Hayatınıza Etkili Dokunuşlar Yaratan: Multi Klima! - Yaşam Cafe

Hayatınıza Etkili Dokunuşlar Yaratan: Multi Klima!

Hayatınıza Etkili Dokunuşlar Yaratan: Multi Klima!


Multi split klimalar; alışveriş merkezleri, mağazalar, restoranlar, kapalı spor salonları, kongre merkezleri ve buna benzer geniş ölçekli alanlar için son derece idealdir. Konutlarınızın ve işyerlerinizin havasını değiştiren multi sistem klima modelleri yeni nesil teknolojiler ile tasarlanır ve mükemmel iklimlendirme deneyimi sunar. Birden fazla alanda ısı ve serinlik konforu vadeden multi klima modelleri sayesinde aynı anda istediğiniz yeri ısıtıp istediğiniz yeri soğutabilirsiniz. Bu çoklu split klima sistemleri, evinizin ya da işyerinizin farklı alanlarında farklı iklimlendirme çözümlerini tek merkezden kumanda etmenize olanak tanır. Üstelik multi klimalar, kentleşmenin neden olduğu yer sorunu ve cephe kirliliğini de ortadan kaldırır. Tek bir dış üniteye bağlı olarak çalışan çoklu iç üniteler, hem enerji tasarrufu hem de soğutma ve ısıtmada konfor sağlar. 

Multi Klima Modelleri ile Çoklu İklimlendirme

Tek bir dış üniteye bağlanmış birden fazla iç ünitenin çoklu klima yönetimi ile ısısının ayarlanmasını sağlayan multi klimalar, kullanım ve yönetim bakımından konfor yaratır. Multi klima sisteminde birden çok alanın aynı anda ısıtılması veya soğutulması tek bir dış ünite tarafından sağlanır. Dış üniteye bağlı olarak çalışacak olan iç ünitelerin sayısı, kullanılacak alanın büyüklüğüne göre ayarlanır. Multi klima sistemine 8 adete kadar split klima eklenebilir. Bu sayede aynı anda 8 ayrı alanın farklı biçimde iklimlendirilmesi mümkün hale gelir. Multi klima sistemleri, iş yeri tipi ya da çok katın bulunduğu binalarda da bir dış üniteye bağlanabilir. A sınıfı enerji ile çalışan bu klimalar, ekonomik ve etkili çözümler sunar.

Multi Klima Çeşitleri ile Alana Uygun Çözümler

Büyük alanların her bir bölümünü ihtiyaca göre ayarlayabilme esnekliği sağlayan multi split klimalar, hemen her mekana kolaylıkla monte edilebilir ve iç mekanda son derece sessiz çalışır. En çok tercih edilen klimalardan biri olan duvar tipi multi klima sistemleri, yaşam alanlarınızı en kısa sürede arzu ettiğiniz ısı değerine ulaştırmakla kalmaz, aynı zamanda ısı değerini sabitleyerek enerji verimliliği sağlar. Multi klima modelleri arasında duvar tipi klimalar dışında tavan ve zemin tipi multi split klimalar da yer alır. Duvar tipi multi klimalarla aynı çalışma sistemine ve mantığına sahip olan bu modeller, yerleştirildikleri konum nedeniyle farklı isimlerle adlandırılmışlardır.

Performansı Zirveye Taşıyan Inverter Multi Klima

Yeni nesil teknolojilerin bir ürünü olan tam DC Inverter kompresör ile üretilen multi inverter klima modelleri, ortam sıcaklığına göre çalışmasını ayarlayan kompresör sistemi sayesinde hem verimli hem de ekonomik iklimlendirme sunar. Multi inverter klimaların diğer özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

● Tam DC inverter kompresörü, motor hızını ve soğutucu akışını otomatik şekilde ayarlar ve klimadan en yüksek verimin alınmasını sağlar.
● İç ve dış fan motoru, sessiz, dengeli ve konforlu çalışma performansı sunar.
● Wi-Fi özelliği sayesinde klimanızı uzaktan kolayca kontrol edebilirsiniz.
● Yüksek yoğunluklu filtreleri sayesinde ortamda serbest halde dolaşan kirleri, tozları ve partikülleri filtresinde hapsederek hijyenik bir iklimlendirme sağlar.
● Multi klima ile sirküle edilen hava, tertemiz ortamlarda sağlıklı bir nefes alma imkanı yaratır.
● Multi klima modellerinin paslanmaz katmanlardan oluşan dış cephesi, korozyona karşı kalkan oluşturur ve uzun ömürlüdür.
● Ayarlanabilir hava kanatçıkları, geniş açılı hava akımı sunarak odanın her noktasına homojen bir hava dağılımı sağlar.
● Geniş çaplı çapraz akış fanının yanı sıra optimize edilmiş hava kanalı tasarımı sayesinde 20 metreye kadar ulaşan hava sirkülasyonu oluşturur.
● Multi klima modelleri; akıllı temizleme, akıllı uyku modu, hayalet gösterge, zamanlayıcı, otomatik yeniden başlatma ve bağımsız nem giderici gibi özelliklerle donatılmıştır.
● Bu klimalar, -15ºC - +46ºC gibi ekstrem hava koşullarında bile performansından ödün vermeden çalışmaya devam eder.

FujiPlus’ın ürettiği ve bütçe dostu multi klima fiyat seçenekleri ile satışa sunduğu multi klima modellerini siz de tercih edebilir, uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. Ortamınızın ısı değerini otomatik olarak ayarlayan FujiPlus multi inverter klimalarla, yaşam alanlarınızı iklimlendirebilirsiniz.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe