Konforlu çalışma ortamı, verimliliği artırıyor - Yaşam Cafe

Konforlu çalışma ortamı, verimliliği artırıyor

Çalışma ortamının çalışanın motivasyonuna ve üretkenliğine sağladığı katkıyı fark eden yöneticiler, ofislerini biyofilik tasarım anlayışı ile şekillendiriyor. 

İnsanın doğa ile iç içe geçen yapılar içinde daha verimli çalıştığı algısını benimseyen vizyoner yöneticiler, bu noktada tercihlerini sağlıklı, ergonomik ve sosyalleşmeye imkân tanıyan ofis mobilyalarından yana kullanıyor.

Dijital çağla birlikte iş yapma modellerinde yaşanan dönüşüm, ofis mobilyalarında da büyük değişikliklere neden oldu. Eskiden ofis mobilyası konusunda bir standart yokken artık iş yerinde çalışanların performansı hem ofis mobilyalarından hem de ofis içerisinde sosyalleşmek için farklı çalışma alanlarının olup olmadığından etkileniyor. Vizyoner ve çalışanların verimliliğini düşünen yöneticilerin biyofilik tasarım konusunu ciddiye aldıklarını belirten Bürotime Pazarlama Direktörü Nuran Efendioğlu, tasarımın özgünlüğünden taviz vermeden çalışanlarının sağlığına zarar vermeyecek,ofis mobilyaları almayı tercih ettiklerini söyledi.

"Sağlıklı iç mekânlar oluşturullması en büyük önceliğimiz"

Bürotime olarak, üretilen ofis mobilyalarında en çok dikkat edilen hususun, dünya standartlarında sağlık koşullarına uygun üretim yapılması olduğunun altını çizen Efendioğlu; "Çalışanların en az 9 saatlerini geçirdikleri çalışma ortamında onların rahat ve konforlu bir sandalyede çalışması ve kullanışlı bir masada oturması büyük önem arz ediyor" açıklamasında bulundu.

Her Türlü Senaryoya Uygun Çalışma Ortamı

Yapılan araştırmalarda, çalışanların hep aynı yerde saatlerce vakit geçirmesinin verimliliği ciddi oranda düşürdüğüne de dikkat çeken Efendioğlu; "Kullanıcıyı bulunduğu çalışma ortamında rahat hissettirmeye ve aidiyet duygusu oluşturmaya yönelik motive ve verimli çalışma alanları yapıyoruz.

Tüm bu ihtiyaç ve gereksinimlerden hareketle geliştirdiğimiz Elements isimli konseptimiz, Bürotime markasının portföyündeki tüm ürün gamını kullanarak hayal edilen kişiselleştirilebilir çalışma alanlarını farklı ihtiyaçlara uygun ürün seçenekleriyle oluşturma imkânı sunuyor. Böylelikle yöneticiler hem tasarımın özgünlüğünden taviz vermiyor, hem de çalışanların daha verimli çalışmasına olanak sağlamış oluyor" diye konuştu.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe