Her an her yerde hijyen ve bakım bir arada - Yaşam Cafe

Her an her yerde hijyen ve bakım bir arada

Her an her yerde hijyen ve bakım bir arada

Selin Nemlendiricili Limon Kolonyası Sprey Formatı ile  her an her yerde hijyen ve bakım bir arada

Pandemiyle beraber el hijyeni ve el dezenfeksiyonu hassasiyeti gün geçtikçe artıyor. Özellikle ağız, burun ve gözlerle sıkça temas eden ellerimizin, her zaman temiz olması gerekiyor. Gün içinde hem hijyen ihtiyacını gidermek hem de tazelenmek ve yenilenmek isteyenler; iş yerlerinde, arabalarında, kısacası ihtiyaç duydukları her yerde Selin Nemlendiricili Limon Kolonyası Spreyi’ni kullanıyor. 

Selin Nemlendiricili Limon Kolonyası Spreyi, nemlendirici özelliği ile elleri dezenfekte etmekten dolayı ortaya çıkan kuruluk hissine de çözüm sunuyor. Bir nefeste iyi hissettiren Selin Nemlendiricili Limon Kolonyası Spreyi, nemlendirme özelliğini içeriğindeki gliserin ile limonun ferahlığından sağlıyor. 

Hijyen uygulamaları, pandemi döneminde virüsten korunmanın en önemli yöntemleri arasında yer alıyor. Bu süreçte özellikle küçük, cepte taşınabilir kolonya ve spreylere gün içinde sıklıkla ihtiyaç duyuluyor. Toplu taşıma, hastane, ofis ve iş yeri gibi kalabalık ortamlarda çantanızda bulunduracağınız Selin Nemlendiricili Limon Kolonyası Spreyi, ellerinizi yıkamanızın mümkün olmadığı durumlarda temizlik imkanı sunarken bir nefeste iyi hissettiren serinletici yapısı sayesinde sıcak yaz günlerinde ferah bir nefes almanıza da yardımcı oluyor.

Pratik kullanıma sahip Selin Nemlendiricili Limon Kolonyası Spreyi’ni çantanızda, bebek arabasında, aracınızda bulundurabilirsiniz. Masa, sandalye, kapı kolu, klavye, ekran gibi toplu kullanıma açık olan yerlere temas eden ellerinizi, Selin Nemlendirici Limon Spreyi ile dezenfekte edebilirsiniz. 

Selin, 1980 yılından bu yana kültürel hafızamızda yer etmiş kokuları tüketicileriyle buluşturuyor.

Selin’in ürün portföyünde; Nemlendirici Limon Kolonyası, Lavanta, Hanımeli, Bahçe Gülü, Ardıç ve Mavi Ladin, Limon Kolonyası da bulunuyor. 

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar