Ameliyatsız genital estetik operasyon - Yaşam Cafe

Ameliyatsız genital estetik operasyon

Ameliyatsız genital estetik operasyon


Kadınların, dış genital bölgesine vajina ismi verilir. Vajinanın en dış kısmında bulunan deri kıvrımlarının kalınlaşması sonucunda oluşan labium majus yani diğer ismi ile dış dudaklar bulunur. Dış dudakların iç kısmında da, sadece mukozadan meydana gelen labium minus, yani iç dudaklar yer alır.
 

Ameliyatsız Genital Estetik
 
Zaman içinde pek çok şeyin de etkisi ile bağ dokusunun gevşemesi sonucunda dış dudaklarda aşağıya doğru sarkmalar meydana gelir. İç dudaklarda ise, gereğinden çok gevşeme sonucunda daha fazla büyümüş olan bir görüntü ortaya çıkar. Bu görüntü ise, kozmetik bakımdan insanları rahatsız eder. Aynı zamanda bu durum fonksiyonel olarak da cinsel hayatta bazı aksamalara neden olabilir. Genellikle kadınlar bu şikayetlerini dile getirmekten çekinirler. Kadınların bu şikayetlerini gidermek için son zamanlarda en çok kullanılan yöntemlerden biri ise, ameliyatsız vajinal estetik olarak da biliniyor.
 

Ağrısız ve Acısız Genital Estetik
 
Günümüzde teknolojinin de giderek ilerlemesi sonucunda dile getirilemeyen şikayetler de daha çok araştırılabilir bir hale gelmiştir. Bu sayede de genital bölge şikayeti yaşayan kadın hastaların ameliyatsız vajinal estetik için başvurma sayısı da artmıştır. Bu tedavinin ameliyatsız olması çok fazla tercih edilen bir yöntemdir. Genital bölge gevşemesinde ise son dönemlerde en sık yapılan tedavi ultrason ve Radyofrekans kombinasyonu ameliyatsız olarak yapılan genital (vajina) estetiği uygulamasıdır.

 
Genital bölge estetiği için yapılacak olan tedavinin anestezisiz ve ağrısız olması her zaman çok önemlidir. Ultrason ve radyofrekans bir arada kullanıldığı tedavi ile ameliyatsız bir şekilde genital bölge estetiği günümüzde çok daha kolay bir hale geldi. Ameliyatsız vajinal estetik hiçbir girişimde bulunmadan ve hiçbir anestezi yapılmadan genital bölge toparlama tedavisi de yapılabilir. Ağrısız ve acısız bir şekilde kadınlar, istedikleri estetik görünüme kavuşuyor.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar