Seks hayatını renkli kılacak noktalar - Yaşam Cafe

Seks hayatını renkli kılacak noktalar

Seks hayatını renkli kılacak noktalar
Erkekler ve seks hakkında hepimiz iyi kötü bilgi sahibiyiz; elimizden geldiğince bildiğimiz her şeyi sizlerle de paylaşıyoruz tabii…

Pahalı Bir Telekızın Anıları adlı kitabıyla, dünyaca ünlü bir best-seller yazarı olan Dimitra Ekmektsis ile görüştük. Kendisi sadece bir yazar değil, ayrıca konuyu deneyimlemiş eski bir profesyonel.
Bu konu aklımıza ilk geldiği zaman, muzır işler başkanı olan ben, yine-yeni bir heyecan dalgasının içinde sürüklenmeye başladım. İtiraf etmek gerekir ki eski bir profesyonelle röportaj yapmak, ondan seks ve ilişkiler konusunda görüş almak fazlasıyla ilginç ve keyif verici bir fikirdi.

Şöyle düşünelim; hayatımız boyunca kaç farklı erkeği deneyimleme şansına sahip olabiliyoruz ki? Beş? 10? 15? Ancak bir profesyonel, bu sayının 10'la çarpılmış halini deniyor ve tabii ki çantasında, hepimizden fazla deneyim duruyor. Tecrübe, bilgi ve neticesinde edinilen kusursuz bir performans... Sizi bilmem ama benim, hayatta benden çok şey bilen herkese saygım sonsuzdur. İşin ucunda, pek çoğumuzun hor gördüğü, dünyanın en eski mesleği olsa bile bu durum değişmez. Bu nedenle az sonra vereceğimiz bilgileri büyük bir dikkatle okuyun ve unutmayın, akıl akıldan üstündür… Zeki bir kadının verdiği akıl ise hepsinden üstündür!

Gelelim, yazar Dimitra Ekmektsis ile nasıl buluştuğumuza. Öncelikle, çalışmaya başlarken kütüphanemdeki bu tür kitapları indirdim ve hepsini tek tek büyük bir titizlikle inceledikten sonra, iki farklı adayın üzerinde durdum; bunlardan biri Fransız asıllı Amerikalı ünlü yazar Jeannette Angel'di. Dünyanın en büyük üniversitelerinde ders veren bir öğretim görevlisiydi ve mecbur kaldığı için bir dönem orta halli bir telekız ajansında seks hizmeti vermişti. Diğeri, yani kahramanımız olan Dimitra Ekmektsis ise Yunan asıllı bir Amerikalı. İşletme öğrenimi görmüş, MBA yapmış, zengin bir babası olan, hayatı lüks içinde geçmiş bir kadın. İşte aradığım oydu; hem Jeanette'den daha güzeldi hem de gerçekten birinci sınıf bir profesyoneldi. Kendisi ile internet aracılığıyla bağlantı kurduğumda ve Cosmopolitan Türkiye için böyle bir konu hazırladığımı söylediğimde, tahminimden çok ilgi gösterdi. Ve kendisine gönderdiğim yaklaşık bir milyon soruyu, üzerinde günlerce çalışarak cevapladı. Dimitra ile harika bir iletişim kurmuş olmamızı bir kenara koyuyor ve sizi onun muhteşem önerileriyle başbaşa bırakıyorum…

Gelin ilk buluşmadan tek gecelik ilişkilere, yataktaki hatalarımızdan "cool" görünmeye uzanalım ve yatakta başarılı olmanın yollarını bir bilenden öğrenelim. Uzmanımızın dediklerini yaparak unutulmaz bir sevgili olabilirsiniz!

Öneri 1

Yeni Flört Yeni İlişki
Bizi yeni bir erkekle birlikte olmaktan çoğu zaman alıkoyan temel neden; hem ilk buluşmada hem de devamında yatakta nasıl davranacağımızı tam olarak kestirememektir. Daha önceki partnerimizin alıştığımız davranış kalıplarını bir kenara bırakarak; doğruyu bulmakta zorlanırız. Oysa durum bu kadar da zor değil. Öncelikle onu elimizden daha ilk buluşmada kaçırmamamız gerekiyor. Peki, ilk buluşmada karşımızdaki erkeği etkilemek için ne yapmalıyız? "İlk kez çıktığınız erkek, size en son erkek arkadaşınızın nasıl olduğunu ya da nasıl göründüğünü sorduğunda ona gerçeği anlatmayın! Mevcut flörtünüz her zaman etraftaki en muhteşem, en seksi ve en arzu edilen erkek olmak ister. Bu konuda size gerçekten inanmayacak olsa bile, ona duymak istediklerini söyleyin" diyor Dimitra.

Görüntü Her Zaman Önemli
Aslında bu noktada ne giydiğimiz oldukça önemli. İstenilen bir kadın olmanın ilk anahtarı seksi görünüp, seksle aramıza bariyer çekmemektir çünkü. Dimitra'nın yöntemini öğrenelim: "Erkekler öpüşmeyi severler; ancak ruj, sizin dudaklarınızla onunkiler arasında bir bariyer gibidir. Ruj yerine vanilyalı bir dudak parlatıcısı kullanın. Vanilya, sizi öptüğünde etki edecek bir afrodizyaktır. Sizi öpmek için size doğru eğildiğinde, başının arkasını nazikçe tutun. Eğer öpücük 10 saniyeden uzunsa, bu sizinle sevişmek istediği anlamına gelir" diyor. Yani iş, sinyalleri doğru verip doğru almaya bakıyor. Ayrıca ilk hamleyi yapan olmaktan da kaçınmamak gerekiyormuş; zira Dimitra'nın dediğine göre pek çok erkek ilk buluşmada kadınları çok pasif buluyor. Anlayacağınız, ilk hamleyi yapan olmamız, onları etkiliyor. Bu, sadece üzerine doğru biraz eğilmek ya da ona ıslak bir öpücük vermek olabilir. Ancak tüm bunları yapmak yerine, onu kışkırtmanın iyi bir yolunu bulmamız da mümkün… Ama nasıl? Kendimizi ucuz göstermeden, karşımızdaki erkeğin bizi istemesini ve harekete geçmesini nasıl sağlayabiliriz? Bu gerçekten ince bir noktadır ve en küçük bir hata her şeyi berbat edebilir. Dimitra diyor ki: "İş sekse geldiğinde, erkeklerin hormonlarını harekete geçirmek için, sadece küçük bir davet yeter. En basit numarayla, merkezinde sizin olduğunuz bir fanteziler dünyasında dolaşmasını sağlayabilirsiniz. Yüksek topuklu ayakkabılar ve göğüs çatalınızı gösteren seksi bir şeyler giyin. Kendinizi seksi hissettiğinizde seksi olursunuz ve o da göremediği şeyleri istemeye başlar. Barmenle ya da garsonla biraz flört edin. Çıktığınız kişi, kendini rekabet içinde hissedecek ve herkese, ona ait olduğunuzu göstermek isteyecektir. Bir başka hileyi ise ancak sıradan bir restoranda olduğunuzda deneyebilirsiniz; bunu sakın A+ yerlerde ya da beş yıldızlı bir restoranda denemeye kalkmayın! Örneğin yemek öncesi gelen ekmekten kopardığınız bir parçayı zeytinyağı tabağına batırabilir ve yedikten sonra onun gözünün içine bakarak parmağınızı yalayabilirsiniz."

Dahası var… Dimitra'ya göre, bir erkek,bizden seksüel olarak hoşlanıp hoşlanmadığına zaten ilk beş saniyede karar veriyor ve bizle buluşmaya karar verdiğinde, bilinçaltında zaten seks yatıyor. Bize düşense vücut dilini dikkatlice izleyip, bize yaklaşmaya çalışıp çalışmadığını anlamak. Gözlerine dikkatle bakmak gerekiyor; eğer gözbebekleri büyümüşse bu, bizi cinsel olarak arzuladığı anlamına geliyor.

İlk Bakışta Aşk Gerçek Olabilir! 

Uzmanlara göre erkekler bir kadınla birlikte olmak isteyip istemediklerine onunla karşılaştıkları ilk beş saniye içinde karar veriyorlar. Bu nedenle ilk buluşmada nasıl göründüğünüz ve nasıl giyindiğiniz büyük önem taşıyor. Ciddi görünme kaygısıyla boğazınıza kadar kapalı bir kazak giymeyin. Bu, karşınızdaki erkeğin bilinçaltına seksle aranızda bir sorun olduğu mesajı yollayabilir. Ayrıca fazlasıyla kırmızı bir ruj "Onunla öpüşseydik her yerime bulaşacaktı" diye düşünmesine neden olabilir. Siz iyisi mi afrodizyak etkisi olan vanilyalı bir dudak parlatıcısıyla yetinin.

İlk Buluşmada Asla! 
Kendiniz hakkında fazla konuşmayın; bırakın karşınızdaki erkek anlatsın. Çünkü bütün erkekler anlattıklarını ilgiyle dinleyen kadınları severler.

Öneri 2

Yeni Bir Erkekle İlk Seks 

Diyelim, ilk buluşmada frekansınız tuttu ve iş yatağa kadar uzandı. Ya da tek gecelik bir ilişki yaşamak üzere ve paniktesiniz. Çünkü yatakta çuvallamamak lazım. Zira işin devamının gelmesi için öncelikle başarılı olmak gerekiyor, değil mi? Peki, ne yapmalı? Türk kızları olarak ilk sıkıntımız ucuz görünme endişesidir. Fazla bilgili görünmemek ama işi iyi idare etmek isteriz mesela. Fazla profesyonel görünürsek, ucuz algılanırız ve sonuçta erkekler bu tip kızlardan hoşlanmazlar. Hayır, aslında yatakta ucuz görünmek harekete bağlı değil. Dimitra'ya göre, yatakta bizi ucuz gösterebilecek tek şey, hijyenimize dikkat etmememiz; fazla uzamış bacak tüyleri ya da bakımsız bir genital bölge bizi ucuz gösteriyor. Dimitra diyor ki: "Biliyorum, ağda acıtıyor; ya da belki, tüysüz olmak istemiyorsunuz. Bu konuda sorun yok. Eğer tüy seviyorsanız ya da hassas bir cildiniz varsa ve tıraş edemiyorsanız, bu da sorun değil. Ancak en azından, genital bölge tüylerinizi arada bir kesin. Eğer orada daha fazla vakit geçirmesini istiyorsanız tabii!" İkinci ucuz hareket ne olabilir? Yatakta Sharon Stone sesleri çıkarmak ya da yeni partneri anında yatağa bağlamaya kalkmak değil… Çok daha basit ve pek çoğumuzun tam tersini düşündüğü bir detay. Prezervatif! "Prezervatif kullanmayı ona bırakmak çok ucuz bir harekettir. Eğer seksüel olarak aktifseniz, bir kutu prezervatif alıp yatağınızın yakınında bir yerlerde muhafaza etmenizi öneririm. Tüm erkekler yanlarında prezervatif taşımazlar. Bu, onun olduğu kadar sizin de sorumluluğunuzdur. Eğer bunun sizi ucuz göstereceğini düşünüyorsanız, hiç seks yapmamalısınız bence!" diye ekliyor uzmanımız.

Onu Tanımak 
İşin; yeni bir bedene alışma boyutu da var tabii. Pek çoğumuzu yeni erkekleri denemekten alıkoyan da bu değil mi zaten? Yeni bir tene alışamama, ilk gecede zevk alamama, hatta ne yaptığını anlamama korkusu. Zira erkekler için hava hoş… Onlar buldukları her fırsatı cebe indirmeye bakmıyor mu? O zaman ne yapacağız? Akıllı davranıp ilk seferde maksimum hazzı alacağız. Dimitra, bu konuda stres yaşamanın gayet normal olduğunu söylüyor. Yani, yeni bir insanla seks yapmak herkes (özellikle kadınlar) için stresli olabilir. Ve belki de bu nedenle, genelde pek çoğumuz utanmamak için ön sevişmeyi çabucak geçip hareketi yakalamak ve harala gürele içinde kaybolmak isteriz. Dimitra bu konuda diyor ki: "Ön sevişmeyi pas geçip doğrudan işe koyulmak büyük hatadır. Bir erkekle geçireceğiniz ilk gecede zamanı istediğiniz gibi geniş kullanmalısınız. Neyin işe yarayıp yaramadığını deneyip gözlemlemeniz gerekir. Yani ilk gecede ya da ilk seferde işleri çok yavaştan alın. Ön sevişme sırasında ne zaman sonuca gitmeye çalışsa, bileklerini sıkıca tutun. Sonra da ona uzun bir öpücük verin. Genelde erkekler, kadınların böyle agresif şeyler yapmasını severler. Çünkü bu, ne istediğinizi anlamalarını sağlar. Zira henüz sizi neyin tahrik ettiğini bilmemektedir. Ona mesaj verdiğiniz için size minnettar kalacaktır!" Dimitra'nın bu konudaki son önerisiyse, asla orgazm taklidi yapmamanız. Orgazm taklidi yapmayın; çünkü karşınızdaki erkek o zaman neyin doğru neyin yanlış olduğunu ya da size neyin zevk verip neden hoşlanmadığınızı asla bilemeyecek ve bilmediği hatasını düzeltmeyi de -doğal olarak- denemeyecektir.

Yeni Bir Erkekle Asla!
Her dediğine evet demeyin, kurallarınız olduğunu gösterin. Yoksa ilişkide her şey hep onun istediği gibi gider.

Öneri 3

İstediğini Almak 

Eğer kartları doğru açarsak, tek geceden uzun vadeli bir ilişki çıkarmayı başarabilir miyiz dersiniz? Dimitra, olaya başka bir açıdan yaklaşıyor bu noktada: "Erkeklerin tek gecelik ilişki yaşamalarının bir numaralı nedeni bir kadınla sevişmek istemeleridir. Uyanık olun. Seksi, asla bir erkeği size aşık etmek için (bilinçli ya da bilinçsiz) kullanmaya kalkmayın. Size aşık olmaz demiyorum… Tek gecelik ilişki ile başlayıp evlenen çiftler tanıyorum. Ancak bu bir şey göstermez. Tek gecelik ilişkiler konusunda tavsiyem, yatağa girmeden önce ona bir ilişki isteyip istemediğini bir şekilde sormanız. Zamanınızı sevgilisinden yeni ayrılmış ya da tek gecelik ilişki peşinde koşan biriyle harcamak istemiyorsanız bunu mutlaka yapın. Ama lütfen kilit soruyu seks sırasında ya da sonrasında sormayın."

Peki tek gecelik ilişki aşka dönüşmeyecekse; yatakta istediğinizi almak için ne yapmanız gerekir? Aslında çok basit… İletişim kurmayı bilmek ve kendinizi doğru ifade etmek, yatakta ve aşk hayatındaki mutluluğu beraberinde getiriyor. Dimitra bu konuda: "Yatakta istediğinizi almak için partnerinizle iletişim kurun. Size saygı duyacaktır. Konuşmalarınızla kendinizi, neyi isteyip istemediğinizi açıkça ifade edin. Bu aynı zamanda sizi yatakta tahmin edemeyeceğiniz kadar cool gösterecektir" diyor.

İstediğinizi Almak İçin Asla:
Riske girmekten çekinmeyin. Karşınızdaki erkeğe ne istediğinizi belli etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Öneri 4

Yatak Hataları 
Hepimizin derdidir değil mi yatakta neyin doğru neyin yanlış olduğunu bulmak. Üstelik kişiden kişiye değişir zevkler. Ancak bu konuda da temel kurallar var. Dimitra'nın söylediğine göre, yatakta yapılabilecek en büyük hata konuşmamak. Ve hatta bunun, erkeklerin profesyonellere gitmelerinin en önemli nedeni olduğunu iddia ediyor: "Pek çok erkeğin profesyonellere gelme nedeni partnerlerinin konuşmaması. Çiftler bugünlerde birbirleriyle pek konuşmuyorlar. Özellikle de seks hakkında. Üstelik karşılarındakinin; ne istediklerini ve fantezilerini bilmesini bekliyorlar. Tabii bazı uç noktada fanteziler de erkeklerin profesyonel yardım almalarına neden oluyor. Bu sorunu çözmek için ne yapmalı? Dimitra'ya göre, erkeklerin ne istediğimizi çıkardığımız seslerden anlamasını beklememeliyiz ve kendimizi kelimelerle ifade etmeyi öğrenmeliyiz: "Seks sırasında çıkardığınız sesleri duyma şansınız oldu mu hiç? Eğer bunları kaydedip dinlerseniz, muhtemelen merdiven çıktığınızı ya da parmağınızı kapıya çarptığınızı zannedersiniz! Kelimelerinizi kullanın ve örneğin 'Bu gerçekten çok iyi!' deyin ya da partnerinizin elini alıp ona neden nasıl hoşlandığınızı gösterin. Onu bu konuda yönlendirmekten çekinmeyin!"

Onu Korkutmayın
Peki, sizce bir erkeği yatakta en çok korkutacak şey ne olabilir? Uzmanımıza göre bir erkeği yatakta en çok korkutan şey, ereksiyonunu kaybettiğinde bunu büyütmemiz: "Böyle şeyler olabilir; abartmamak lazım. Ama lütfen ona 'Bu tüm erkeklerde olur!' gibi şeyler söylemeyin! Hemen farklı şeyler yapmaya ve onu yeniden heyecanlandırmaya odaklanın. Eğer tekrar sertleşemezse, sizi başka türlü tatmin etmesini sağlayabilirsiniz. Hâlâ sizi tatmin etme şansı var değil mi?" Evet, tüm bunları söylemek kolay olabilir… Ancak iş başa düştüğünde, yani karşımızdaki erkek erken boşaldığında ya da yatakta istemediğimiz bir şeyi yaptığında, doğru davranmak pek de kolay değildir. Çoğu zaman öfke yada korkuyla ani tepkiler verir, farkına varmadan karşımızdaki erkeğin egosunu zedeler ya da duygularını incitiriz. Bu, yeni başlayan ilişkilerde de, düzenli ilişkilerde de, tek gecelik maceralarda da aynıdır ve hepimizin başına gelebilir. Çözümü ise sanıldığı kadar karmaşık değildir. Dimitra'ya göre, bu sorunu yatakta değil, yatağın dışında çözmek gerekir. Karşınızdaki erkeğe saygı duyduğunuzu, onunla sevişmekten hoşlandığınızı ancak kullandığı yöntemin yanlış olduğunu ya da ters giden bir şeyler bulunduğunu anlatmanız gerekiyor. Bu noktadan sonra, partnerinizin isteklerinizi önemseyeceği ve sizi mutlu etmek için daha çok uğraşacağı garanti!

Yatakta Asla:
Kendinizi ifade etmek için sadece çıkardığınız seslere güvenmeyin. Yataktaki beklentilerinizi anlatacak en iyi şey sözcüklerdir.

Doğru Mesaj Vermek Önemli
Kendinizi ilk kez birlikte olduğunuz bir erkeğe koşulsuz bırakmak yerine nelerden zevk alıp nelerden hoşlanmadığınızı belli etmeniz önemlidir. Erkekler çoğunlukla yatakta isteklerini belli eden kadınları heyecan verici bulurlar. Fakat onu mutlu etmek için orgazm taklidi yapmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Böyle yapmanız partnerinizi yanlış yönlendirebilir. Pek çok kadın ilişkinin başında rol yaptığı için yıllarca aynı şekilde davranmak zorunda hissediyor.

Öneri 5 

Yatağın Fatihi Olmak 
Yatağı kendi oyun alanımız haline getirmek hiç de zor bir iş değil. Önemli olan, doğru adımları atmak. Dünya üzerinde hiçbir erkeğin hayır diyemeyeceği ilk fantezinin ne olabileceğini düşünelim örneğin… Cevap çok basit aslında. Erkeklerin çoğu, sevgililerini kendini tatmin ederken izlemeyi hayal eder. Bu durumda yatağın fatihi olmak için, özgüveninizi ispatlamanız gerekir. "Beraber erotik aksesuarlar satan bir mağazaya gitmekten çekinmeyin. Yatakta kendinize dokunun. Sizi izlemek bile partnerinizi tahrik etmeye yetecektir. Sonrasında seks yaptığınızda ise bu gerçekten inanılmaz bir deneyim olacaktır" diyor Dimitra. Yani onun istediği hareketleri sergilemeniz, kontrolü ona vermenize değil, tam tersi ele almanıza yarayacaktır. İş tatmin etmeye geldiğinde ise dinamikler bir hayli farklı işler. Dimitra'ya göre, erkekler partnerlerinin yatakta rol yaptığını anında fark edebiliyorlar:

"Karşınızdakini tatmin etmenin asıl sırrı, ne yaptığınızda değil, nasıl yaptığınızda gizlidir. Onunla birlikte olmayı gerçekten arzu ediyor olmanız lazım. Erkekler yüzeysel davranan bir kadınla birlikte olmak istemezler. Özellikle de onlarda yeni ve çekici hiçbir şey yokmuş gibi davranan kadınlarla. İç çamaşırlarını çıkardıkları anda, gözlerinizdeki ışığı ve yüzünüzdeki gülümsemeyi görmeyi ve ilk kez başbaşa kaldığınızda içinizden, çok iyi olduklarını düşünmenizi isterler" sözleri erkeklerin cool kadın tanımını açıklıyor aynı zamanda.

Karşınızdaki erkeğe gerekli psikolojik tatmini verdikten sonra sıra, yatakta yapılabilecek en tahrik edici hareket olan kontrolü ele geçirmeye gelir. Ve bunun için gerçekten ipleri elinize almanız gerekir. Ekmektsis, "Erkek, seks sırasında kontrolü ele geçiren kadınlardan hoşlanır. Önünde yavaş yavaş striptiz yapın sonra da onu yavaşça soyun. Onu etkilemek için nefesinizi de kullanmayı ihmal etmeyin" diyor.

Ancak bir erkeği yatakta hazzın doruğuna taşımak o kadar kolay değil; bunun için mutlaka biraz çabalamanız gerekiyor. Erkekler görselliğe son derece önem veren yaratıklar oldukları için, örneğin onun önünde şov yapabilirsiniz. Birlikte erotik filmler izlemek de -klasik ama- iyi bir alternatif olabilir. Bu şekilde hem ilişkinizdeki heyecan katsayısını artırır hem de yeni fikirler edinebilirsiniz.

Özetle; erkekler için yataktaki en cool, en seksi, en çekici ve en tatmin edici kadın modeli, özgüveni olan kadındır! Dimitra da bu gerçeği tekrarlıyor ve ekliyor: "Özgüvenden kastımı kasıntılık zannetmeyin. Yatakta unutulmaz bir kadın olmak için önemli olan rahat davranmaktır." Sonuç olarak öğrendiklerinizi uygulamanızı öneriyoruz ve sihirli etkilerini kısa sürede göreceğinizden de kuşkumuz yok.

İsteklerinizi partnerinize net bir şekilde belli edin, yatakta onunla açık saçık konuşmmaktan çekinmeyin. Bu şekilde davranmanız partnerinizin sizi "hafif" bir kadın gibi görmesine neden olmaz. Tam tersine başarılı olması için kendisine tüyolar veren bir kadına minnettar olacaktır.

Size bu konuda verebileceğimiz en önemli tavsiye ise seksi gereğinden çok ciddiye almamanız. Çünkü seks; ne kadın ne de erkek için verilmesi gereken bir sınav değildir. Son derece keyifli, eğlenceli ve komik bir şeydir!

Rahatlık Özgüven Demektir
Yatakta özgüvenli hareket etmek kasıntı davranmak anlamına gelmez. Partnerinize ucuz gözükmemek için soğuk ve mesafeli davranmayın. Erkekler partnerlerinin yatakta kontrolü ele almasından çok etkilenirler. Eğer siz de onun için unutulmaz olmayı istiyorsanız nefesinizi, sözcüklerinizi ve görsel ayrıntıları yerinde ve kararında kullanmayı bilmelisiniz.


Kusursuz Bir Seks Performansı İçin Ne Yapmalı?

Heyecan verici ve tatmin edici seks, iki taraf için de öncelikle spontane olmalı. Sadece cuma ve cumartesi geceleri yakınlaşıyorsanız ilişkinizin bir süre sonra monotonlaşacağı açıktır. Ya da sadece misyoner pozisyonunu tercih ediyorsanız pek çok farklı zevkten kendinizi mahrum bırakıyorsunuz demektir. Bunun için yatakta liberal olun, yeni pozisyonlar deneyin. En önemlisi hayatınızda fantezilerinize yer açın.
Bir eşarp, kravat ya da varsa kelepçe kullanarak, partnerinizin ellerini birbirine bağlayın. Amaç size dokunamamasını sağlamaktır. Sonra onu (nefesinizi de kullanarak) yavaşça yukarıdan aşağıya öpün ama onun size istediklerini yapmasına bir süre için izin vermeyin. Bu, sizin kontrolü ele aldığınızı partnerinize hissettirecek en klasik oyundur ve yataktaki heyecan katsayısını artırmak konusunda kesinlikle işe yarar.
Onunla "dirty-talking" yapın… Kulağına açık saçık sözcükler fısıldayın ve aynısını onun da yapmasını isteyin. Nasıl mı? "Şu anda ne yapmamı istersin? Nasıl olsun istersin?" gibi… Yatakta biraz heyecanın işlerin gidişatını nasıl etkileyeceğine şaşıracaksınız. Eğlenin ama elbette sınırlarınız olsun. Gerilmeyin, partneriniz size saygı kuralları çerçevesinde davrandığı sürece hiçbir sorun yoktur.
Kadınlar için ön sevişme erkeklere göre daha önemlidir kabul ediyoruz. Ancak seks, zaman zaman yatak odası dışında ve aceleyle yapıldığında da oldukça eğlenceli ve son derece heyecan verici olabilir. Bunun için sevgilinizle banyoda ya da arabada, bahçenizde veya asansörde yakınlaşabilirsiniz. Bu deneyim sonucunda iki tarafın da çok memnun kalacağını söyleyebiliriz.
5 Ve son olarak, orgazmınızdan asla partnerinizi sorumlu tutmayın. Size neyin iyi hissettirdiğini, siz biliyorsunuz. Aklınızın içini okumasını beklemeyin. İstediklerinizi ona söyleyin ya da hareketlerinizle belli edin. Ne olursa olsun yatakta orgazm taklidi yapmayın; bu, kötü bir seks döngüsünü başlatır ve sonuç olarak uzun vadede erkeğin egosu için oldukça zedeleyici bir hal alır.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar