Köpekler hangi köpek ödüllerini sever? - Yaşam Cafe

Köpekler hangi köpek ödüllerini sever?

Köpekler hangi köpek ödüllerini sever?
Bir köpeğe itaat etmeyi veya yeni bir şey öğretmeyi öğretmenin en iyi yolu, doğru iletişimi ve ödülleri kullanmaktır. İnsanlar köpeklerini şımartmayı, onları ikramlarla, oyuncaklarla, interaktif oyunlarla ve sevgiyle süslemeyi severler.

Köpeklerine bir şeyler öğretmen istediğinizde ödüllendirme yolunu seçmeniz gerekmektedir. Hangi ödülü seçeceğiniz sizin karar vermeniz gerekmektedir. Bu ödüller kopek ödül kemiği, köpek ödül maması ve köpek ödül bisküvisi olabilir.

Sahiplerine son derece sadık ve sevgi dolu bu sevimli dostlarımız, kendilerine sunulan yemekten çok memnun kalacaklardır. Köpeğinizi öğrendikleri yeni şeyleri yapmaya teşvik etmek ve yaptıkları iyi şeyleri tekrar etmelerini engellemek için periyodik ödüller verebilirsiniz.

Kilo almaya meyilli sevimli arkadaşlarınız için besleyici, lezzetli, sağlıklı ürünler seçmelisiniz. Köpeğinizi oyuncaklarla, yürüyüşlerle, interaktif oyunlarla ve sevginin ötesindeki diğer küçük hediyelerle onurlandırabilirsiniz.  Bu tarz ürünlere ulaşmak isterseniz Pet İhtiyaç internet sitesinden bakabilirsiniz. 

Köpek Hediye Seçenekleri 

Beğendiğiniz ve gerekirse ödüllendirmek istediğiniz sevimli bir köpeğiniz var mı? Evcil hayvanınıza bir ziyafet vermek istiyor ancak seçim yapmakta zorlanıyorsanız, köpek maması kategorisindeki kurabiye, çikolata ve diğer lezzetli köpek mamalarına göz atmalısınız.

Ayrıca, Köpek maması seçerken dikkat etmeniz gereken nokta, evcil hayvanınızın damak zevkine uygun doğru mamayı seçmektir. Köpeğinizi mutlu etmek için daha ileri gitmenize gerek yok, saatlerce oyun ve sevgi onu mutlu edecek.

Bu kapsamda, çeşitli farklı ikramlar köpeğinizi mutlu edecektir. Ayrıca, köpek ödül kemiği mama ödüllendirmek gibi çalışan bir seçenektir. Dilerseniz onlara da bir göz atiniz.

Köpeğinize sevginizi gösterirken ve bu tatlı arkadaşını ödüllendirirken köpeğinizin ihtiyaç duyduğu vitaminleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurmalısınız. Pet İhtiyaç internet sitesinde köpekleriniz için gerekli olan tüm detaylar ayrıcalıklı olarak bulunuyor. 

Ne Kadar Ödül Vermeliyim? 

Köpek türlerinin farklı beslenme özellikleri vardır ve bu nedenle farklı kalori takviyeleri gerekir. Sırf köpeğimiz beğendi ya da mutlu oldu diye bu yiyecekleri sık sık vermek doğru bir yaklaşım değil.

Köpeğin günlük diyetine eklenen bonus mamanın kalorisini hesaplamak çok önemlidir. Lezzetiyle dostlarımızı kendine hayran bırakan bu ürünler, gıda takviyesi olarak alındığında kaçınılmaz hale gelebilmekte ve bu davranış sıklıkla kendini göstermektedir.

Bu nedenle ne kadar verilmesi gerektiği sorusunun cevabı yaşınız, ürün çeşidiniz, kaloriniz; arkadaşınızın genel sağlığı, ihtiyaçları ve aktivite düzeyi gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Birçok yemeğin günlük tüketim önerileri vardır. Veterinerinize danışarak ve ürün tüketim önerilerini dikkate alarak arkadaşınıza ne kadar köpek ödülü mama verebileceğinizi belirleyebilirsiniz.  Pet İhtiyaç internet sitesinde yer alan tüm ürünler kaliteli olarak ve özel fiyat seçeneği ile bulunmaktadır. 

Ödül Mamaları Ne Zaman Verilmeli?

Ödüllü mamalarınızı en temel işlevi, köpek dostlarımızın olumlu davranışlarını pekiştirmek ve eğitimlerini kolaylaştırmaktır. Ayrıca, köpek ödülleri ile eğitmek genellikle kedilerden daha kolaydır ve bunu eğitim sırasında anlarlar.

Köpeklerin eğitim sırasında olumlu davranışlar sergilemeleri ve verilen komutları takip etmeleri için en önemlisi zevk almaktır. Sadece antrenman sırasında değil, gün içinde istenmeyen bir hareketten kaçındıklarında, rahat ve zorlanmadan yürüdükten sonra veya ilerleme kaydettiklerini anladıklarında da onları ödüllendirmek mümkün.

Bu doğrultuda; köpek lezzet ödülü sunulabilir. Bu ürünler, olumlu davranışları pekiştirmek için veya içeriğine göre besin takviyesi olarak kullanılabilir.

Ayrıca, köpek malzemeleri aracılığı ile vakit geçirirken uygun eğitim davranışlarıyla karşılaştığında, lazımlık eğitimi sırasında başarılı bir şekilde hareket ettiğinde veya keyifli bir oyun seansından sonra ödül gıdalar sunulabilir. Bu tarz ürünlere ulaşmak isterseniz de Pet İhtiyaç internet sitesini tercih edebilirsiniz. 

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe