık çocuklu ailelerinde gözdesi olma yolunda da ilerlemektedir. 

Bazalar ile Yatak Odalarınızda Ekstra Alanlar Yaratın

Zengin çeşit ve farklı boyutlardaki modeller ile yatak odası şıklığınızı bazanız sayesinde yaratacağınız ekstra alanlar ile taçlandırabilirsiniz. İder Mobilya'nın özel tasarımı ile tüketiciye sunulan tek kişilik baza ölçüleri 80X180 boyutlarından başlayarak 200x220 çift kişilik ebatlarına kadar uzanır. Odanızın botuna göre dilediğinizi seçebilirsiniz. İder Mobilya, sağlam metal iskeleti ve tahta levhası ile kullanıcılara dayanıklılık garantisi sunmaktadır. Kaba görüntüsünün önüne geçmek için ek çıkıntılar yerine emniyet kilitleri ince ve sağlam malzemelerden üretilmektedir. Sağladığı emniyetli yapısı ve dayanıklılığı ile hem çocuk hem de yetişkinlerin kullanabileceği ürünlere yıllarca kullanım garantisi veren İder Mobilya, herkesi bu deneyimi yaşamaya davet etmektedir. Bütçenize dost fiyatlar sunan İder Mobilya siz değerli müşterilerini ürünler hakkında detaylı bilgi edinmek için mağazalarına ve online alışveriş sitesine beklemektedir.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar