İçmekten Keyif Alacağın Detoks Suları ve Kolay Tarifler - Yaşam Cafe

İçmekten Keyif Alacağın Detoks Suları ve Kolay Tarifler

İçmekten Keyif Alacağın Detoks Suları ve Kolay Tarifler

Her gün çeşitli yollarla vücuduna giren ve sağlıklı bir yaşam sürmen için büyük engel teşkil eden toksinlerin olduğunu biliyor muydun? Peki bu toksinlerden kurtulmak için ne yapmalısın? Sorunun cevabı oldukça basit. Tabii ki detoks! Detoks, vücudun için zararlı birtakım maddelerin kolayca dışarı atılmasına ve vücudunun yenilenmesine yardımcı olur. Böylece daha hafif, zinde ve güçlü hissetmeni, veremediğin kilolarından ve bölgesel yağlarından kurtulmanı sağlar. Detoks için oldukça geniş bir tercih seçeneği vardır. Çorba, salata, sağlıklı tatlıların yanı sıra detoks suyu ile de vücudunu koruyabilirsin. Sağlıklı ve leziz bu sular sayesinde istediğin görünüme de kavuşabilirsin.


En Sevilen Detoks Suyu Tariflerinden Dilediğini Deneyebilirsin

Günde belli bir oranda su içmek hayati bir önem taşır. Gerek organların düzgün bir şekilde işleyişi gerek vücudun temizlenmesi için gün içerisinde yeter miktarda su içmeye özen göstermen gerekir. Ancak suyu sade içmeyi sevmiyor veya farklı lezzetlerle tatlandırmak istiyor olabilirsin. O zaman hem içerken keyif alacağın hem de sağlığın için oldukça büyük faydasını göreceğin sıvı detoksu formülünü uygulayabilirsin. Buram buram sağlık kokan ve evde kolay bir şekilde hazırlayabileceğin detoks suyu tarifleri arasından beğendiklerini deneyebilirsin. Sana fikir vermeyi sağlayacak bu iki içecek tariflerini inceleyebilirsin…


1. Vücudunu Arındırıcı ve Canlandırıcı Mucizevi İçecek

Malzemeler:

      1 adet greyfurt

      1 adet armut

      1 adet misket limonu

      5-6 adet ahududu

      5-6 adet yaban mersini

      7-8 yaprak taze nane

Sayılan tüm bu malzemeleri dilimleyerek 2 litre klorsuz suyla karıştır ve birkaç saat buzdolabında beklet. Daha sonra gün boyunca bu lezzetli suyu içerek hem ferahla hem de sağlıklı kalmaya devam et. Böylece greyfurt sayesinde canlan, misket limonu sayesinde arın, ahududu sayesinde zayıfla, nane sayesinde rahatla.


2. Yağlarından Kurtulmanı Sağlayacak Efsane Bir Karışım

Malzemeler:

      Yarım su bardağı demlenmiş yeşil çay

      1 adet salatalık

      1 adet misket limonu

      1 adet yeşil elma

      5-6 yaprak taze nane

      1 adet çubuk tarçın

      5 gram rendelenmiş zencefil

Bu malzemeleri 2 litre klorsuz suya karıştırarak gece boyunca buzdolabında beklet. Sabah erkenden aç karna, yemeklerden önce ve sonra olmak üzere gün içerisinde tüket. Salatalık sayesinde vitamin depola, yeşil elma sayesinde açlık hissetme, tarçın sayesinde zayıfla, zencefil sayesinde bağırsaklarını koru.


İçmekten Keyif Alacağın Detoks Suları ve Kolay Tarifler

Birbirinden Lezzetli Detoks Smoothie Çeşitlerini Dene

Smoothie, taze veya kuru meyvelerin süt veya yoğurt ile karıştırılması sonucu elde edilen tadı oldukça güzel bir içecektir. İçerisinde konulan malzemeler ile düşük kalorilerde hazırlanabilen bu içeceği detoks programların içinde ana veya ara öğün olarak kullanabilirsin. Konu hakkında fikir sahibi olmak için bu iki smoothie çeşidini de deneyebilirsin…


1. Muz ve Hurmayı Buluşturan Smoothie

Malzemeler:

      1 su bardağı süt (az yağlı)

      Yarım muz

      3 tane hurma

      Bir tatlı kaşığı yulaf kepeği

      2 tane ceviz içi

Malzemeleri ince ince doğra, biraz buzdolabında beklet. Sonra tüm malzemeleri blenderda yoğun bir kıvam alana kadar çek, bekletmeden soğuk bir şekilde tüket. Muz tok kalmanı, hurma tatlı ihtiyacını gidermeni, ceviz metabolizmanın daha iyi çalışmasını sağlar.


2. Yeşil Smoothie ile Şişkinliğe Elveda

Malzemeler:

      2 adet orta boy yeşil elma

      100 gram ıspanak

      Yaklaşık 5 gram taze zencefil

      Yarım su bardağı yoğurt

      Yarım su bardağı demlenmiş yeşil çay

      Arzu ettiğin oranda bal

Malzemeleri buzdolabında biraz beklettikten sonra hepsini dilimleyerek blenderda kıvamı yoğunlaşıncaya kadar çek ve hiç bekletmeden tüket. Dilersen klorsuz sudan hazırlamış olduğun buz küplerini de ekleyebilirsin. Yeşil elma metabolizmanı hızlandırır, ıspanak kabızlığı önler, zencefil hazımsızlığını engeller, yeşil çay ödem attırır, yoğurt da sindirim sistemi için oldukça faydalıdır.

Sen de uzun süredir sıkı bir sıvı detoksu kampına girmek istiyor ancak bu içecekleri hazırlayacak zaman bulamıyorsan hiç üzülme! Çünkü Juico yardımına koşmaya hazır. Senin için hazırlanan Juico detoks paketi seçeneklerinden dilediğine göz atabilirsin. Paket içerisinde yer alan detoks içecekleri çeşitlerinden zevkine ve damak tadına uygun olanları belirleyebilirsin. Böylece Juico sayesinde sağlıklı bir şekilde hem zayıflayabilir hem de vücudunu her türlü zararlı toksinden temizleyebilirsin.


✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar