“Muhteşem Kasım” Madame Coco’da! - Yaşam Cafe

“Muhteşem Kasım” Madame Coco’da!

“Muhteşem Kasım” Madame Coco’da!
Kasım’a Özel Fırsatları Yakalamak İsteyenler Madame Coco’da Buluşuyor

Evini Madame Coco’nun zarif, eşsiz ve birbirinden güzel tasarım ürünleri ile dekore etmek isteyenlerin dört gözle beklediği ay sonunda geldi. Madame Coco, özel indirimler ve kazandıran fırsatlarla Kasım ayını muhteşem kılıyor.

Türkiye'nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, indirim kampanyaları ve farklı fırsatları ile Kasım ayını adeta bir festivale çeviriyor. Kasım ayı boyunca evini Madame Coco’nun şık, Fransız esintili ve zarif tarzı ile güzelleştirmek isteyenleri; ev tekstili, banyo, mutfak, sofra, cam, porselen, plastik ürünler ve aydınlatma gibi pek çok farklı kategoride benzersiz avantajlar bekliyor. 

Evine tarz katmak isteyenlerin gözü Kasım ayında Madame Coco’da

Evin her köşesinde zamansız tasarımlarla şık bir tarz yaratmayı kim istemez? Evlerine Madame Coco’nun özgün ve yalın ürünleri ile şıklık katmak isteyenler için Kasım ayı, Madame Coco ile Muhteşem Kasım’a dönüşüyor. Ay boyunca Madame Coco’nun farklı ürün gruplarındaki fırsatlarıyla; misafirlerinize kahve ikram ederken kullandığınız kupalardan davet sofrasında yer verdiğiniz tabak ve servis takımlarına, yatak odanıza serdiğiniz nevresimden oturma odanızda kullandığınız kırlente kullanışlı saklama kaplarından şık vazolara kadar A’dan Z’ye şık ve tarz bir ev dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Kasım ayı fırsatları için Madame Coco’yu takipte kalın

Kasım ayı, Madame Coco’da beğendiğiniz, evinize tarz katmak için alınacaklar listesine eklediğiniz ürünleri satın almanın tam zamanı! Madame Coco tarzını evlerinde yansıtmak ve Muhteşem Kasım fırsatlarından yararlanmak için Madame Coco’yu takipte kalın…

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe